• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece istemsiz diş sıkma!!!!!

Merhabalar,geçmiş olsun.
Bende de burksizm var.
Burksizm'de en etkili tedavi diş botoksu ve gece plağının kombine kullanılması.
Diş botoksu ile dişleri sıkmaya sebep olan kasların sıkma gücünü geçici olarak azaltmaktır amaç.6 ay da bir tekrarlanıyor botoks.
Ben botoks uygulandıktan 1 ay sonra kadar etkisini görmeye başlamıştım,doktorum 15 gün sonra rahatlamaya başlarsın demişti.Gece plağına henüz alışamadım.
Diş botoksu muhteşem bir tedavi yöntemi ,çenemdeki ağrıdan eser yok şimdi.

Bende geceleri çok sıkıyorum psikolojik olarak çenem ağrıyor ve öyle uyanınca güne psikolojik olarak kötü başlıyorum önceden de ellerimi sıkıyordum yumruk şeklinde o geçti bu başladı şimdi de antidepresan kullanıyorum ama geçmiyor
Çok geçmiş olsun sizede

bende de uzun süredir olan bir durum. çok ağrılarım oluyodu yüzümün şekli değişmişti. gece plağı yaptılar kullanamadım. psikolojik olduğunu öğrenince geceleri uyumadan önce alt çenemi serbest bırakarak o kaslarımı gevşettim. bir süre kehribar kolye kullandım. şu an minimuma indi. şimdi ise geceleri yatmadan melisa çayı içiyorum rahatlatması için. melisa çayı içtiğim geceler sabah sıfır ağrı ile uyanıyorum. ve yüzümün şekli eskisi gibi oldu. siz de botokstan önce bunları deneyin derim :)

Bende de bu durum var bu aralar malesef dr gidemiyorum iş gereği psikolojik olduğu kanisinfldayim çünkü son iki aydır psikolojim alt üst hayatım da çok şükür herşey yolunda ve iyi ama ben kötü şeylere odaklandigim için iyi şeyleri göz ardı ediyorum her olumsuzlugu takıyorum etrafimda insan kalmicak yakında ilaç önermek tabi ki doğru değil ama ne kullanabilirim reçetesiz:(( dr gidemiyorum dediğim gbi mutsuzum durduk yere

Ben de çeneye botox duydum hatta tv de özge özpirinç miydi ne o da yaptırdığını söylemişti..

Merhabalar, ben geceleri istemsiz olarak dişlerimi sıkıyorum, bruksizm deniyor. Bu da üst çene kemiğime zarar veriyor.( 6 ay önce çene ameliyatı oldum) Diş doktorum psikiyatriste yönlendirdi, o da antidepresan verdi ama geçmiyor bir türlü. Bir turlu kurtulamıyorum. Aynı sorunu yaşayanlar var mı?? Çaresiz kaldim
eğer sorunu asamiyorsaniz botoks yaptırarak kurtulabilirsiniz

bende de uzun süredir olan bir durum. çok ağrılarım oluyodu yüzümün şekli değişmişti. gece plağı yaptılar kullanamadım. psikolojik olduğunu öğrenince geceleri uyumadan önce alt çenemi serbest bırakarak o kaslarımı gevşettim. bir süre kehribar kolye kullandım. şu an minimuma indi. şimdi ise geceleri yatmadan melisa çayı içiyorum rahatlatması için. melisa çayı içtiğim geceler sabah sıfır ağrı ile uyanıyorum. ve yüzümün şekli eskisi gibi oldu. siz de botokstan önce bunları deneyin derim :)
Kehribar kolye ne kadar taktınız tahmını kac ay. Gece de taktınız mı

Yüzünüzde nereler agrıyordu benım elmacık kemıklerımde bıle sızı oluyor evet yuzun seklı degısıyor ınsallah duzelır işsizlik olunca stres oluyor evde tum gun kafayı yiyorum gece de diş sıkmaya başladım. Pekı gece sıçrama kabus yada gece uyurken konuşma varmıydı. Gece plagı yaptırdım ınsallah yuzume bır zararı olmaz

Merhabalar, ben geceleri istemsiz olarak dişlerimi sıkıyorum, bruksizm deniyor. Bu da üst çene kemiğime zarar veriyor.( 6 ay önce çene ameliyatı oldum) Diş doktorum psikiyatriste yönlendirdi, o da antidepresan verdi ama geçmiyor bir türlü. Bir turlu kurtulamıyorum. Aynı sorunu yaşayanlar var mı?? Çaresiz kaldim
Massater botoksu yaptırabilirsiniz ben artık sıkmyorum

Back