• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi gece maması

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

melis2320

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2013
32
0
36
Ankara
bebeğim 9 aylık gece uykusuna 9 gıbı yatırıyorum ve muhallebı yedırıp yatırmama ragmen saat 12-1 gıbı kalkıp mama ıstıyor vermesem uyumuyor nerde yanlısyapıyorum muhallebı yıyınce baya tok tutması gerekmıyo mu?

bebeğim 9 aylık gece uykusuna 9 gıbı yatırıyorum ve muhallebı yedırıp yatırmama ragmen saat 12-1 gıbı kalkıp mama ıstıyor vermesem uyumuyor nerde yanlısyapıyorum muhallebı yıyınce baya tok tutması gerekmıyo mu?

ah ahhh benim kızım 15 aylık oldu..Aynen akşam 9-10 gibi yatıyor..mamasını verip o şekilde yatırıyorum..
Gece yine kalkıyor bazen sabah 5 gibi kalkar ( çok nadiren ) bazen de 1-2'de sonra sabaha karşı tekrar kalkar..

her uyandığında 100 cc devam sütü veriyorum..normalde 2 yaşından önce düzene girmez diyor doktor..
bakalım kısmet..
sende ya süt vericen ya da ağlamasını dinleyip ya da katlanıp :) kendi kendine bırakıcan
ben yapamadım o kadar ağlamasın dayanamadım..
Normal şartlar da bebek mamasını yedikten sonra acıkmaz sadece önceden gelen alışkanlıkları olduğu için emmek istediği için kalkıyor.
yani daha doğrusu benimki öyle.. :)

Ama anlamadığım da bir nokta var..Gece mamasını verip yine 9-10 gibi sabah 7'ye kadar uyuyan bebekler var onlar nasıl oluyor onu bilmiyorum..

Allah kolaylık versin.. :)

ah ahhh benim kızım 15 aylık oldu..Aynen akşam 9-10 gibi yatıyor..mamasını verip o şekilde yatırıyorum..
Gece yine kalkıyor bazen sabah 5 gibi kalkar ( çok nadiren ) bazen de 1-2'de sonra sabaha karşı tekrar kalkar..

her uyandığında 100 cc devam sütü veriyorum..normalde 2 yaşından önce düzene girmez diyor doktor..
bakalım kısmet..
sende ya süt vericen ya da ağlamasını dinleyip ya da katlanıp :) kendi kendine bırakıcan
ben yapamadım o kadar ağlamasın dayanamadım..
Normal şartlar da bebek mamasını yedikten sonra acıkmaz sadece önceden gelen alışkanlıkları olduğu için emmek istediği için kalkıyor.
yani daha doğrusu benimki öyle.. :)

Ama anlamadığım da bir nokta var..Gece mamasını verip yine 9-10 gibi sabah 7'ye kadar uyuyan bebekler var onlar nasıl oluyor onu bilmiyorum..

Allah kolaylık versin.. :)

bir bilsem bnm kızımda uyku dıye bısı yok gunduzde aynı yatıyor 10 dk sonra kakıyor gece desenız oda aynı 9 da yatar 10 -10 bucuk gıbı kalkar sonra yatar 12-1 gıbı bı daha kalkar ve mama ıster sonra bı daha yatarız gece mızırdanırız valla bılmıyorum napcaz ama bu sefer sabaha kadar uyumadıgı ıcın muhallebıyı verıp vermemkte kararsızım

Back