gece gunduz aklimda Dil konusu

Konusmak icin istiyorsaniz RosettaStone programini tavsiye ederim. Seviye seviye tekrarlara dayali olarak ögretim yapiyor. Cok eglenceli ve en guzel tarafi ise size kelimeyi telaffuz ettiriyor, telaffunuz yanlissa dinliyor ve tekrarliyorsunuz.

Sinava dayali ingilizce ogrenmek istiyorsaniz Akindil'i siddetle tavsiye ederim. Online dersler oldukca faydali. Istediginiz puani kisa surede alirsiniz.

Olabilir cnm.lievemocha cidden cok guzel bi programdi.kapanmasi kotu olmus.senin soyledigin siteye baktim bende ama pek hosuma gitmedi cok basit geldi acikcasi.yeni baslangic yapanlar icin oldukca zor aslinda.benim de dil yonunden sIkintim yok ama arada takilmakta fayda var.cunku dil cok nankor.unutulmasi cok kolay

Bence lesexpress cok guzel bir site ben cok faydasini gördüm cumle kurmayi o site sayesinde öğrendim once kelime ogretip sonra bulmaca gibi kelime cozduruyor. Sonra sinav yapiyor kelimeyi veriyor veya cumleyi sen ceviriyosn hollandacaya veya hollandacayi turkceye.
Tekil cogul hallerini veriyor eger bir gun girmesen puanlarin düşüyor.o yuzden hergun girmelisin dogal olarak unutma imkanin olmuyor belirli bir puana gelmeden bölüm atlayamiyorsun bence cok guzel ama ingilizcesi varmi bilmiyorum

Belki de baslangicta oldugum icin bana oyle geldi.bunu soyledigin iyi oldu cok tesekkur ederim.hergun girmeye calisayim bari madem puan dusuyo

Eğer gerçekten konuşmak istiyorsanız yabancı bir öğretmenle çalışmalısınız. Ben internet üzerinden her gün 25 dk görüntülü konuşarak çok geliştirdim konuşmamı. sitenin adı MV academy. 4 aylık paket satın aldım çok uyguna geldi Üstelik yurtdışına tatile gittik baya konuşabildim:)

En iyinereden öğreneceğim konusunda çok araştırdım. Yıllardır tonla para harcayıp basic seviyesinde kalıyordu ingilizcem en mantıklı olan konuşarak ingilizce öğrenmekti çoğu arkadaşım MV academy i önermişti. Şimdi Bende mv academy den ders alıyorum. Çok memnun kaldım. 5 yaşındaki oğlum da yeni başladı çok zevk alarak ingilizce öğreniyor. Keşke daha önce keşfetmiş olsaydım burayı kısa sürede çok akıcı konuşuyor olurdum. Fiyatlarının uygun olması ve online gerçek öğretmenlerle ingilizce öğrenmek çok keyifli. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

My akademyı ben merak ettim...fiyatlandırma hakkında bilgi verebilir misiniz....makul ise ben de dusunebilirim

My akademyı ben merak ettim...fiyatlandırma hakkında bilgi verebilir misiniz....makul ise ben de dusunebilirim
Fiyatlar kaç aylık istedğinize göre değişiyor, ben baştan 1 aylık 12 derslik paket aldım 183 TL
O bitince 16 haftalık /ayda 12 ders olarak aldım ,toplam 48 ders oluyor. Daha uyguna geldi.
ama gerçekten fiyatlar çok uygun ben çok araştırdım. Üstelik çok güzel ilgileniyorlar, ne zaman arasam ulaşabiliyorum. Ben direk telofon açtım nedir ne değildir diye, ilk defa duyduğum birşeydi çünkü.Baştan ücretsiz deneme dersi veriyorlar, onu deneyin derim. Duruma göre bakarsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…