Gece uyumuyor

Vildan08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2019
84
34
34
Merhaba arkadaşlar 1 yaşında ki oğlum geceleri uyumuyor uykuya dalamıyor bazen yarım saate bir bazen kırk dakika da bir uyanıyor sürekli pışpışlıyorum.gece beslenmesini sadece 2 defa yapıyoruz gunduzleri iki uyku yapıyor gece uykuları düzene girmesi için napabilirim

Benim de kızım 1 yaşında. Beslenmeniz süper aza inmiş. Benimki 5 kere kalkıyo bence gündüz sadece öğle uykusuna yatar 3 saat. Akşam da 19-20 gibi yatıyor. 5 kere kalkar. Derdi olur diş sıkıntıları özellikle olur, büyüme atağı olur ki bu kesin. Benim 2 çocuğum daha var onlardan biliyorum. Normal yani. Siz aynı düzende devam edin. Uyanınca oyun oynamayın emzirin eğer emiyorsa, emmiyorsa su falan verin kucağınızda karanlıkta gezdirip uyutun.

Benımde bir kızım var onda böyle zorlanmamıştım geceleri özellikle..kimileri gündüz çok uyuduğu için gece uyumuyor diyor ama gündüz uykusunu almazsa günü zehir ediyor bana

Benımde bir kızım var onda böyle zorlanmamıştım geceleri özellikle..kimileri gündüz çok uyuduğu için gece uyumuyor diyor ama gündüz uykusunu almazsa günü zehir ediyor bana
Her çocuk bir değil. İlgi istiyor değişiyorlar çok normal. Bırakın iş güç kalsın bolca sarılın birbirinize

Burda kadin size net bir soru sormus yok birak kalsin bilmem ne bilginiz yoksa bence yorum yapmayin ayrica ögretirsen gayette guzel uyuyorlar yasina girmis bebege alistirmak daha zor evinin icini bilemem yada ne kadar duygusan bir insansin onu da bilemem ama bir bebegi istedigimiz seye alistirmak asiri basit sadece aglayarak tepki verdikleri icin icimiz el vermiyor sordugun sorunun cevabi kararlilik gece uyandiginda (beslenme haric) ne kadar dirensede aglasada kararli olup mudahale etmemen lazim bebekler her gun ayni degiller ama buyuk oranda ise yariyor iki uc gecen aglamayla bagirip itiraz etmeyle gecer ama sonrasinda alisir sen yaninda olmak istersen olursun ama pispis sallama gezdirme bunlar cok zor destekler emzik bi nebze belki onu deneyebilirsin dedigim gibi cocugun hakkinda pek ayrinti vermemissin benim bebegim 4 ay 20 gunluk 20 gun once hem kundak hem emzik hem sallama hemde pis pis sesiyle uyuyordu hepsini bir gunde kestim tam 40 dk agladi ilk besige koydugumda ikincide daha az hala bazi gunler aninda uyumuyor ama 10 dk aglamasi gece 5 kere uyanmasindan daha saglikli geliyor bana suan sadece pispisi aciyorum mama yerken daliyor gece he gunduz uykusunda ayni yontemi kabul etmedi ama geceleri kurtardim ve gunduz de istedigi destekleri vermiyorum sariliyorum opuyorum ninniler soyluyorum uyursa uyuyor uyumuyorsa aliyorum besikten yine huysuzlaniyor goturuyorum besige ikinci de uyumasa 3. De uyuyor bunu suan kesin canilik olarak goruyorlardir eger ayrinti istiyorsan bilgilendirebilirim ama ben aglamasina kiyamam diyorsan geriye pek yapacak bir sey kalmiyor annemin cocugu 2 yasinda hala kadinin 2 saat araliksiz uyumuslugu yok bebek neye alisirsa oyle gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…