• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece gece bunu mu taktın diyeceksiniz

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
31.605
Puanlar
598
Arkadaşlar geçen jinekoloji bölümüne yazmıştım genital bölgemde iç ve dış dudakların arasında tek taraflı acısız bir şişlik oluştu diye yazmıştım. Bölümünde olduğum için sadece bir cevap alabildim :)
Alerjik bir durum, kaşıntı, tahriş sırayla yaşamıştım tam o sırada, geçici diye düşündüm öyle olunca..çöl.
Gerçi bayram tatiline de yeni girmiştik acile bunun için gitmem diye düşünüyordum.

Şimdi gecenin bir vakti dönerken acıyla uyandım. Bir baktım ucuna doğru iltihaplanmış gibi beyazlamış ve derisi hassaslaşmış.
Şu an acımıyor ama deli uyumanın neticesi acı oldu.

Nedir ne değildir bilemedim de...

Sizce acile gitmeli miyim? yağ bezesi ile sivilce arasında garip bir şey.

Acillik bişey oldugunu sanmıyorum ama yarın yada geciktirmeden bi doktora gidin bence geçmiş olsun.

Aynen bende acile gidip meşgul etmek istemedim.. Tatil olmasa polikliniklere giderdim de... Bayram sonuna kadar geçmezse gitmek umarım geç olmaz

Büyük ihitimal kıl dönmesi olabilir kıl derken şu sarı ufacık tıyler var ya onlar dahi dönebiliyor eger öyleyse kendiliğinden patlayacaktır .Patlamassa doktora gidersiniz.Acillik oldugunu sanmıyorum.

Büyük ihitimal kıl dönmesi olabilir kıl derken şu sarı ufacık tıyler var ya onlar dahi dönebiliyor eger öyleyse kendiliğinden patlayacaktır .Patlamassa doktora gidersiniz.Acillik oldugunu sanmıyorum.

Ayy hadi inşallah patlayıversin elimi kana bulaştırmayım kendim patlatmayı çok severim de korkarım bölge hassa diyr

Bence acile gitmelisiniz normalde randevu alarak gidin derdim ama bayram zamanı hekim bulamayabilirsiniz, randevular bayram sonrasına veriliyordur. Patlatmayın derim enfeksiyon kapabilirsiniz genital bölge yüze falan benzemiyor malumunuz hassas bir bölge. Çok geçmiş olsun.

Acilde kimse bir sivilceye bakmaz. Muayene bile etmezler kadin dogum hastanesine gitmezseniz. Ozelde acik poliklinik bulabilirseniz yarın oraya gidin.

Acilde kimse bir sivilceye bakmaz. Muayene bile etmezler kadin dogum hastanesine gitmezseniz. Ozelde acik poliklinik bulabilirseniz yarın oyle yapın.

Maalesef..
Kadın Doğum hastanesinde de acil pek içi acısı görünmüyor utanırım gidemem :(

Güvendiğim bir jinekolog vardı o da memleketine gitmiş.

Mecbur bekleyeceğim ya geçecek ya da tatil sonu gideceğim.

Maalesef..
Kadın Doğum hastanesinde de acil pek içi acısı görünmüyor utanırım gidemem :KK43:

Güvendiğim bir jinekolog vardı o da memleketine gitmiş.

Mecbur bekleyeceğim ya geçecek ya da tatil sonu gideceğim.

Cinsel aktif değilseniz zaten enfeksiyon olma ihtimali cok düşük. Baska aciliyet yaratacak durum da yok genital bolge icin. Ben olsam polikliniği beklerdim.

Patlatmayın temiz tutun o bölgeyi, acilde pek ilgileneceklerini sanmam sonuçta uzman gerekir bunun için

Bu gece rahatsızlanınca apar topar acile gittim. Fakat doktorların pek ilgilendiği söylenemez. 2 dakikada çıkardı beni odadan. O kadar dolu ki acil..adım atacak yer yok. Allah yardımcıları olsun. O yüzden acilde sizinle pek ilgileneceklerini düşünmüyorum. Bence yarın özel bir hastaneye gidin doktora görünün. Önemli bir şey olduğunu sanmıyorum ama yine de tedbirli olmak lazım. Bende de bir ara minik beze gibi bir şey çıkmıştı, bir hafta sonra yok olmuştu. İnşallah sizin de önemsizdir. Geçmiş olsun..

Bende de bu iltihap tarzı şeylerden çok çıkar doktora gittim en sonunda ve kıl dönmesi olduğunu sadece lazerle bunu kökten halledebileceğimi söyledi ama herkesin vücudu farklıdır elbette yine de bir doktora görünün derim

Bu gece rahatsızlanınca apar topar acile gittim. Fakat doktorların pek ilgilendiği söylenemez. 2 dakikada çıkardı beni odadan. O kadar dolu ki acil..adım atacak yer yok. Allah yardımcıları olsun. O yüzden acilde sizinle pek ilgileneceklerini düşünmüyorum. Bence yarın özel bir hastaneye gidin doktora görünün. Önemli bir şey olduğunu sanmıyorum ama yine de tedbirli olmak lazım. Bende de bir ara minik beze gibi bir şey çıkmıştı, bir hafta sonra yok olmuştu. İnşallah sizin de önemsizdir. Geçmiş olsun..
Hep korkuyordum bayramda tatilde dogursam kimse ilgilenmez diye. Bu bayram tatili tuzu biberi oldu. Sizin mesajınızdan da alacağımı aldım ohh mis negüzel ödüm patladı çok mu kalabalık :KK17:

Benim de ona benzer bir şey başıma gelmişti. Ilk bartholin kisti sanmıştım çünkü aynı yerdeydi ama kıl dönmesiymiş. Acımaya başlayınca doktora gitmiştim ilaç vermişti ama kullanmaya fırsat kalmadan patlayıp, bayağı da kanamıştı. Kıl dönmesi olduğunu duyunca rahat duramadım sıkmaya falan çalıştım ondan sanırım :D

Sonra lazere başladım zaten bir daha da olmadı. Yani sizinki de böyle bir şey olabilir ama yine de gidin bence

Benim de ona benzer bir şey başıma gelmişti. Ilk bartholin kisti sanmıştım çünkü aynı yerdeydi ama kıl dönmesiymiş. Acımaya başlayınca doktora gitmiştim ilaç vermişti ama kullanmaya fırsat kalmadan patlayıp, bayağı da kanamıştı. Kıl dönmesi olduğunu duyunca rahat duramadım sıkmaya falan çalıştım ondan sanırım :KK70:

Sonra lazere başladım zaten bir daha da olmadı. Yani sizinki de böyle bir şey olabilir ama yine de gidin bence

Ayy benimki de patladı biraz önce ama ic hala dolu sıkamadım kan gelmeye başlayınca.. Bıraktım kendi haline..
Evde tra... Krem vardı o bölge için özel. Onu sürdüm acısı dinsin diye olmazsa bitkisel yöntemlere başvuracağım

Back