• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Gece Muhallebiyi Ne Zaman Kestiniz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ülker hero baybynın prinç unu mamaları var suyla yapılan sadece suya prinç ununu koyup kaynatıyon ben onu kullanıyorumm

Son düzenleme:
ilk girdim kapidan emiyomu hala dedi evet dedimm affferin sana dedi seni cok tebrik ediyorum kutluyorum emiyosa hic korkma filan vs vs dedi.keske tr de yasasmda hep ona gotursem oglumu .

Neden aferin dedi onu anlamadım demekki sütünüz varmış emzirebilmişsiniz
Ben elimden geleni yaptığım halde bebeğim emmedi ve o emmedikçe de sütüm azaldı
Şimdi sütümüz az diye biz mi kabahatliyiz?

Neyse bende yarım su bardağı suya 1.5 tatlı kaşığı pirinç unu katıp pişiriyorum.Sonra da içerisine 3 ölçek devam sütü tozu katıp iyice çırpıyorum ve kızıma yediriyorum.Pekmez katmayın bence süt ürünleri kullanıyorsanız pekmezdeki demiride kaybedersiniz ,sütteki kalsiyumu da...

gece yatmadan once devam sutu vermeniz yeterlidir,ilk baslarda mirildansa uyansa da bir sure sonra alisacaktir.

1 yasindan sonra devam sutunun yeterli oldugunu dusunuyorum yatmadan once..ancak karsi da degilim. bizimki aksam yemegini yemediyse muhallebiyi cokca verdigim de oldu ac uyumasin diye. sulandirip biberonla vermedikce bir zararini da gormuyorum. obezite sizin de belirttiginiz gibi daha cok ileriki yaslarda - 3, 4 yaslar sonrasi fast food ve cikolata gibi yiyeceklerden oluyor. muhallebinin ikinci ve ucuncu tabagini yiyen bir cocuk gormedim su zamana kadar

Kızım 19 aylık...Akşam 7 gibi akşam yemeğini yiyor..9 gibi de yerse biraz meyve veriyorum..Hiç akşam maması ya da muhallebisi vermedim..Geceleri emiyor zaten..Benim gittiğim doktor da yatmadan hemen önce birşey yedirmemin gereksiz olduğunu söylemişti ek gıdaya geçerken..

Back