gece kuşları haydin muhabbete:))))

tatlım ben espiri yapıyorum bende kendimi pek begenmiyorumki elim kolum saglam sakat degilimya bu yeterli herseyi sıkıntı yapmamak adına geyige vuruyorum bazen hala eminim cok güzel olduguna benim için öylesin tanımasamda burdaki hoş sohbetin yeter bana alllahım saglık versin gerisi hiç mühim degil benim için

Elbetteki tatlım yaa çok şükür sağlıklıyız en önemlisi bu
Herşey dış güzellik değil zatenn
Bende eminim sende çok cici ve güzel bir kızsınn:1hug:

insanları güzl gösteren konuşmaları davranşlarıdır bnce de.çok güzel biri knşması ve davranşlaryla kendini çok çirkn gösterebiliyo:hulya:

Ewt haklısın canımmkaydirigubbakcemile5

Elbetteki tatlım yaa çok şükür sağlıklıyız en önemlisi bu
Herşey dış güzellik değil zatenn
Bende eminim sende çok cici ve güzel bir kızsınn:1hug:

cok tsk ederim cnm form form maske krem yag aramaktan gına geliyor bazen kendime cok takıldım buaralar :(:( benim acil bir iş bulmam yada kendimi birseylere vermem lazım kaydirigubbakcemile3 olumlu düsünmek pozitif olmak ve bakımlı olmak yeterli sanırım

cok tsk ederim cnm form form maske krem yag aramaktan gına geliyor bazen kendime cok takıldım buaralar :(:( benim acil bir iş bulmam yada kendimi birseylere vermem lazım kaydirigubbakcemile3 olumlu düsünmek pozitif olmak ve bakımlı olmak yeterli sanırım

bncede yeterli tatlm:)

Canım evdeysen uzun süredir öyle olur.
Genelde herekeste olur dönem dönem :teselli:
İnş. kısa zamanda iyi bir iş bulursun tatlımmyerimseniben

gece güzelerim bn çıkıorum yorgnum biraz...sohbetnz içn çok tşk ederm...öptmmm hepinizi....opuyorumnanaktan

gece güzelerim bn çıkıorum yorgnum biraz...sohbetnz içn çok tşk ederm...öptmmm hepinizi....opuyorumnanaktan

Asıl ben tşk ederim papatyam benim
Beni çok mutlu ettin bugünopuyorumnanaktan
Bir kez daha tşk ederimm:kedi:ŞenizŞeniz

dilaycım avatar resmine bittim :asigim: herkes dagıldı yine sanırım :gitme:

Tşkler canımm
Bende bu kız gibiyim mavi göz siyah saçlıyım o yüzden koydum bu avatarı papatya gibikaydirigubbakcemile3

en sevdgm özellklere sahpsn valla erkk olmk vardıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back