- 28 Ekim 2016
- 174
- 192
-
- Konu Sahibi pembebalerin
Olabilir cnm.lievemocha cidden cok guzel bi programdi.kapanmasi kotu olmus.senin soyledigin siteye baktim bende ama pek hosuma gitmedi cok basit geldi acikcasi.yeni baslangic yapanlar icin oldukca zor aslinda.benim de dil yonunden sIkintim yok ama arada takilmakta fayda var.cunku dil cok nankor.unutulmasi cok kolayTesekkurler lievemocha kapanmış madem diğerine bakarım ben hollandada yasıyorum zaten yeni taşındık bayağı anlıyorum ama geri dönmede zorlanıyorum. Bence hollandaca daha kolay ingilizceden gibime geliyor. Ingilizce bilmedigim için heralde
Bence lesexpress cok guzel bir site ben cok faydasini gördüm cumle kurmayi o site sayesinde öğrendim once kelime ogretip sonra bulmaca gibi kelime cozduruyor. Sonra sinav yapiyor kelimeyi veriyor veya cumleyi sen ceviriyosn hollandacaya veya hollandacayi turkceye.Olabilir cnm.lievemocha cidden cok guzel bi programdi.kapanmasi kotu olmus.senin soyledigin siteye baktim bende ama pek hosuma gitmedi cok basit geldi acikcasi.yeni baslangic yapanlar icin oldukca zor aslinda.benim de dil yonunden sIkintim yok ama arada takilmakta fayda var.cunku dil cok nankor.unutulmasi cok kolay
Belki de baslangicta oldugum icin bana oyle geldi.bunu soyledigin iyi oldu cok tesekkur ederim.hergun girmeye calisayim bari madem puan dusuyoBence lesexpress cok guzel bir site ben cok faydasini gördüm cumle kurmayi o site sayesinde öğrendim once kelime ogretip sonra bulmaca gibi kelime cozduruyor. Sonra sinav yapiyor kelimeyi veriyor veya cumleyi sen ceviriyosn hollandacaya veya hollandacayi turkceye.
Tekil cogul hallerini veriyor eger bir gun girmesen puanlarin düşüyor.o yuzden hergun girmelisin dogal olarak unutma imkanin olmuyor belirli bir puana gelmeden bölüm atlayamiyorsun bence cok guzel ama ingilizcesi varmi bilmiyorum
Olabilir baslangic için zor ben baya biliyordum zaten oyuzden zor gelmedi rica ederim kolay gelsin...Belki de baslangicta oldugum icin bana oyle geldi.bunu soyledigin iyi oldu cok tesekkur ederim.hergun girmeye calisayim bari madem puan dusuyo
Iste bana da cok basit geldigi icin oyle söyledim.ama yeni ogrenenler icin cidden zor.tesekkur ederim sana da kolay gelsinOlabilir baslangic için zor ben baya biliyordum zaten oyuzden zor gelmedi rica ederim kolay gelsin...
Fiyatlar kaç aylık istedğinize göre değişiyor, ben baştan 1 aylık 12 derslik paket aldım 183 TLMy akademyı ben merak ettim...fiyatlandırma hakkında bilgi verebilir misiniz....makul ise ben de dusunebilirim