Tuvalet Eğitimi gece olan çiş kazaları

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.
E

EU1

Ziyaretçi
anneler yardım istiyorum...
oğluşuma çiş öğretiyorum,bezlerimizi attık kullanmıyoruz bu 4.günümüz..gündüz ve öğlen uykularımızda kazlarımız olmuyor ama gece uykuda....
uyandırıp çiş yaptırmaya çalışıyorum inanın etinden et kopar gibi ağlıyor..sonra uyutana kadar kendi yatağına yatak koruyucu var ama adam bizim yatakta yatıyor...bende çareyi alıştırma kilotunu girdirmede buldum..ama buseferde çiş öğrenmesi gecikirmi? yada ne bilim alışmasına bir etkisi olurmu olumsuz yönde..?

oglun kac yasinda canim???
2 ay da ancak tam ögreniyorlar.canim daha 4 güm olmus pes etme.baslarda ben 2 saate bir kaldirdim10 kadar böyle devam etti sonrada 3 saate bir kaldirdim.daha sonra gece bir defa kaldirdim.simdi bir damla bile etmeden kendileri kalkiyor.benim oglumunda cok uykusu agir oluyordu.cok zorlaniyordum birde ranzada yattigi icin kaldirmam cok zor oluyordu.o sekilde kaldirip wc ye otutturuyordum.
cise alistirken bezden uzak durmalisin.dr. bunu öneriyor.etraf batmasin diye bu sekilde bezlemek olmuyor.bezi tamamen biraktiracaksin kolay gelsin canim ama 2 ayi gözeden cikar zamanla alisacak

oğlum 33 aylık yaklaşık geç kaldım çeşitli nedenlerden de gün içinde rahattım.. sadece kaka yapacağı zaman oturmak istemiyor zor oturuyor da yada ilk kaza oluyor devamını lazımlığa da gece uyandırınca çok çok ağlıyor bende acaba wc olayından uzaklaşır mı diye korkuyorum onun için alıştırma kilotları var ya ondan giydiriyorum acaba bez gibi algılayıp daha mı geç alışır..siz gibi bende kaldırmaya çaılştım ama okadar ağlıyor ki ..sonra bidaha uyutmak var bide

canım birz geç kalmışsın büyüdükçe inatlaşıyorlar ama sakın bırakma devam et

can canan bende o bezlerden taktim basta kendileri giyiyorlardi ama davayi cabuk caktilar ve ona cic yapmaya basladilar.sabahta kendileri yirtip cikariyorlardi bilmisler.dr.etraf kirlenmesin diye bu sekilde yaparsan olmaz dedi.basta sikinti olcak sonra alisir.anneler kendini hazir hissederse de cocuklarin alismasi o kadar kolay oluyor.biz stres yaptikca onlarda bunaliyor.

eğer çişe alıştırmaya karar verdiyseniz,geri adım atmayın sakın...
bezi tamamen kaldırın,ne gece ne de gündüz kullanın...
gece uyutmadan önce fazla sıvı içecekler vermeyin ve uyutmadan önce çişini yaptırın...
gece yapsa bile yatağına geçmeyecek şekilde muhafaza koyun..bir kere yapar ve sonra alışır...
bu sıcaklarda alıştırın ki sizin içinde kolay olsun...
size kolay gelsin inşallah tez zamanda alışır...
sevgiler ve bebeğinize öpücükler...

teşekkürler önerileriniz için
yani alıştırma kilotu ile yatırmam iyi olmaz yani ..
evin batıp batmamasında değilim benim derdim gece çişe kaldırmak için çok uğraşsamda çok ağlıyor
mesela dün normaal kilotu ile yatırdım yapmış çişi ama rahatsız olmamış okadar titiz bir çocuktur.. bunu çözemiyorum...ağlarken kaldırıncada kızıp yada sinir olup bidaha yapmak istemezse diye korkuyorum inatcı bir çocuktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…