gece gunduz aklimda Dil konusu

pembebalerin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
335
661
36
Arkadaslar basliktada belirttigim gibi bu aralar gece gunduz aklimda ingilizce ogrenmek var.

kendimden bahsetmek gerekirse cok buyuk sayilmayacak bir ilcede ogretmenim,2 kizim var ve esim su an icin yanimizda degil.bulundugum yerde dil kursu vs yok.Belki halk egitim merkezinin vs vardir ama onada ben gidemem sanirim cocuklardan dolayi gerci belki haftada 2 gunluk kurslar vs vardir bir arastirmam lazim.

neyse cok uzatmayayim arkaDaslar kurs imkanim yok gibi ama ben ing ogrenmeyi cok istiyorum duz lise mezunuyum ama sonrasinda halkegitimin kurslarinda biraz temel olusturdum kendimde hevesli oldugum icin.sizce int uzerinden yada cd li egitim setLrinden vs.evde kendim ing ogrenemezmiyim. Aranizda ing ogretmenleri vardir.bana yardimci olursaniz cok sevinirim.simdiden cok tesekkur ederim cevaplariniza.bu arada umarim konum tasinmaz,nihayetinde su anda buda benim icin buyuk bir dert

Neden online dersleri araştırmıyorsun :)
Online kursları
aslinda tamda bu konuda fikir almak istemistim nasil oluyor ise yararmi gercekten vs diye cok tesekkur ederim
bir sürü çok faydalı site videolar vs var biraz araştırırsanız neden olmasın
evet arastirmaya devam edeyim bakayim umarim ise yarar cok tesekkur ederim
Konuşmadan öğrenilmiyor bence eğitimin yanında internetten yabancı arkadaş bulun
ay o biraz daha ileriki boyut saniriM ama haklisniz pratik yaomam lazim cok tesekkur ederim

siz internetten türkçe aratmalarla başlangıcı yapın. ben size biraz daha ileri seviyeye geldiğiniz zaman çok işinize yarayacak birkaç kaynak vereyim:
engVid
Learn English with Let's Talk
Anglo-Link
Akıllı telefona uygulama olarak indirebileceğiniz TOEFL Vocabulary Flash Cards, BBC Learning English

bunları belli bir seviyeye geldikten sonra kullanmanız lazım zira hiçbiri Türkçe değil ama inanılmaz faydalı. Zaten daha fazla fayda görebilmek için o dili kendi dilinde öğrenmek lazım. Bu verdiğim 3 kaynak YouTube kanalı, youtube'a yazsanız çıkar. Bu kanallarda Kanadalı, İngiliz, Avusturalyalı, Hintli öğretmenler tarafından İngilizce konuları tamamen İngilizce olarak anlatılıyor. Yarın öbür gün listening geliştirdiğinizde çok işinize yarayacaktır.

Online siteler var,çok faydalı oluyorlar.bende hollandaca öğrenmeye calisiyorum online siteden.kolay gelsin size...

Remzi hoca diye bir site var,reklama girer mi bilmem ama..

Canlı dersler oluyor,günlük ödev veriliyor.Bence çok güzel bir imkan bir araştırın.

bunlarida ekliyoruM notlarima cok tesekkur ederim
Remzi hoca diye bir site var,reklama girer mi bilmem ama..

Canlı dersler oluyor,günlük ödev veriliyor.Bence çok güzel bir imkan bir araştırın.
hemen bunuda kaydediyorum cok tesekkur ederim ay cok mutlu oldum ya..
Online siteler var,çok faydalı oluyorlar.bende hollandaca öğrenmeye calisiyorum online siteden.kolay gelsin size...
cok tesekkurLr sizede kolay gelsin siz hangi siteyi kullaniyorsunuz acaba sorun olmayacaksa paylasirsaniz cok sevinirim

altyazılı film ve dizi izleyin, çok faydalı oluyor.
Monk dizisini tavsiye ederim, çok eğlenceli

Duolingo diye bir uygulama var. Çok güzel ve başarılı, dersleri takip etmenizi sağlıyor ve seviyeyi güzelce ilerletiyor. Mutlaka indirin akıllı telefonunuz varsa.

Keske hollandaca ingilizce kadar kolay olsa.canim ne asamadasin bilmiyorum ama taalklas.nl ve lievemocha cok guzel tavsiye ederim.

Konu sahibi livemocha da sanki ingilizce de vardi bu bak istersen
Tesekkurler lievemocha kapanmış madem diğerine bakarım ben hollandada yasıyorum zaten yeni taşındık bayağı anlıyorum ama geri dönmede zorlanıyorum. Bence hollandaca daha kolay ingilizceden gibime geliyor. Ingilizce bilmedigim için heralde

Telefon modeliniz uygunsa busuu diye bir uygulama da var. Ücretli ama bir kursa ödediğiniz paranın yanında lafı olmaz. Uygun indirim koşullarını yakalarsanız neredeyse bedavaya bile gelebilir. Ben seneliğini 70 liraya aldım mesela. Bir de 5 dile kadar öğrenebilme hakkınız var tercih ederseniz. Orda yaptığınız alıştırmaları başka ülkelerden kişilerin düzeltmesi de mümkün. Bir araştırın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…