Seni bir giz içinde durmaksızın anıyorum diye mübarekleşiyor geceler ... Senin ete kemiğe bürünmeden büyüleyen varlığınla , bin gece değil , binlerce gece ediyor her gece . Sen , yokluk içinde bir varlık oluyorsun , sadece benim gözlerimin görebildiği . Kör oluyorum karanlık dünyaya . Gözlerim her gece bir kandil gecesi kutluyor senin varlıksız varlığınla , gecelerde yalnız sen şavkıyorsun . Kandilim benim …
Kirpiklerinden bir mabede giriyorum her gece , her gece bir rayihanın sarhoşluğunda pervane oluyorum .Dönüyor , dönüyor , dönüyorum …Yorulduğumda yalnız sana sığınıyorum . Mabedim benim …
Bunca yıldır beyhude dolaşan biriyken ben , sayende bundan yıllar sonra da anılacak aşk dininden bir azizim ...
Kirpiklerinden bir mabede giriyorum her gece , her gece bir rayihanın sarhoşluğunda pervane oluyorum .Dönüyor , dönüyor , dönüyorum …Yorulduğumda yalnız sana sığınıyorum . Mabedim benim …
Bunca yıldır beyhude dolaşan biriyken ben , sayende bundan yıllar sonra da anılacak aşk dininden bir azizim ...