Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba,anneler.Bebeğinizin gece uykuları uzadığında sizde onunla birlikte uyuyormusunuz?Yoksa belli aralıklarla kalkıp sağım mı yapıyorsunuz?Uyku ve emzirme düzeniniz ne şekilde bir fikir verirseniz sevinirim
Merhaba,anneler.Bebeğinizin gece uykuları uzadığında sizde onunla birlikte uyuyormusunuz?Yoksa belli aralıklarla kalkıp sağım mı yapıyorsunuz?Uyku ve emzirme düzeniniz ne şekilde bir fikir verirseniz sevinirim
Bebek doğduktan birkaç ay sonra emzirme aralığı uzuyor. O zaman geldiğinde örneğin 4saatte bir emziriyorsunuz, bebek 4 saat uyuyor tabiki sizde uyuyacaksınız, uyku sağımdan çok daha fazla süt arttırır
Süt için uyku çok önemli zaten belli bir zamandan sonra süt üretimi arz talep dengesine dönüşüyor bebek ne kadar içerse o kadar üretiyor zaten ben hiç sağım yapmadım çünkü nefret ediyorum o alettten