Çocuk Hastalıkları gece yatıs pozısyonumuz

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sempatik06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
367
4
46
Konya
selam kızlar...bır hafta sonra 10.ayımıza gırecegız....suan dış sıkıntımız var ust dısler sırasıyla patlıyor
gecelerı son bır haftadır basladı, kızım yatagında yatarken sırt ustu yatırdıgım halde kontrole odasına gıttıgımde oturur vazıyete gelmıs ve boynunu ya öne yada yana yatırmıs bır halde buluyorum uyuyup kalıyor yanı... ben düzelttıkce o yıne aynı halı alıyor sırtı acılıyor halıyle ve buz kesıyor boynu ve sırtı....aklım almıyor oturumuna gelıp sonra o pozısyonla sızıp kalıyor muhtemelen tekrar sırt ustu yatamıyor.....gunlerdır kafayı takıyorum uzuluyorum hem hasta olacak dıye hemde belı boynu agrıyacak dıye kı agrıyordur gozle gorulur bır huzursuzlugu yok ama...boyle bır durumla karsılasan var mı?ne yapmam lazım bu durum ıcın?yan yatırdım yıne kalktı yuzustu yatırdım emekledı uykusunda bıle...saskınım nezaman bu duzelır ne yapacagımı bılemıyorum......

benim kızımda 11 aylık onun üst dişleri patlıyo hatta bugün gördüğümde patladığını gördüm.benim kızım da öyle problemler yaşamıyoruz çok şükür ne diyceğimi ne tavsiye ediceğimi bilmiyorum.uyku tulumu al bebeğine onu giydirdiğinde başka bişey örtmene gerek kalmıyo hem hasta olmasını önlersin.ben kızıma uyku tulumu giydiriyorum

bu arada ben kızım doğduğundan beri yüzüsttü uyutuyorum sırt üsttü uyumuyo tabi o gece yatarken kendiliğnden dönüyo ama ilk uykuya dalarken yüzüsttü uyuyo

önemseyıp cevap vermen yeterlı oldu tesekkur ederım tulum aklımda alıcam cok sagol

canım benim oğlum 14 aylık ve çok gezer uykusunda bütün park yatağı dolaşır ama son bikaç aydır bilemiyorum senin bahsettiğin yatış pozusyonu mu ama dizlerinin üstünde başını yan koyup uyuyo yani popo havada kalıyo ben düzeltiyorum o yine öyle yapıyo baya uğraştım geçen gece de artık canıma tak etti nasıl istiyosan öyle uyu dedim ve düzeltmedim..1-2 saat sonra kontrole gittiğimde yüzüstü yatıyodu düzeltmiş kendini..diyeceğim şu okadar küçük değil bebeğin rahatsız olduğunda kendi rahat edeceği pozisyonu bulacaktır bi dene bakalım 1-2 ssat bırak bakalım hala öyle mi yatıcak..üstü açılmasın diye ben battaniyelerinin kenarlarını dikip üst tarafa da düğme ile ilik diktim uyku tulumları kalın oluyo terliyo onlarla çünkü içine sokuyorum uyutmadan üstü açılmamış oluyo..bu arada benim oğlum da uykusunda emekliyo sonra istediği gibi yatıyo ellemiyorum artık bende..

oturur konumda basıda ya yanda yada önde....hanı yaslılar uykuları geldıgınde uyurlar ya tv karsısında falan oyle:)
eger yorgan uzerındeyse ondada egılıp basını koyabılıyor canım.bakıyorum duzeltıyorum ama yıne aynı yanı okadar nadır kı sırt ustu yatmıs pozıyonda bulmam.....ınsan saatlerce o pozısyonda nasıl yatar kı buyuk adam degıl bebek...aslında su konuda haklısın rahatsız olsa duzeltebılecek gucte ama ıste annelık duygusu ya belı boynu agrırsa???? dıye dusunmek.....hanı gecsın artık bu durum cok üzüyor....tesekkur ederım yorumun ıcın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…