Gece uyumadan nce dakika ba WC'ye gidiyorum

P

pippi_langstrumpf

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi pippi_langstrumpf
Mrb ben çoktandır bu sıkıntıyı çekiyorum eskiden uyumadan 4 kere falan gidiyordum şimdi ise uyumadan 8-10 kere wc'ye gidiyorum. Herkes benden rahatsız:gitme: Gören bu napıyo diyo. Bende çok rahatsız oluyorum. Dra gitmiştim bana az su iç demişti, tekrar gittim fakat ultrasonu geç saate verdiği için girmekten vazgeçtim başka zamana gircem ama uzun bi süre dra gidemem çünkü rapor aldım..offfff varmı benm gibi?

mutlaka bır rahatsızlıgınız var demektır.........cokmu su ıcıyorsunuz.........
neden ultroson gırmadınız ki......gec olsun yanı saglıgınızdan dahamı önemli zaman...........
baska bi zamanda gırebılırdınız.........
bıde raporum var demısnız........
ne raporu ki ultrosona gırmenız sakıncalı..........

Rapor almam gerekiyordu ama başka bol bi zamana giderim artık. Yaa bıktım inanın suyuda çok içiyorum ama böölede olmazki yaaa 2 damla için bile gidiyorum wc ye :gitme:

büyük ihtimal idrar kesenizde sarkma olmustur ihmal etmeyin bir an önce doktora gidip bir muayene olun

Rapor almam gerekiyordu ama başka bol bi zamana giderim artık. Yaa bıktım inanın suyuda çok içiyorum ama böölede olmazki yaaa 2 damla için bile gidiyorum wc ye :gitme:

rapor degil sevk almaniz gerekiyor sanirsamkafamçokkarıştı

sizin bir sağlık sorununuz var ,ya idrar yolu enf. yada böbreklerle ilgili ,ihmal etmeyin ve bir üroloğa gidin kısa zamanda ,geçmiş olsun

peki geçmiş olsun......ne diyeyim.........
işllah önemli degildir gecer......

esiminde boyle bi sorunu ar,uyumadan once degilde uyurken defalarca tuvalete gider,hatta yatmasina bikac saat kala bise icmezki,rahat uyuyayim diye ama gene ayni,,,,
esimde doktora gitti,kan tahlili,ultrason ama bi sonu cikmadi,suan bi hap kullaniyo fakat o hapin biraz faydasi oldugunu soyledi,,,
bence sizde bi doktora gorunun,biliyorum cunku,yasamasamda esimin geceleri uykusunun defalarca bolunmesi beni uzuyo,,,saglikli gunler dilerim,,,yerimseniben

Mrb ben çoktandır bu sıkıntıyı çekiyorum eskiden uyumadan 4 kere falan gidiyordum şimdi ise uyumadan 8-10 kere wc'ye gidiyorum. Herkes benden rahatsız:gitme: Gören bu napıyo diyo. Bende çok rahatsız oluyorum. Dra gitmiştim bana az su iç demişti, tekrar gittim fakat ultrasonu geç saate verdiği için girmekten vazgeçtim başka zamana gircem ama uzun bi süre dra gidemem çünkü rapor aldım..offfff varmı benm gibi?

ohhh bee sonunda benim gibi olan birini duydum canım idrar torbanda sarkma falan olmaz çünkü sen hiç doğum yapmadın dimi bunun için ben yıllar önce bir ürolaga gittim malesef idrar torbam küçük hemencecik doluyor ayrıca sana bir soru taziklimi tabiri caizse fışkırarakmı idrar yapıyorsun yoksa pıt pıt 1 2 damlamı en uzun süreli idrar bile anca 1 çay bardağını doldurur dimi eğer böyleyse çünkü doktorum bana bu soruları sormuştu sendede böyleyse idrar torban küçük canım ayrıca idrarın gelir gelmez çok sıkışma oluyormu sanki 1 gün tutmuşsun gibi sıkışma ama bi gidiyorsun wc ye aman azcık bişey geliyor özellikle geceleri daha fena hele üşütmeye hiç gelmez yada asitli içecek içtiysen wc den çıkmazsın bak ramazan ayındayız oruçlu olmama rağmen günde 8 10 kere wc ye gidiyorum eşim şaşırıyor bu ne ya diyor özellikle uzun yola çıkmak istemiyorum eğer otobüsle uzun yola gidiceksem daha araç hareket etmeden mola yerlerini soruyorum ve saat hesaplaması yapıyorum benim dra gittiğim zamanlarda bunun tek tedavsi ameliyattı ama öğrendimki artık idrar torbası büyütücü ilaç çıkmış eşime dostuma şey diyorum en büyük benimki olsun ayaklarımdan kafama kadar 1 kere wc ye gideyim 1 daha 1 hafta sonra:roflol::roflol::roflol:

Yaa demek idrar torba küçüklüğündenmiymiş akannehir yaa adam tahlil yapmadan ilaç yazmıyo başka bişyde olabilir ama çok ters oldu yaa. Akşama verdiler randevuyu gidemedm. Neyse 10 gün daha sabredecez artık ama kötü bi durum nasıl yaparım bilmiyom artık dayanacak gücüm kalmadı. Nerdeyse altıma bez bile bağlıycam mafoldumben Yaa çok pis bi durum o kadar kötü ki :gitme:

Tıpkı Ben sırnaşık şey

bende doktora gittim böbreklerin çok güzel çalışıyo korkulacak bişey yok dedi
hatta biraz kum çıktı suyu dahada çoğalt çişe çıkmaktan korkma çıkmayanlar korksun demişti :lepi:

çok şükür aradan 4 yıl geçti herhangi bir problemim çıkmadı hala öyle sayılırım :kedi:
içtiğim bir bardak su 10 dakika içerisinde mutlaka çıkar :roflol:

bide dikkat ettiysen canım adet olmadan 2 veya 3 gün önce ve ayaklarını üşütünce bu olay 2 katına çıkıyo ayaklarına dikkat et canım sevgiler :1hug:

sen mutlaka bi tahlil filan yaptır ama canım her bünye aynı değil sonuçta seni yanlış yönlendirmek istemem yerimseniben

Yaa benm ki karışık bazen çok geldiğide oluyo bazen 1-2 damla için kalkmış oluyom. Yani mesanemde 1-2 damla idrarı bile dökme gereksinimi duyuyom. Sence benm idrar torbasıda küçükmü?

aaa bide benm idrarımda kum çıkmıştı 4-5 ay önce.....Ama salak dr tedavi etmek yerine geçiştirdi Bence bu yüzden çıkıyom

yurttaki oda arkadaşım da aynen sizin gibiydi. yatmadan önce 15 dk da bir olmak üzere günde en az 8-9 kere gidiyordu wc ye.

hep böyle miydi? idrar yollarında bir sorun olmasın? en kısa zamanda doktora gidin bence. geçmiş olsun...

Yaa demek idrar torba küçüklüğündenmiymiş akannehir yaa adam tahlil yapmadan ilaç yazmıyo başka bişyde olabilir ama çok ters oldu yaa. Akşama verdiler randevuyu gidemedm. Neyse 10 gün daha sabredecez artık ama kötü bi durum nasıl yaparım bilmiyom artık dayanacak gücüm kalmadı. Nerdeyse altıma bez bile bağlıycam mafoldumben Yaa çok pis bi durum o kadar kötü ki :gitme:

evet gerçekten çok pis bir durum benimde üstüne birde idrar yollarım iltihaplandı ayrıca bendede kum var aslında olayın suyla falan alakası yok hemen doluyor işte torba o bez bağlama olayı benim kaç kere aklımdan geçti ayrıca sürekli yolculuk yaparken her türlü wc ye girip çıkmak çok sağlıksız ve de düşününce dünyanın parası gidiyor 75 kuruş 10 kere girsen 7.5 lira gitti başa bela ya birde wc ye girdiğine deyse neyse canım tedavisi var sıkma canını acaba ailende başka kimse yokmu bu durumda olan bizde biraz ırsıde.

yurttaki oda arkadaşım da aynen sizin gibiydi. yatmadan önce 15 dk da bir olmak üzere günde en az 8-9 kere gidiyordu wc ye.

hep böyle miydi? idrar yollarında bir sorun olmasın? en kısa zamanda doktora gidin bence. geçmiş olsun...

O arkadaşın ben olmayayım delikafadulden

evet gerçekten çok pis bir durum benimde üstüne birde idrar yollarım iltihaplandı ayrıca bendede kum var aslında olayın suyla falan alakası yok hemen doluyor işte torba o bez bağlama olayı benim kaç kere aklımdan geçti ayrıca sürekli yolculuk yaparken her türlü wc ye girip çıkmak çok sağlıksız ve de düşününce dünyanın parası gidiyor 75 kuruş 10 kere girsen 7.5 lira gitti başa bela ya birde wc ye girdiğine deyse neyse canım tedavisi var sıkma canını acaba ailende başka kimse yokmu bu durumda olan bizde biraz ırsıde.

Yok cnm bizde ırsi değil. Bi tek bende var mafoldumben Ben gündüz o kadar gitmiyorum aslında gidiyorum yine ama geceki kadar sık gitmiyorum. Bi 10-11 saatlik gece yolculuğunda 1 kere wcye giderek yolculuğu geçirdiğim oluyodu. Gece yolculuğunda ööle çok gelmiyo ama yatak tarzı bi yere uzandığımda hemen geliveriyo. Yani uzanarak yattığımda direk gelir.

ihmal etmeyin bence

sinir bozucu bir durum olsa gerek

bana arada bir gitmek zor geliyor

su içmekle falan alakası yopk bence

geçmiş olsun:teselli:

Yok cnm bizde ırsi değil. Bi tek bende var mafoldumben Ben gündüz o kadar gitmiyorum aslında gidiyorum yine ama geceki kadar sık gitmiyorum. Bi 10-11 saatlik gece yolculuğunda 1 kere wcye giderek yolculuğu geçirdiğim oluyodu. Gece yolculuğunda ööle çok gelmiyo ama yatak tarzı bi yere uzandığımda hemen geliveriyo. Yani uzanarak yattığımda direk gelir.

allah allah o zaman seninki farklı bişey canım bakalım artık tedaviden sonra düzelir inş.

Ramazan başında nişanlımlarda idim..Sahuru yiyip yatıyorum.

saat 6,5- 7ye kadar 4-5 kez wc kalkıyorum...
Evime geldim ama şuan Gece kalkma sorunum yok
Ama şuan sahura kalkmadan iftar yemeğiyle oruç tutuyorum.Yani Çay içmiyorum geceleri

Çok önemli bişi soracağım...... CADIARZU
Kola
Kahve
Çay :eek:lmaz: :eek:lmaz:

Çok içiyormusun?

X