• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gece uykusu delirecem yardım edin

selcanefe

herşey güzel olsun
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
493
32
318
Sivas
oğlum 8aya girdi ve bu ay hergece 2saatte bişr uyanıyor sürekli mama yiyor yoksa geri uyumuyor deli olacam sizlerde uykusu kaçan var mı oğlum gibi geç de yatsa aynı erkende yatsa aynı eşim diğer odaya gidiyor sabah işe gidecek kadar uyku alamıyor çünkü öyle yıprandım ki anlatamam bazen yarım saatte bşir uyamnıyor dişle ilgisi olabilir mi nolur yardım edin ne yapsamda en az 3saat uyusa ne güzel uyurdu noldu bu çocuğa yaaaaa

buyuk ıhtımal dıstendır canım bızdede oyle olmustu sureklı uyanıyor emmek ıstıyordu 15 gun oyle devam ettı hemde ıshalı vardı bızımkının ama dısı cıkınca rahatladık bıraz cok acı cekıyorlar annesı dıslerı cıkarken bıraz sabredelım en yakın zamanda duzelır ıns

zaman zaman bizdede böyle sıkıntılar oluyor bebeğim gecede en az 2 kere uyanır ama daha çok 3 yada dört kez fakat bazen gecede 10 kere kalktığı oluyor her seferindede gaz sıkıntısından uyandığını fark ediyorum gazını çıkartıyor uyuyor tabi ben destekliyorum uyuması için yedi buçuk aylık oldu hala gaz sıkıntısından kurtulamadık dişte yapa bilir tabi oğlumun bir kaç gün önce dördüncü dişi patladı o gün ve gece sıkıntılı geçtı.Ama ilk dişse eğer daha beter oluyor.

benım oglumda 7.5 aylık oldu ama gece 10 defa kalkıyor gaz sancısına.gazınıda cıkaramıyor ama ne yasakta.bırde sımdı yaklasık bır haftadır gece 3 oluyor uyuyana kadar.ne yapsamda fayda etmedı.3e kadar oturuyoruz.valla ruh saglıgım bozuldu benım bu cocukla

Ben az önce doktorda geldim. Geçen hafta da alıp gitmiştim uyumuyor yemiyor diye birşeyi yok demişti. Az önce, gelişimi iyi dişi çıkıyor üst 2 diş dedi. Emme refleksi ile rahatlarlarmış. Çınar 1.5 saatte bir 45 dk bir en iyi ihtimalle 2 saatte bir uyanıyor. Doktorumuz bu bir kaç gün calpol ver geceleri dedi. Bakalım ne olacak. Zombi gibiyim.

benim oğlumda gece 2 saatte bir uyanıyor hep aynı saatlerde hemde.gecenlerde 1 hafta kadar yarım satte bii kalktı çalıştığım için cok kötü etkiliyor dikkat gerektiren bi iş olduğu içinde zor oluyor.benim oğlum hep aynıydı.sadece 6.ve 7 ayında gecede 2 kez kalkmıştı ozaman uykuya doyuyordum ama şimdi zombi gibiyim.dişler yapıyo bi de 3 yaşına kadar cocuklar anneyi ister güvende hissetmek için kendini gece beslenmek istesede istemesede sadece güven duygusu iiçin bile uyanmaları normal ama olan annelere oluyor

bizimkide geceleri çok sık uyanmaya başladı bu aralar ki bugüne kadar uyku problemimiz olmamıştı geceleri sanırım diş çıkaracak büyük bi ihtimalle onun sıkıntısı

Biraz sabır anneler ne yapalım sağlıklı olsunlar da benim kızım da 10 ayını bitirdi geceleri saat başı kalkıyor emmeden uyumuyor sanırım dişlerden

bizde de aynı sorun var 3 gün hiç uyumadım desem yeridir bizimde üst dişler çıkamadı bi türlü
uykusuzluktan sinirlerim harap oldu hemen herşeye sinirlenir oldum

ya bizimki de 1 haftadır falan sapıttı. 1 kere emziririm uyur hemen. şimdi de uyanmıyor ama uyanacak gibi tepinip duruyor üstünü komple açıyor gözü kapalı sürekli hareket ediyor, ben de uyanmasın diye yatağını sallayıp duruyorum. çok sinir bir durum ya. uyku muyku kalmadı. gazı yok, diş 1 tane hiç sıkıntısız çıktı. acaba bizim diş sıkıntımız da bu mu anlamadım ki

benım oglum hep oyle 9 ayına gırdı akşam 9 yatıyo sabah 9 kadar yaklasık 4 kere kalkıyo emıyo acıkıyo heralde ben alıstım artık ama bazen derın uyuyorum oyle zor oluyokı kalkmak elım kolum kalkmıyo benımkı bıde ılle koynumda yatıcak sarılıcak fena alıstı bana babasını ıcerı yolluyoruz gecelerı yanıma alıyorum ayy cocuk buyutmek omur ıstıyo yaa

5 aya kadar gece 1 yada 2 kere uyanırdı ve hiç ağlamadan sadece mızırdanırdı.hatta ben kıyamazdım uyanmadan alıp emzirirdim.dişinin çıktığını farketmedim bile yanlız dişi çıktıktan 1 hafta falan sonra bi haller oldu saat başı kalkıyor hemde nasıl ağlıyor.1,5 ay oldu hala aynı bazen 3-4 kere kalkıyor oh be diyorum.önceleri ıh demesine uyanan ben şimdi ağlamasına kalkamıyorum uyanıyorum ama ayağa kalkamıyorum.ara ara eşim kalkıyo da biraz rahat ediyorum.ne zamana kadar sürecekse bu allah hepimize kolaylık versin.

benım oglum hep oyle 9 ayına gırdı akşam 9 yatıyo sabah 9 kadar yaklasık 4 kere kalkıyo emıyo acıkıyo heralde ben alıstım artık ama bazen derın uyuyorum oyle zor oluyokı kalkmak elım kolum kalkmıyo benımkı bıde ılle koynumda yatıcak sarılıcak fena alıstı bana babasını ıcerı yolluyoruz gecelerı yanıma alıyorum ayy cocuk buyutmek omur ıstıyo yaa

yaaa bende oğlumu koynumda uyutmak istiyorum . ama benimki kesinlikle uyumuyor illede yatağında yatağa dönecek yayılacak. 3 aya kadar sabahları yanıma alırdım uyurduk 2 saat çok güzeldi özlüyorum.
anın kıymetini bilmek lazımmış gerçekten büyüyünce kimbilir daha neleri özleyeceğiz.

işte şimdi gerçekten iyiki işten ayrılmışım diyorum

offf benim meleğimde sürekli uyanıyor bazen her saat başı bazen 2 saatte bir her uyandığında emiyor acaba sütümmü yetmiyor doymuyormu diye düşünüyorum dr aptamil verdi geceleri içir dedi ama beğenmedi tadını içmiyor cadı.... bu ayki kontrolünde tekrar konuşucam aptamilin yerine ne verebilirim diye sorucam milupanın muhallebilerini tahıllı kahvaltılarını ve gece tahıllarını hiçbirini sevmiyor....bakalım napıcaz...

diş olabilir ve bazı çocukların damak yapısı sert olduğu için o da zorlayabilir...

ama bence 2 saatte bir mama vermeyin ileride obezite sorunu olabilir...

mümkün olduğunca başka şeylerle dikkatini dağıtın...

offf benim meleğimde sürekli uyanıyor bazen her saat başı bazen 2 saatte bir her uyandığında emiyor acaba sütümmü yetmiyor doymuyormu diye düşünüyorum dr aptamil verdi geceleri içir dedi ama beğenmedi tadını içmiyor cadı.... bu ayki kontrolünde tekrar konuşucam aptamilin yerine ne verebilirim diye sorucam milupanın muhallebilerini tahıllı kahvaltılarını ve gece tahıllarını hiçbirini sevmiyor....bakalım napıcaz...

canım yaa aynı benimki de böyle ama ben açlıktan olduğunu sanmıyorum, hepsi bir bunalım döneminden falan geçiyor galiba bu bebişlerin. bizimki de mamaların tümünden nefret ediyor, bir taraftan da seviniyorum aslında mama yemiyor evde yapılanları seviyor diye.

CADIARZUbende açlıktan olduğunu düşünmüyorum çünkü yedip yatırıyorum 1 saat sonra uyanıyor açıkması mümkün değil.benim zilli sadece geceleri emiyor mamada almıyor ne yapıyım hiç değilse sık sık emmiyo diye kendimi avutuyorum.sabah bezini değiştirirken maşallah bez yerinden kalkmıyor.yani açlıktan yapmıyorlar.birde bazı arkadaşların bebekleri sabaha kadar uyuyormuş bu bebekler acıkmıyomu acaba

ah canlarım bizde de aynı dert
eski zamanları mumla arıyorum
en az 4 kere kalkıyor
hem de nasıl bir ağlamayla
inşallah bir an önce düzelirler...

kızlar en az 2 yasına kadar düzenli deliksiz uyku hayali kurmayın:)) aç olduklarından uyanmıyorlar zaten emin olun,meme keyfi yapmak istiyorlar.3 yaşına kadar kendini güvende hissetmek için,annenin kokusu için uyanırlarmış bebişler..

Back