• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece ne yenir ?

kusburnuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
209
1
26
Tokat
Benim kötü bi alışkanlığım var. Geceleri çok acıkıyorum. Mesela şuan karnım gurulduyor :)

Ne yenir bu saatlerde. Hem doymam lazım hem kilo almamam
:56:

Bende aynen senin gibiyim.
Meyve yiyorum genelde. Yada Meyve suyu içiyorum. Dayanamayıp çikolata yediğim çok oluyor. Öyle yani.:27:

meyve,cornflakes,süt iç ,haşlanmış patates ya da bir kase yoğurt gb. kalorisi az şeyler yiyebilirsin

Bende aynen senin gibiyim.
Meyve yiyorum genelde. Yada Meyve suyu içiyorum. Dayanamayıp çikolata yediğim çok oluyor. Öyle yani.:27:

Ben genelde öğleden sonra falan bişeyler yiyorum. Akşam yemeği yemiyorum. O yüzden geceleri çok acıkıyorum. Önce öğünlerimi düzenlemem gerek sanırım :D

gece yemesi sadece alışkanlık cnm geç saatte ye akşam yemeğini. bende gece çok yerim ama kilo problemm yok 2 3 kilo almam lazım hatta :1::1:

Ben de aynı sizin gibiyim.Bu yüzden geceleri kepekli tost ekmeğine peynirli tost yapar yerim ama üç kat:)))
Diyet ekmek dilimleri zaten küçük oluyor ve kalorisi oldukça az, bu 3 kat tostun kalorisi yanılmıyorsam 200 e falan denk geliyor.
Yanında ayran ya da mis gibi bir çayla göbeğim şişiyor.

karnını tok tutması açısından yağsız yoğurt 1 dilim kepek ekmeği de yiyebilirsin bende gece tutamıyorum bazen kendimi meyve yiyim felan diyorum açlığım geçmeyince de yemek türü yiyorum bu sefer daha kötü oluyo ama yoğurt kepek ekmeği tok tutuyo gibi

Son düzenleme:
elma yiyebilirsin ama bu bi alışkanlık aslında bi süre yemeyince insan unutuyor fakat bırakana kadar baya zorlanabilirsin bide acıkmasanda 6-7 gibi yemelisin ki gece acıkmayasın nescafe fln da içilebilir belki boş durmamak için

Mevye üstüne de yoğurt kesinlikle,meyve vitamin açısından faydalı yoğurt da toksinleri atabilmek açısından :31:

Gece ne yenmez...Kaşarlı tost turşu üstü mayonez kısır...Ekmek arası pastırma elma armut vişne her şey yenilebilinir..Yeter ki isteyin..Sonra bunlar yağ selülit mide sapıtması gece gazları karın sıkışması göğüs daralması..reflü asit bombası farencit..olarak geri döner..Kesinlikle sonu hayır olmez..:27::23:Daha gece yediğim tek bir şeyin hayrını görmedim kağıt yesem kiloya dönüşüyor o kaddar yani..Ne yesem bilmiyorum ki...Metal mi yesem ne yapsam dişlerim de sağlam değil üstelik!:43::40:

Gece meyve dışında oda her meyve değil şeker oranı düşük olan meyveler tercih edilmeli yada sindirim düzenleyici yogurtlar var ondan bi tane yenilebilir. Ama gece yemek türü asla yenmemeli.

Dun gece saat 3e geliyordu hala ayaktaydim ve asiri derece de aciktimm.Ama hic birsey yemeden yattim.Zor oldu gerci ama oldu :) Birde bende soyle bir olay oluyor.Ornegin tatli birsey yedigim de ( misir gevregi ile sut gibi ) bu sefer de canim tuzlu cekiyor :41: Neden oluyor bu acaba ? Size de oluyor mu?:26:

Bende gece gece cipse bayılırım. Şu an olsa kesinlikle yerdim.

Bir kase yoğurt , süt , evde sıkılmış meyve suyu , meyve
uygun olur diye düşünüyorum :13:

ama hep kalorili şeylere yöneliyorum :36:

bende hep geç yattığım için gece illaki acıkan ve kendini tutamayanlardanım:18:
bi parça çikolatayla başlıyorum, bi küçük kase leblebi, kesmiyo meyveyle devam ediyorum koca bi tabak, o da kesmezse uzun durursam yoğurt yiyorum yada süt içiyorum:15:

ben hep tost yerim yanına çay öyle meyve kuruyemiş kesmez beni atın ölümü arpadan olsun misali :D ama nedense hep canım geceleri lahmacun pide iskender kızarmış tavuk felan çeker onları hayal edip tostumu yerim :D

canım doktorum bana leblebi ye diyor beyaz veya sarı farketmez . ben nöbetlerde gece cebimde gezdiriyorum acıktıkca atgıyorum ağzıma :21::21:

Back