- 8 Nisan 2021
- 8
- 3
- 1
- 29
- Konu Sahibi Hatice-simsim
-
Kilosu nasıl. İyiyse uyandırmazdım. Gece emmek için uyanmaması ilerleyen aylarda nimet olur.Merhabalar anneler 4 aylık bebeğimi sizce gece beslemek için uyandırmalımıyım? Bebeğim sadece anne sütüyle besleniyor. Doktorumuz gece kendi ne zaman isterse o zaman emzir sakın beslemek için uyandırma dedi. Başka bi doktor gece beslenmenin önemli olacağını ve kilo artışının çok olacağını söyledi . Haklı olacak da benim kafam karıştı. Sizce ben ne yapmalıyım
3.200 doğdu bebeğim şu an 4 aylık 5.800 doktorumuz kilo alımı gayet iyi dedi. İlk aylarda sarılığı olduğu için saat başı emziriyordum.sarılığı atlatınca 2-3 saate beslemeye başladım. Doktorumuz bebeğin ne zaman isterse o zaman emzir bunun bi saati yok demişti. Şu an da mesela gece 12 de emerse sabaha karşı 5 veya 5 buçuk gibi uyanıyor kendi emmek için. Bende doktorumuzu dinleyip uyandırmıyordum. Ta ki bu gün başka doktor kafamı karıştırdı.Kilosu nasıl. İyiyse uyandırmazdım. Gece emmek için uyanmaması ilerleyen aylarda nimet olur.
kilo alımı iyiyse bu ayda 5-6 saat arayla emmesi (gece) normal demişti doktorum, bebeğim de gece 12 ve 6 da emmek istiyordu, müdahale etmedim. şu an o günleri arıyorum, diş çıkarmaya çalışıyor ve saat başı uyanıyor. uykusu kaçan annesi de kk da dolaşıyor napsın3.200 doğdu bebeğim şu an 4 aylık 5.800 doktorumuz kilo alımı gayet iyi dedi. İlk aylarda sarılığı olduğu için saat başı emziriyordum.sarılığı atlatınca 2-3 saate beslemeye başladım. Doktorumuz bebeğin ne zaman isterse o zaman emzir bunun bi saati yok demişti. Şu an da mesela gece 12 de emerse sabaha karşı 5 veya 5 buçuk gibi uyanıyor kendi emmek için. Bende doktorumuzu dinleyip uyandırmıyordum. Ta ki bu gün başka doktor kafamı karıştırdı.
kilo alımı iyiyse bu ayda 5-6 saat arayla emmesi (gece) normal demişti doktorum, bebeğim de gece 12 ve 6 da emmek istiyordu, müdahale etmedim. şu an o günleri arıyorum, diş çıkarmaya çalışıyor ve saat başı uyanıyor. uykusu kaçan annesi de kk da dolaşıyor napsın
Amin inşallahKızımın kilosu iyiydi. Doktorumuz kendisi uyanmadığı sürece uyandırıp dertsiz başına dert açma demişti sağolsunbende öyle yapmıştım. İlerleyen zamanlarda bolca uyanıyor zaten. Bence uyandırmayın.
sağlıkla büyütün inşallah
Onlar acıkınca veya emmek isteyince öyle güzel uyanıyor ki 8 kez uyandığımı biliyorumAmin inşallahherkes farklı bir şey söyleyince insanın kafası karışıyor işte
Ay canım benimOnlar acıkınca veya emmek isteyince öyle güzel uyanıyor ki 8 kez uyandığımı biliyorumuyuduğu gecelerin tadını çıkarın
Bunlar iyi zamanların dediklerinde kızıyordum, çünkü en zor zamanlar diyordum. Ey gidi eyAy canım benimanne olmak hem çok güzel hemde ne kadar zor değil mi. Çok teşekkür ederim.
Bunlar iyi zamanların dediklerinde kızıyordum, çünkü en zor zamanlar diyordum. Ey gidi ey
Ama dünyanın en en en güzel şeyi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?