• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece herkes uyuduktan sonra ne yapıyorsunuz

Sadece uyuyorum.
Gün içinde uyumasında bas ağrısı yetiyor bana.
Ondan uyuyorum hafta sonu sadece otururum o kadar :)

cocuklar 8.30 da odalarina gidiyorlar yatmak icin, bir ebeveyn onlarla gidiyor,
digeri de gunluk sporunu yapiyor.

Bir tek yemekten sonra mutfak toplanmamissa o saatten sonra mutfak toplarim, ya da haftasonu kaynayacak temizlik yapilamayacaksa mecburen haftalik temizligi sikistiririm aksama.
Esimle geri bulusmamiz saat 10 oluyor zaten, tv izleriz veya ayri takiliriz telefonda bilgisayarda, ya da iste ortak bir aktivite yapariz.
12 gibi biz de yatak odasina geceriz.
Sabah 6-7 arasi kalkis.
Daha az uykuyla maymuna donuyorum ben.

İyi geceler hanımlar, ben çalışan bir anneyim bu aralar özellikle işten çıktıktan sonra biraz çocukla zaman geçir yemek yap derken onlar uyumadan bir işe elimi süremiyorum onlar uyuyunca sanki geceler hiç bitmeyecekmiş gibi temizlik yapıyorum kahve içiyorum telefonla oynuyorum haliyle uykusuzum ama bir yandan da geceleri boş vakitler hoşuma gidiyor sizler nasıl yapıyorsunuz geceleri değerlendirme taraftarı mısınız yoksa vurup kafayı uyuyayım mı kafasındasınız ??
inanin o bos vakit uykusuz kalmaya deger diye dusunuyorum 😊 hergun degisir bir gun ev isi birgun kitap film hergun degisik bisey yaparim en cok zevk aldigim zaman dilimi:KK68:

Oğlum çok erken uyumadığı için akşam da bana pek kalmıyor. Zira sabah erken kalkacak biri olarak kendime eziyet etmeyi sevmem :KK45:
Maksimum 12 buçukta yatarım.

Hele yakın zamanda misafir gelmeyecekse gece vakti hiç işe vakit ayıramam. Ya tv izlerim ya da kitap okurum gözlerim ağırlaşınca yatar uyurum.

Evet o sakinlik ve dinginlik güzel ama çok geç yatarsam sabah kendime küfrederim kesin :KK70:

Kahve denen şey benim uykumu kaçıramaz. Keyif için içerim sadece. Uykum varsa uyurum o kadar. :KK45:

merhaba tanışalım mı.aynı durumda olan ben varım.eksıksıksı hatasız.keyıf yapıyorum herkes yatınca.sonra işe zombı gıbı gelıyorum

her gün 11.30- 12.00 gibi uyurum. uyumadığım zaman halsiz oluyorum. zaten kış geliyor geceler uzadı. akşam 6 olmadan hava kararıyor. gece kahve keyfi yerine sabah kahve keyfi yapmayı tercih ederim. akşam da yemekten sonra yürüyüş, haftada üç gün de spora gidiyorum.

İyi geceler hanımlar, ben çalışan bir anneyim bu aralar özellikle işten çıktıktan sonra biraz çocukla zaman geçir yemek yap derken onlar uyumadan bir işe elimi süremiyorum onlar uyuyunca sanki geceler hiç bitmeyecekmiş gibi temizlik yapıyorum kahve içiyorum telefonla oynuyorum haliyle uykusuzum ama bir yandan da geceleri boş vakitler hoşuma gidiyor sizler nasıl yapıyorsunuz geceleri değerlendirme taraftarı mısınız yoksa vurup kafayı uyuyayım mı kafasındasınız ??

Ben müzik dinliyorum kitap okuyorum hayaller kuruyorum her gece rabbim hayırlısıyla tez vakitte tüm hayallerimi gerçekleştirir insaalah.

eve 18.15 gibi geliyorum hemen yemek yiyoruz bebeğimle. Bi yandan lütfen erken uyusun bi yandan biraz daha doyayım diye düşünüyorum. Neyse o uyuyunca sizin söylediklerinizi hayal edip mutfağa gidiyorum yarının yemeğini, bebeğimin çorbasını yapıyorum. Ortalığı topluyorum. Çantaları hazırlıyorum. Varsa ütü varsa çamaşır katlama vs yapıyorum. Tuvaleti banyoyu temizleyip yatağa gidiyorum. Şanslıysam bebeğim az uyanıyor veee 6-7 gibi kalıyorum yine uğraşlar başlıyor.. gezenti ve bütün filmleri izleyen bütün kitapları okuyan kız gitti böyle biri geldi :) iş bebe iş bebe iş bebe.. vakit yok artık hiçbir şeye...
Calisan anne olunca daha zor tabi. Ben evde oldugum halde bazen yorgun dusup uyuyakaliyorum

nasıl uykuya bu kadar aç kalabiliyorsunuz ya :KK14:
ben acele acele yemek yiyip duş alcam 10da yatağa gircem diye psikolojim bozuluyor tam olarak
eşim benden erken uyanır ama benden sonra yatar, verimsiz geçiriyorum yoksa der erken uyuyunca
bense 5 dk fazla uyumak için canımı veririm, hoş yine uykumu alamam ama o psikoloji yetiyor :işsiz:

çok özeniyorum günde 3-4 saat uyuyanlara
ben bi kaç gün 3-4 saat uyusam intihar eşiğine gelirim :KK45:
Özeniyorsan benim bebeye baksana😁😁😆

Ben de bu durumu farkettim.
Bazı geceler çocuğu uyuturken yanında uyuyakalıyorum, o günler 6 saat uyuyorum ve uyanınca aşırı bitkin, uykusuz oluyorum.
3 4 saat uyuduğum günler uyanması zor ama ayıldıktan sonra tamamen enerjim yerinde, atom karıncayla yarışır hızda her şeyimi halledebiliyorum.
Az uyumak insana gerçekten iyi geliyor.
Günler uzun yaşamak istemediğim bir dönemdeyim ama 24 saat gerçekten yetmiyor😂
4saat kesıntısız uyuyabılmek ıcın neler vermezdım allahım hatunların derdı bıle benım hayalım😁😁

Annem bugun oglana baktı bende sımdı kalktım😆. Ikıde kalktım oglen sabah 9da annem oglanı aldı goturdu 9-2arası uyumusum sonra 3te tekrar yattım afedersınız malak gibi uyumusum ahahahaha gece nöbet bende🤦‍♀️🤩

4saat kesıntısız uyuyabılmek ıcın neler vermezdım allahım hatunların derdı bıle benım hayalım😁😁
Kesintisiz olduğunu kim söyledi😂
Yanımda 3 yaşında saatte ortalama 4 kere falan ağlayarak uyanan çocukla bir yatıyorum, yatakta bana bir yastığı dik koyduğumda kaplayam alan kadar yer kalıyor😂
Küçük oğlum yattığı yerden kaçıp gelirse, kafamda da o yatıyor.
Yani ailece aynı yatakta itiş ağlayış şeklinde uyuduğum 3 4 saat bu.

Çalışırken geceler hoşuma gidiyordu, şimdi hâlâ öyle. Geceleri daha çok seviyorum. Herkes köşesine çekiliyor oh mis.

Kesintisiz olduğunu kim söyledi😂
Yanımda 3 yaşında saatte ortalama 4 kere falan ağlayarak uyanan çocukla bir yatıyorum, yatakta bana bir yastığı dik koyduğumda kaplayam alan kadar yer kalıyor😂
Küçük oğlum yattığı yerden kaçıp gelirse, kafamda da o yatıyor.
Yani ailece aynı yatakta itiş ağlayış şeklinde uyuduğum 3 4 saat bu.
Bende de yatak mevcut yer mevcut fakat yatıracak olgunlukta bebe yok 😹hep memede yapısık oldugundan bana pek sefa sürmesi kalmıyor. Eşim yatıyor yayıla yayıla😤😎

Back
X