Gece uykuda ağlayan bebeğe yardim

yeliztosun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
20
0
86
Bursa
Sevgili arkadaslarım değerli anneler15aylik bebeğim var gece uykusunda sürekli ağlıyor.karnı tok altı temiz bir bebek gece 7 8kere neden uyanır.niye misil misil uyumaz.ben artık alıştım ama oğlum acaba nekadar sağlıklı uyuyor.internette araştırdım tatmin olacağım bir sebep bulamadım.yardımcı olabilicek arkadaslar,tecrübeli,fikir sahibi herkesten sabırsızlıkla cevap bekliyorum.kimi kursun çoktur diyor kimi alerji şurubu ver diyorherturlu fikre acigim

canım benımde kızlarım ıkı yaslarına goırdı hala uyanıyoar bı tanesı sureklı uynıyoo sen once dra gıt belkı reflusu vardır akıldan ılac kullanma derım kursun dokturmek ıse eskılerın adetlerı yok öle bısey ....benım kızım bazen bazı yıyecekler gaz yapıyo veya kabız karnı agrıyo öle olunca daha sık uyanıyo takıp et yada senı ıstıyodur yanında kal bı sure bakalım nasıl olucak ıns bugunlkerı atlatacaz ıns ama once dr saglık ocagına gıt ıstersen demırınede bakarlar hem

kızım 1 yaşına gelene kadar odasın sabaha kadar belki 20 defa giderdim. onu yarım saatte susturup yatağıma dönerdim, kafamı yastığa koyunca tekrar ağlardı. 1 yaşından sonra artık dayanamadım uzm. dr.erdem uzuner' e götürdüm. şikayetlerimizi söyleyince hemen teşhiş konuldu 14 günde iyleşti kızım. Reflüydü. 3 aydan 1 yaşına kadar çekmiş o sıkıntıyı. ben koca insanım 4 ay zor çektim.

Benimde 14 aylık oğlum gece neredeyse 15dk.da bir uyanıyor.uykuya dalıp beşiğine koyuyorum hooop yine kıvranmaya başlıyor.bazen ayağımda sallıycam diye 2 saat oturarak uyuya kalıyorum.uykumu alamadan sabah oluyor doktor dişten diyor.hayırlısıyla çıksada şu dişler önce oğlum sonra ben rahatlasak.Allah hepinize yardım etsin anneler bugünlerde geçicek

Sevgili arkadaslarım değerli anneler15aylik bebeğim var gece uykusunda sürekli ağlıyor.karnı tok altı temiz bir bebek gece 7 8kere neden uyanır.niye misil misil uyumaz.ben artık alıştım ama oğlum acaba nekadar sağlıklı uyuyor.internette araştırdım tatmin olacağım bir sebep bulamadım.yardımcı olabilicek arkadaslar,tecrübeli,fikir sahibi herkesten sabırsızlıkla cevap bekliyorum.kimi kursun çoktur diyor kimi alerji şurubu ver diyorherturlu fikre acigim

eger bebegini hala emziriyor isen geceleri sık sık uyanması çok normal..
sana tek ve ispat edilmiş en önemli taktik söyleyeyim mutlaka uygula bana teşekkür edeceksin...
çocugunu yanına al ve ona sarıl!!!!
bak nasıl mışsıl mışıl uyuyacak...
onun tek istediği şey şuanda sensin ve senin sevgin....

eger bebegini hala emziriyor isen geceleri sık sık uyanması çok normal..sana tek ve ispat edilmiş en önemli taktik söyleyeyim mutlaka uygula bana teşekkür edeceksin...çocugunu yanına al ve ona sarıl!!!!bak nasıl mışsıl mışıl uyuyacak...onun tek istediği şey şuanda sensin ve senin sevgin....
bu yaziyi simdi okudum....bende emziriyorum 15.aydan sonra uykusuzluga dayanamayip kar yagmasinida bahane ederek hava soguk diye gece ilk uyandiginda hemen yanima aldim ve sarilarak sabaha kadar kesintisiz uyudu neredeyse.simdi daha az yanima aliyorum ama herseferinde ise yariyor...

Back