geceleri ayağımın altı yanıyor.

elzem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
464
33
çok şiddetli şekilde ayağımın altı yanıyor bu gece 3.30da uyuyabıldım.
kızım sagolsun uyandı.benıde kaldrdı uykusuzluktan olecegım bu ayak yanması nedenı nedır?
bır ara ayak mantarı ıcın ılaç kullanmıştım terbısıl dıye o zaman gecmişti mantar ayak yanması yaparmı?

yaş kaç acaba
ayak yanmasını bir bayandan duymuştum yalnız o menapoza giriyordu o yapıyormuş ayak mantarından hiç duymadım

Mantar kaşıntı yapar bir ara bende de vardı hiç ayak yanması yapmadı.Kolestrol ciddi anlamda ayak yanması yapar ayrıca şeker rahatsızlıgıda ayak yanması yapar.Ayaktaki yanma olayı geceleri ortaya çıkar gündüz fark etmezsin bile.

Son düzenleme:
Mantar kaşıntı yapar bir ara bende de vardı hiç ayak yanması yapmadı.Kolestrol ciddi anlamda ayak yanması yapar ayrıca şeker rahatsızlıgıda ayak yanması yapar.Ayaktaki yanma olayı geceleri ortaya çıkar gündüz fark etmezsin bile.

gece 1de yataga gıryorum,3 bucuga kadar acı cekıyorum ya doktora hangı bolume gıtmem lazım?

gece 1de yataga gıryorum,3 bucuga kadar acı cekıyorum ya doktora hangı bolume gıtmem lazım?

Sabah aç karnına gitmeniz gerek aile hekiminede gidebilirsin dahiliye doktorunada gidebilirsin.

HBS yani huzursuz bacak sendromu olabilir.. bu gece uyku saatlerinde ortaya çıkan bir rahatsızlık genel olarak altta yatan başka bir rahatsızlık yoksa anemi(kansızlık) diabet vs gibi antidepresan tedavisi uygulanıyor.. Nöroloji hekimine başvurup sıkıntınızı anlatmanız gerekiyor..

Bende ayni konuyu acmistim daha önce benim hala devam ediyor ayak yanmalarim 15 yasinda kizim var ondada var ayni dert birde yakinim var 25 yasinda oda ayni bir araya gelince sürekli konusuyoruz bu durumu, doktora giderseniz sebebini bizede anlatin.

Aile hekimine gitmeni tavsiye ederim. Şeker rahatsızlığı ya da karaciğer ve böbrek rahatsızlıkları ayak yanması yapar. Detaylı bir tahlil yaptırmanda fayda var. Erken teşhis olur geciktirme ve ciddiye al. Allah şifanı versin. İnşallah ciddi bir durumdan ötürü değildir.

bu durumdan annem ve bende muzdaripim.sürekli ayaklarımızın altı yanıyor fena şekilde.ne zamandan beri var ama hiç bir zaman kontrole gitmedik.sırf bunun için ilaç falan almadık.gündüzler hiç olmuyor sadece geceleri başlıyor yanma hissi.
bende şekerden olduğunu duymuştum.:KK50:

aynı durum bende var yıllardır geceleri agladıgım oldu bu yüzden uyuyamadığım oluyor uykudan uyandırıyor ..kan aldılar birşey çıkmadı :KK43: birşey demediler

çok şiddetli şekilde ayağımın altı yanıyor bu gece 3.30da uyuyabıldım.
kızım sagolsun uyandı.benıde kaldrdı uykusuzluktan olecegım bu ayak yanması nedenı nedır?
bır ara ayak mantarı ıcın ılaç kullanmıştım terbısıl dıye o zaman gecmişti mantar ayak yanması yaparmı?

öncelikle geçmiş olsun canım bence bir şekerine ,kolestrolüne baktır derim ..aile hekimleri yapıyor kan tahlili iste her şeyine baksınlar çünkü şeker yanma yapar diye duymuştum.. inşallah kötü bir şey değildir..

X