Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
merhaba
bebeğim 4 aylık oldu ve önceleri gece 2 kere kalkarken 1 haftadır 4-5 kere uyanıyor ve herseferinde emmek istiyor.sütümü sağdım baktım yeterli zaten mamada alıyor neden böyle oldu basına gelen varnı
Canım sanırım ilk bebeğin Allah sağlıkla büyütsün inşallah, bu yüzden biraz tecrübesizsin. Aileye bir bebek katılınca hayatında standart bir şekilde sürdüremiyosun maalesef. Ne uyku düzenli kalır nede sosyal hayat,birgün olur gayet güzel uyur ertesi gün sabaha kadar oturabilirsin bunun bir ortası yok ne yazık ki , o yüzden merak etme bunlar normal ve olabilecek bi durum.
merhaba
bebeğim 4 aylık oldu ve önceleri gece 2 kere kalkarken 1 haftadır 4-5 kere uyanıyor ve herseferinde emmek istiyor.sütümü sağdım baktım yeterli zaten mamada alıyor neden böyle oldu basına gelen varnı
benim bebişim de 3 aylık oldu günü gününe uymuyor.. bazen hiç uyumadan saati 4 yapıyoruz bazen de dediğin gibi en az 3 kere kalkıyoruz. ama ben şöyle bir şey fark ettim memeden emince daha çabuk acıkıyor ve uykusu daha çabuk bölünüyor, biberondan verince daha çabuk doyuyor ve daha deliksiz uyuyor.. denemediysen dene derim.. :)
ah canım.ben de aynı sebepte konu açtım başka yerde(benim bebiş de 2 aylık ve iki haftadır geceleri saat başı kalkıyor.sabah 6 olunca da uyanıyor ve uyumak istemiyor.ben ise artık bitap düşmüş bir halde gözlerimi bile açacak halim kalmıyor.bu duruma canım sıkılıyor.en az 3 saar uyuması gerekir gibi geliyor.bizimki kurulu saat gibi bir saat sonunda uyanıyor.ben ise daha yeni gözümü kapatmış gibi oluyorum.inşallah geçer bu günler.