• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece gece gelen panik atak perileri

bilge_nmbs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
715
268
103
Durduk yere çarpıntı baş dönmesi başladı. Kafamı bişeye verince unutuyorum geçiyo sonra aklıma geliyo dur dinleyim hala çarpıyomu diyorum geri başlıyo. Eğer aşamazsam dahada artıyo. Her seferinde bir hastalığa takarım kafayı. Bazen beyin kanaması geçiriyorum falan derim bugünde günlerden kalp krizi. Sinirlerim o kadar bozuk ki resmen kendime acıyorum. Bi ağlıyorum üzülüp yoruldum diyorum sonra gülüp eğlenerek geçirmeye çalışıyorum falan. Ama bazen naparsam yapıyım geçmiyo. Bu gibi durumlardan kurtaran taktikleriniz var mı acaba

Yakın zamanda okuduğum bir yazıda ‘derin nefesinizi karnınızı sonuna kadar göbek bölgesinden şişirerek alın adeta dışarı çıkarın ve yavaşça verin’ diyordu birkaç dakika boyunca.
Diyaframdan bahsedilmiyor, spor yapar gibi bir hareket ve enteresan şekilde işe yaradığını farkettim.
Nabız sorunları yaşıyorum, dolayısıyla bahsettiğiniz diğer belirtiler de var, deneyin derim.

Yakın zamanda okuduğum bir yazıda ‘derin nefesinizi karnınızı sonuna kadar göbek bölgesinden şişirerek alın adeta dışarı çıkarın ve yavaşça verin’ diyordu birkaç dakika boyunca.
Diyaframdan bahsedilmiyor, spor yapar gibi bir hareket ve enteresan şekilde işe yaradığını farkettim.
Nabız sorunları yaşıyorum, dolayısıyla bahsettiğiniz diğer belirtiler de var, deneyin derim.
Çok teşekkür ederim deniycem hemen

Back