Gece emzirmek için uyanamadım

BlackMirror1234

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2022
111
72
28
Kızlar 14 günlük bebeğim var ve ben bu gece 5 saat uyanamamışım ne alarm duydum ne de bebeğim ağladı.. 5 saat emziremedim diye çok vicdan azabı çekiyorum. Gece uyandırmayan var mı? Bir sağlık problemi olur mu bebeğimde?

Üzülme arkadaşım. Çok yorgunsunuz demek ki.

Allah’ımın izniyle bebeğiniz iyidir inşallah.

Allahım yardımcınız olsun inşallah arkadaşım.

Kızlar 14 günlük bebeğim var ve ben bu gece 5 saat uyanamamışım ne alarm duydum ne de bebeğim ağladı.. 5 saat emziremedim diye çok vicdan azabı çekiyorum. Gece uyandırmayan var mı? Bir sağlık problemi olur mu bebeğimde?
Bende 20 günlük falandı uyuyakalmışız yorgunluktan 6 saat , sonra kaldırdım bebeği. Emzirdim . Şekeri düşüyor diyorlar ama diğer güne normal başladıysa sorun yok.Ben doktoruma hemen sormuştum sorun olmadığını söylemişti yani. Vicdan azabı çekmeyin hepimiz insanız

Üzülme olabilir bu bebeğinde bir soruna yol açmaz

Bu lohusa psikolojisinden midir nedir aynisi bana da oluyor. Mesela uyuyorum uyandigimda sanki saatler gecmis gibi bir his oluyor o uyku haliyle yataktan firliyorum bakiyorum ki belki bir saat en fazla uc saat gecmis oluyor. Dogum yaptigimdan beri hic huzurla uyandigimi hatirlamiyorum. Bazen de bebek uyukluyor az emiyor falan onda da hemen ya sutum azalirsa ya giderse diye sacma bir endiseye kapiliyorum napicaz bilmiyorum. Su lohusa doneminde taktigim tek sey sutum oldu

Bu lohusa psikolojisinden midir nedir aynisi bana da oluyor. Mesela uyuyorum uyandigimda sanki saatler gecmis gibi bir his oluyor o uyku haliyle yataktan firliyorum bakiyorum ki belki bir saat en fazla uc saat gecmis oluyor. Dogum yaptigimdan beri hic huzurla uyandigimi hatirlamiyorum. Bazen de bebek uyukluyor az emiyor falan onda da hemen ya sutum azalirsa ya giderse diye sacma bir endiseye kapiliyorum napicaz bilmiyorum. Su lohusa doneminde taktigim tek sey sutum oldu
Hiç takmayın ben emziremicem sanmıştım nedense şu an bebeğim mamasız 5. Ayda. Bi emzirme Danışmanı işe görüştüm . Süt artıracak günlük bi liste attı bana size atayım

Bende 20 günlük falandı uyuyakalmışız yorgunluktan 6 saat , sonra kaldırdım bebeği. Emzirdim . Şekeri düşüyor diyorlar ama diğer güne normal başladıysa sorun yok.Ben doktoruma hemen sormuştum sorun olmadığını söylemişti yani. Vicdan azabı çekmeyin hepimiz insanız
Teşekkür ederim desteğiniz için, haklısınız insanız ve çok fazla yoruldum... Güzelce emdi gün içinde çok şükür

Lohusa psikolojisi gerçekten kötüymüş ben diyordum aman ne psikolojim etkilenecek diye... O yorgunlukla düşünmediğin şeyleri bile düşünür oluyor insan.. Allah hepimize güç, sağlık versin..

14 günlük bebek acıkırsa sıkıntısını belli edecek sesler çıkarabilir. Üzmeyin kendinizi, sarılığı yoksa 5 saatten bir şey olmaz. Benim kızım gece 12den sabah ezanına kadar asla yyanmaz ve uykusunda da emmezdi. Gayet güzel büyüdü, çok yorgunmuşsunuz demek ki, olur arada böyle şeyler

14 günlük bebek acıkırsa sıkıntısını belli edecek sesler çıkarabilir. Üzmeyin kendinizi, sarılığı yoksa 5 saatten bir şey olmaz. Benim kızım gece 12den sabah ezanına kadar asla yyanmaz ve uykusunda da emmezdi. Gayet güzel büyüdü, çok yorgunmuşsunuz demek ki, olur arada böyle şeyler
Aynenn benim dr oglum 22 gunluk oldu bugun cok sukur. Hani diyorlar ya iki saatte bir uyandirin falan asla uyanmiyordu zaten simdi buyudu kendi kendine cok sukur en fazla uc saati gectigi oluyor uykusunda. Uyaniyor. Boyle böyle buyuyorlar genel gecer seyler olmak zorunda degil bence her Bebegin yapisi farkli sonucta

Lohusalık gerçekten çok zor ben ne hamileliğimde ne de doğumumda böyle zorlandım en kötüsü lohusalıktı.
10 günlük civarı aynı durumu bende yaşamıştım. Bebeğim sarılık olmuştu bir de bu yüzden 2-3 saatte bir emziriyordum ama artık vücut bir yerden sonra pes ediyor sanırım bende bu şekilde tüm gece uyumuştum ve ağlamasını bile duymamıştım :KK43:
Bebekler bizim düşündüğümüzden daha güçlüler biz lohusa kafasıyla biraz abartıyoruz sanırım.
Kendinizi üzmeyin boşuna.

X