Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inanin o bos vakit uykusuz kalmaya deger diye dusunuyorumİyi geceler hanımlar, ben çalışan bir anneyim bu aralar özellikle işten çıktıktan sonra biraz çocukla zaman geçir yemek yap derken onlar uyumadan bir işe elimi süremiyorum onlar uyuyunca sanki geceler hiç bitmeyecekmiş gibi temizlik yapıyorum kahve içiyorum telefonla oynuyorum haliyle uykusuzum ama bir yandan da geceleri boş vakitler hoşuma gidiyor sizler nasıl yapıyorsunuz geceleri değerlendirme taraftarı mısınız yoksa vurup kafayı uyuyayım mı kafasındasınız ??
İyi geceler hanımlar, ben çalışan bir anneyim bu aralar özellikle işten çıktıktan sonra biraz çocukla zaman geçir yemek yap derken onlar uyumadan bir işe elimi süremiyorum onlar uyuyunca sanki geceler hiç bitmeyecekmiş gibi temizlik yapıyorum kahve içiyorum telefonla oynuyorum haliyle uykusuzum ama bir yandan da geceleri boş vakitler hoşuma gidiyor sizler nasıl yapıyorsunuz geceleri değerlendirme taraftarı mısınız yoksa vurup kafayı uyuyayım mı kafasındasınız ??
Calisan anne olunca daha zor tabi. Ben evde oldugum halde bazen yorgun dusup uyuyakaliyorumeve 18.15 gibi geliyorum hemen yemek yiyoruz bebeğimle. Bi yandan lütfen erken uyusun bi yandan biraz daha doyayım diye düşünüyorum. Neyse o uyuyunca sizin söylediklerinizi hayal edip mutfağa gidiyorum yarının yemeğini, bebeğimin çorbasını yapıyorum. Ortalığı topluyorum. Çantaları hazırlıyorum. Varsa ütü varsa çamaşır katlama vs yapıyorum. Tuvaleti banyoyu temizleyip yatağa gidiyorum. Şanslıysam bebeğim az uyanıyor veee 6-7 gibi kalıyorum yine uğraşlar başlıyor.. gezenti ve bütün filmleri izleyen bütün kitapları okuyan kız gitti böyle biri geldi :) iş bebe iş bebe iş bebe.. vakit yok artık hiçbir şeye...
Özeniyorsan benim bebeye baksananasıl uykuya bu kadar aç kalabiliyorsunuz ya
ben acele acele yemek yiyip duş alcam 10da yatağa gircem diye psikolojim bozuluyor tam olarak
eşim benden erken uyanır ama benden sonra yatar, verimsiz geçiriyorum yoksa der erken uyuyunca
bense 5 dk fazla uyumak için canımı veririm, hoş yine uykumu alamam ama o psikoloji yetiyor
çok özeniyorum günde 3-4 saat uyuyanlara
ben bi kaç gün 3-4 saat uyusam intihar eşiğine gelirim![]()
4saat kesıntısız uyuyabılmek ıcın neler vermezdım allahım hatunların derdı bıle benım hayalımBen de bu durumu farkettim.
Bazı geceler çocuğu uyuturken yanında uyuyakalıyorum, o günler 6 saat uyuyorum ve uyanınca aşırı bitkin, uykusuz oluyorum.
3 4 saat uyuduğum günler uyanması zor ama ayıldıktan sonra tamamen enerjim yerinde, atom karıncayla yarışır hızda her şeyimi halledebiliyorum.
Az uyumak insana gerçekten iyi geliyor.
Günler uzun yaşamak istemediğim bir dönemdeyim ama 24 saat gerçekten yetmiyor![]()
Calisan anne olunca daha zor tabi. Ben evde oldugum halde bazen yorgun dusup uyuyakaliyorum
Kesintisiz olduğunu kim söyledi4saat kesıntısız uyuyabılmek ıcın neler vermezdım allahım hatunların derdı bıle benım hayalım![]()
Çalışırken geceler hoşuma gidiyordu, şimdi hâlâ öyle. Geceleri daha çok seviyorum. Herkes köşesine çekiliyor oh mis.İyi geceler hanımlar, ben çalışan bir anneyim bu aralar özellikle işten çıktıktan sonra biraz çocukla zaman geçir yemek yap derken onlar uyumadan bir işe elimi süremiyorum onlar uyuyunca sanki geceler hiç bitmeyecekmiş gibi temizlik yapıyorum kahve içiyorum telefonla oynuyorum haliyle uykusuzum ama bir yandan da geceleri boş vakitler hoşuma gidiyor sizler nasıl yapıyorsunuz geceleri değerlendirme taraftarı mısınız yoksa vurup kafayı uyuyayım mı kafasındasınız ??
Bende de yatak mevcut yer mevcut fakat yatıracak olgunlukta bebe yokKesintisiz olduğunu kim söyledi
Yanımda 3 yaşında saatte ortalama 4 kere falan ağlayarak uyanan çocukla bir yatıyorum, yatakta bana bir yastığı dik koyduğumda kaplayam alan kadar yer kalıyor
Küçük oğlum yattığı yerden kaçıp gelirse, kafamda da o yatıyor.
Yani ailece aynı yatakta itiş ağlayış şeklinde uyuduğum 3 4 saat bu.