Gece uyumuyor

Vildan08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2019
84
34
34
Merhaba arkadaşlar 1 yaşında ki oğlum geceleri uyumuyor uykuya dalamıyor bazen yarım saate bir bazen kırk dakika da bir uyanıyor sürekli pışpışlıyorum.gece beslenmesini sadece 2 defa yapıyoruz gunduzleri iki uyku yapıyor gece uykuları düzene girmesi için napabilirim

Benim de kızım 1 yaşında. Beslenmeniz süper aza inmiş. Benimki 5 kere kalkıyo bence 😂 gündüz sadece öğle uykusuna yatar 3 saat. Akşam da 19-20 gibi yatıyor. 5 kere kalkar. Derdi olur diş sıkıntıları özellikle olur, büyüme atağı olur ki bu kesin. Benim 2 çocuğum daha var onlardan biliyorum. Normal yani. Siz aynı düzende devam edin. Uyanınca oyun oynamayın emzirin eğer emiyorsa, emmiyorsa su falan verin kucağınızda karanlıkta gezdirip uyutun.

Benımde bir kızım var onda böyle zorlanmamıştım geceleri özellikle..kimileri gündüz çok uyuduğu için gece uyumuyor diyor ama gündüz uykusunu almazsa günü zehir ediyor bana

Benımde bir kızım var onda böyle zorlanmamıştım geceleri özellikle..kimileri gündüz çok uyuduğu için gece uyumuyor diyor ama gündüz uykusunu almazsa günü zehir ediyor bana
Her çocuk bir değil. İlgi istiyor değişiyorlar çok normal. Bırakın iş güç kalsın bolca sarılın birbirinize

X