Gece ne yenir ?

canım ne isterse onu yiyorum..hamburger, gözleme , patates kızartması kilo almıyorum ama, gizli gizli yağların vücuduma biriktiğinden şüphelenıyorum..

Ben de gece çok acıkırım.
Bu yenir, şu yenir diyemeyeceğim ya çünkü ben makarnadan, köfteye ne varsa yiyorum.

sanki ceviz, kabak çekirdeği az miktarda yenebilir ya da süt veya yoğurt ama cips benim belalım yaa uzak durcam artık

Cacık yiyerek hem salatalıkdan gece için ihtiyaç olan su ihtiyacı giderilebilir hem de yoğurt yağ yakıcı özelliğinden yardım eder.üstelik yoğurt uykunuzu da getirir uyursunux :)))

kilo sorunu yoksa her şey yenir hele yarım ekmek kokoreç süper gider :)) ama kilo sorunu varsa 8 den sonra ne yesen kilo yapar meyve bile ama açlıktan uykular kaçıyorsa yulaf ve yogurt en ideali :)

Bende gece gece aciktim benide kesmez öyle seyler bende ne istersem onu yerim tost daha sik yerim yanina cay yada ayran yaparim acili acili ohhh misssss bide salatalik tursusu domates
Mesela simdi bi dilim baklava yedim,
Bitane bisküvi yedim tuzlu, bi kase yesil erik yedim tuzlu bide cikolatali cappuccino ictim ama banamisin demedi bide ben böYle seyler yersem daha cok acikiyorum
Bugün mangal yaptigimiz icin evde yemek Yok
Salcali ekmekmi yapsam diorum beyaz peynir domates ve yesil biberli offf acili acili yada sucuklu tost acili ? Yada her ikisi ahaha offfff cok pis bogazim yaaaaa :/ en iyisi ikisinide yapim icimde kalmasin bi güzel tikinim bi güzel kilo alim off offf bide ayrannn

Akşam 7 den sonra hiçbir şey yemeyin sadece acıkınca büyük bir bardakla ayran içmenizi öneririm.Hem yağları yakar hemde gece yemek yemezseniz leptin hormonunuz(vücuttaki depo edilmiş yağların yakılması) çalışır.

iştahınıza hayran kaldım.
ben heleki bu sıcakta tüm gün boyunca ancak şu saydıklarınızı yiyor olabilirim

Benim kötü bi alışkanlığım var. Geceleri çok acıkıyorum. Mesela şuan karnım gurulduyor :)

Ne yenir bu saatlerde. Hem doymam lazım hem kilo almamam

bence en güzeli gece geç saate kadar oturmamak, hem uyku düzeni oluyor her bakımdan iyi oluyor
ama işiniz bunu gerektirebilir veya öğrenciyseniz özellikle final dönemi falan mecbur kalabilirsiniz, o günlerde de yemek saatlerinizle oynamak çok daha etkili bence
mesela ben normal bir günde (hafta içi) 7.00 kahvaltı ederim, 12-13 arası öğlen yemeği, 15-16 gibi sütlü kahve meyve gibi bişeyler atıştırırım, 19.00-19.30 civarları da akşam yemeği yerim, gece de gec yatmazsam hiç de acıkmadan uyurum, ama o gece oturacaksam, bu şekilde yemiyorum, akşam yemeği yerine minick bir tost yiyorum mesela, sonra saat 22.00 civarlarında ekmeksiz sulu yemek yiyorum yanında biraz yogurt salata falan, öncesinde de su içtiysem zaten şişiyor midem, ve acıkmıyorum gece 3e kadar idare ediyor, sonra da uyuyorum
eskiden çok tombiktim, şimdi 47 48 kilo falanım
evlenmeden önce annem akşamları kekler börekler çaylar meyve kuruyemiş dayardı döşerdi önümüze, yememek ne mümkün. 60 kgnin üstünde oldugum zamanları bilirim.

Esinti arkadaşıma katılıyorum. Benim de gece geç saatlerde bol karbonhidratlı, şekerli, kalorili kötü beslenme alışkanlıklarım vardı. Gündüz öğünlerimde büyük porsiyonlar tüketme alışkanlığım olmamasına rağmen 15 kilodan fazla aldım.

Gece ağır atıştırmalıkları kaldırıp akşam yemeklerini de hafifletince 11 kilosunu verdim.(pilav makarnayı bırakıp sulu yemek-salata-yoğurt üçlüsünü doyumluk tükettim.)En az 6-7 kilo daha vermek niyetindeyim.

Gece atıştırmalıklarını bir anda bırakmak da kolay olmadı benim için. Akşam yemeğinde tükettiğim bol yoğurt salata ve yemek tok tutmasına rağmen yine de 10-11 gibi çenem oynasın istiyordum. Önce light yoğurda incir ve kayısı kurusu doğrayıp tükettim. Midem küçülüp yeni yemek alışkanlıklarım oturdukça gece yediğim yoğurdun miktarını da azalttım (1 küçük kase) içine koyduğum malzemeleri de miktar anlamında küçülttüm.

Bu aralar da gece midem kazınırsa light ayran içiyorum ve yoğurttan çok daha tok tuttuğunu hissediyorum. Ayrıca ayranın kendine has o belirgin tadı nefsimizi de köreltiyor sanırım, başka tatlar da aklıma gelmiyor ayran içince. Meyveler yüksek oranda şeker ihtiva ettiği için ben daha çok sabah veya öğlen meyve tüketiyorum. Gece atıştırmalığı arayan arkadaşlarıma light ayranı hem kalorisinin düşüklüğü hem yağ oranının azlığı hem de tok tutmaktaki başarısı açısından rahatlıkla tavsiye edebilirim. Ayrıca atıştıracağımız light bisküvilerden fln daha faydalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…