Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
)))) gorende banu alkanda dık dırı goguslerı var o acıklamasıyla o ne yaaaa ,yer cekımıne maruz kalmıs onunkıler demekkı bu tezını curutuyor rahat yatınnnnn))
zaten uzmanlar gogus kanseri riski olusturur dusuncesiyle gece yatarken sudyeninizi cikarin diyorlar. ben her gece mutlaka cikariyorum. ve evdeyken de mumkun oldugunca takmiyorum. yazin hic cekilmiyor bu sicaklarda cunku.
bende gece yatarken südyen giymek kanser yapıyor diye duymuştum ne kadar doğrudur bilemem ama gece südyenle yatmak rahatsız edici ki sarkmaz bence o kiloyla vücudunun yağıyla alakalı bişeydir sarkmazzz heralde yaa rahatlıkk önde gelirr ama spor atleti giymekte ayrı bi fikirr en iyisi tam ortası olur :)
Gece sutyenle uyumak kanser yapmaz. Ama sutyeni çıkardığınızda lenf dolaşımınız rahatlar, kansere yakalanma olasılığınız azalır, doktorların tavsiyesidir.
Ama zaten ben geceleri sutyenle uyuyabilenlere hayret ediyorum. Ben eve gelince çıkarırım, anca evden çıkarken takarım, hiç de sarkma olmadı, füze gibiler, bayanssulusmile
Aslında bence göğüs biçimi ile ilgili. Herkes Venüs Heykeli değil sonuçta, sırtüstü sutyensiz yattığında göğüsleri neredeyse koltukaltına kaçan kız biliyorum, halbuki sutyensiz kendini çıplak hissettiğini ve neredeyse hiç çıkarmadığını söyleyen birisidir.
Ama sarkacağını bilsem yine sutyenle uyuyamam şahsen, rahatım görünümümden önce gelir.