Bebek Beslenmesi Gece emmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

PinArass

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2016
8
0
86
39
Oğlum 18.ayına girdi gece sabaha kadar sık sık emmek için uyanıyor uykusuzluktan bitap düşmüş durumdayım bazen nerdeyse saat başı uyanıyor emmek için emmeden uyumuyor su vermeyi denedim almadı yalancı meme ve biberon da kullanmıyor gece emmesini nasıl bıraktırabilirim gündüz yine emdircem sadece gece bırakmasını istiyorum acil yardım lütfenn

İyi geceler cnm aynı sorun bende de var 16 aylık oglum var bnmde geceleri surekli emmek için kalkıyor karnını doyurup uyutuyorum yine aynı kalkıyo bn bi çare bulamadım artık sütten kesmeyi düşünüyorum.

Bende son çare olarak dr. gitmeyi düşünüyorum bi çözüm bulursam yazarım ne zormuş anne olmak.. Allah bütün annelerin yardımcısı olsun.

uyutma seklini degistirmen lazim maalesef
emrek uyuduugu için gece aynisini istiyor
mesela elinde ayiciakla uyusaydi , bi ara uyanip ayicigi kucaklayip tekrar dalacakdi , ama o seni micniklamyi tercih ediyor :) saka bi yana emzirerek uyutmaya devam ettigin surece bu is boyle gider
ne zmaana kdr emzirmeyi dusunuyorsun ?
gece uyaninca babasina deveztsen basedemzmi ?
ferber yontemini bi arastir ama buyuk seninki geç kalmis olabilirisn, yatagindan inebilirmi ?

2,3Gündür gece iyice doyurup babasına veriyorum babası uyutuyo gündüz uykusunda da emerek uyutmamaya çalışıyorum eskisi gibi her istediğinde de meme vermiyorum ama maalesef gece en geç 2 saate bir uyanıyo emmeden kesinlikle uyumuyor 2yaşına kadar emdirmeyi düşünüyorum sadece gece emmeyi bıraktırabilsem yeter hem o hem ben deliksiz uyuyabilsek keşke . Bütün yöntemleri araştırdım ama nafile gece uyandığında beni emmeden kesinlikle sakinleşmiyor babası da sakinleştiremiyor. İnebilir ama park yatakta yatıyo fermuarını bilerek açmadım inemesin diye.

Cnm ben bugün çocuk dr. na gittim durumu anlattım 2 yaşına kadar kesinlikle kesme sütten dedi biraz sabret dayan dedi.yattığı odada ışığı kapat gece lambası yakma ama yalnız başına başka bi odaya da bırakma kendini terkedilmiş hissetmesin gece uyanınca kucağına al sarıl meme verme ağlarsa susmasını bekle dedi ama dayanamıyorum ki ağlamasına meme alana kadar susmuyo ortalığı yıkıyo napacağımı şaşırdım

Anladım cnm bnm oglumda öylee emmeden uyumuyor kesinlikle bn 2 yasına kadar sabredemem sanırım mayısta kesmeyi düşünüyorum Allah yardımcımız olsun napalım anne olmak böyle işte kıyamıyo evladına dayanamıyosun aglamasına rabbim kolaylık versin inş

Kızlar benim oglumda aynıydı. Bu aylar sanırım memeye en düşkün olduğu aylar..20. Aya kadar her gece 10/15 kere uyandım emzirdim.. Ama uykusunu ne o alabiliyor ne ben. Sonra 2 emzirdim 2 su verdim su istemediği zaman ballı çayı var onu verdim derken emmelerin yerini suya ve çaya bırakytı.. Sonra çayda bitti şimdi su için bir kere uyanıyor gece emmesi böylece 21. Ama da bitmiş oldu.

Benimki suyu hayatta içmez kutu süt bile içmiyo yanlız gece öyle kalktında aglamadı mı uykuya gecmesi gec mi oldu kolay mı

Benimki suyu hayatta içmez kutu süt bile içmiyo yanlız gece öyle kalktında aglamadı mı uykuya gecmesi gec mi oldu kolay mı
Tabi ilk zamanlar kolay dalamadı. Oturup ağladı pışpışladım kollarımda hafifi hafif salladım. Zamanla sırtını sıvazladım sadece pış pış diyerek. Yeri geldi kalktı oturdu beşiğinde hiç ses çıkarmadım ışıgı açmadım .. Kendi kendine bakındı konuştu agladıkça elini tuttum sırtına karnına masaj yaptım.. Ama bizim beşik yatağa bitişik her zaman yanında olduğunu hissttirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…