Gece sık uyanan bebek ve melisa çayı

Uykusuzluğun ve uyumayan bir bebeğin ne olduğunu çok iyi biliyorum merak etmeyin. Karnı toksa, altı temizse uyur dendiği için arkadaş cevap vermiş. Ben de ona katıldım. Sizin anneliğinize de yorum yapmadım.
Yok anladım bana demediğinizi gergin ortam olmasın diye kendi aranızda burası daha çok bana ve benim gibi olan annelere yardımcı olsun isterim

Yok anladım bana demediğinizi gergin ortam olmasın diye kendi aranızda burası daha çok bana ve benim gibi olan annelere yardımcı olsun isterim
Merak etmeyin, annelerin psikolojisi çok hassas ve empati yapabiliyorum. Hala o yoldayım ben de. O yüzden kimse eleştirmem, haddim de değil. Ancak nacizane kendi yaşadıklarımı paylaşırım.

Merak etmeyin, annelerin psikolojisi çok hassas ve empati yapabiliyorum. Hala o yoldayım ben de. O yüzden kimse eleştirmem, haddim de değil. Ancak nacizane kendi yaşadıklarımı paylaşırım.
Aynen hepimizin birbirimizi çok iyi anlıyoruz bence de sizin bebeğiniz kaç aylık o da uyumuyor mu?

Burdan beni bilgilendirirsen sevinirim
Tabiki de buradan yazarım yani aldığım zaman birçok arkadaşım yapabildiğin en iyi şey olmuş dedi şimdiye kadar kötü olumsuz bir yorum duymadım ama ağlayınca da kıyamadım o yüzden devam etmedim sonra buna da pişman oldum direnseydim keşke diye her gece sürekli uyanmak onlar içinde iyi değil hele benim bebeğim geri uykuya dalamadığı için daha çok ağlıyo çığlık kıyamet

Aynen hepimizin birbirimizi çok iyi anlıyoruz bence de sizin bebeğiniz kaç aylık o da uyumuyor mu?
23 aylık. 2 ay önce gece beslenmesini kestim. Daha 1 aydır yeni uyumaya başladı deliksiz. Ama iyi yemek yemezse ya da gün içinde çok yorulursa gece 1 sefer kalkıyor arada. Eskiden 1-2 saatte bir kalkıp emerdi

23 aylık. 2 ay önce gece beslenmesini kestim. Daha 1 aydır yeni uyumaya başladı deliksiz. Ama iyi yemek yemezse ya da gün içinde çok yorulursa gece 1 sefer kalkıyor arada. Eskiden 1-2 saatte bir kalkıp emerdi
Bu kadar süre de güzel sabretmişsiniz bu sık uyanmalara maşallah gerçi bende idare ediyodum iş olayım olana kadar gittiği yere kadar gidecekti zaten 6.aydan sonra bebekler acıktıkları için uyanmazmış yani gece beslenmesini faydalı bulmuyorlar uzmanlar alışkanlıkları o yönde olduğu için uyanırlarmış umarım bizimde düzelir

Bir nevi öğrenilmiş çaresizlik. Meme vermediğimde kendini yerden yere vuruyordu. Uyku sersemi kolayı seçip veriyordum ben de. Bir noktada yeter artık dedim ve korktuğum kadar zor olmadj çok şükür

Merhaba. 10 yaşında bir kızım var. Şimdi yeniden anne oldum. Yazdıklarınız çok doğru ve faydalı bilgiler ama maalesef 2. bebeğimde bunların hiçbiri geçerli olmadı. İlk bebeğim sorunsuz bir şekilde kendi kendine uyurken, 2. bebeğim bütün şartları normal olmasına rağmen uykuya direniyor. Aç değil ama sürekli emmek istiyor. Gece kucakta sakinleşmiyor. İşin garibi sabah da çok mutlu uyanıyor. Her çocuk farklıymış, ben de maalesef acı bir şekilde tecrübe ediyorum. Benim gibi uykusuz annelere sabır diliyorum.

Benim de su an 2.bebegim kucagimda 19 gunluk. Ilk bebegim 23 aylik bu yazdıklarımı uygulayarak buyutmustum ama zaman zaman yazdiklarim hicbir ise yaramiyor. Ornegin bu gece, ne yaparsak yapalim 20-30 dklik uykulardan fazlasini elde edemedik.
Sebepleri
Kardes kaynakli meme kiskancligi
ogle ve gece uykusu rutinlerinin saatlerinin kayması (ogle uykusuna yatamadı bi türlü sonra aksam üzeri 7de dalip 9.30da uyandi, e bu sekilde cocugun uykusu olur mu gece saatinde, olmaz iste)

Kucuk olan zaten 2-3 saatte bir meme emdigi ve bez degisimi yaptigimiz icin henuz uyku rutini grubuna dahil değil :) ozetle uykusuz anneler & babalar kulubunun yenilmez neferleriyiz, Allah hepimizin sabrini cogaltsin, Amin

Amiiiin

Merhaba 9aylik.bebegim var ayni durumdayız gece uykuları cokn duzensiz doktor.melisa onerdi siz kullandinizmi ise yaradimi gecede 20defa uyaniyo en az artık dayanamıyorum cok yorgunum

Merhaba 9aylik.bebegim var ayni durumdayız gece uykuları cokn duzensiz doktor.melisa onerdi siz kullandinizmi ise yaradimi gecede 20defa uyaniyo en az artık dayanamıyorum cok yorgunum
Kullandım çok zor buldum bebekler için satılanını trendylda var ama güvenemedim eczanelerden temin ettim fakat hiç bir işe yaramadı şuan bebeğim 9ay 23 günlük kendi kendine gece uyanması durdu 1 hafta oldu umarım sizinde öyle olur yani max 2 kere uyanıyor buna da binlerce şükür diyorum inşallah bozmaz aynı zamanda 2 gün sonra da bi uyku eğitimi daha aldım ona başlayacağım umarım kendi uyumayı da öğrenicek odasını da ayırıcam saatleri daha düzenli olacak bu arada hamile olduğumu öğrendim 1 haftadır emziremiyorum sütüm kesildi yani bununla ilgisi var mı bilmiyorum gerçi oğlum meme bağımlısı bir bebek asla değildi

Ayy hayirli olsun yeni bebisiniz saglicakla gelsin inşallah 9ay 4gunluk benim oglum 9 gibi gece uykusuna yatiyo sabah 4 5e kadar her 30 dk 45 dkda 1 uyaniyo bazen cok deli deli agliyo karni tok alt temiz gaz yok ne yapsam care bulamiyorum doktorumuz bu aylarda ayrılık kaygisi olur normaldir sizi görmek ister ondan sik uyanir diyo ama. Uykusuzluk gun icinde cocukla uğraşmak beni artik cok zorladi doğduğundan beri geceleri hep bi duzensizlik vardi bu denli degildi inşallah bizimkide duzene girer uykusu bi duzelse niyetim odasini ayirmak benimde ama

Benim oğlumda 1 yaşında emen bir bebek karnı tok olduğunu biliyorum çünkü çorba içip üstüne emip öyle uyusa 1-2 saat sonra yine uyanıyor.. sürekli meme istiyor.. meme kenarında dursun onun kokusunu alarak uyumak istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…