• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Gece emişi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

irmako77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
1.180
5
116
Bebeğim 22 temmuzda 3 aylık olacak ve sadece gece emince 3 saat uyuyor. Gündüz sütüm yetmiyor mu acaba? 10 günde 130 gram almış :(

canım benim bebeğim bugun 3 aylık ooldu.akşam 8.00-9.30 arası uyur. gece 2.00-3.30 arası emmeye kalkar. sonrasında da her 3 saat te bi uyanır. 3te uyansa 6 da uyanır bide 9 da uyanır. biz hep böyleyiz. sen bence çişini takip et.. ordan anlaşılıyor gündüz emip emmediği.

canım benim bebeğim bugun 3 aylık ooldu.akşam 8.00-9.30 arası uyur. gece 2.00-3.30 arası emmeye kalkar. sonrasında da her 3 saat te bi uyanır. 3te uyansa 6 da uyanır bide 9 da uyanır. biz hep böyleyiz. sen bence çişini takip et.. ordan anlaşılıyor gündüz emip emmediği.

Gündüz çiş yapıyor, ama biberonla beslendiği gibi bezini dolduracak kadar fazla kaka yapmıyor

Bebeğinizi emzirerek doyururken göğüsleriniz yumuşak mı? Benim ilk bir ay çok şiş ve sertti. Ondan sonra yumuşadı. Şimdi bebeğim 3 aylık, emiyor ama 5 dk emip hep memede uyuyor. Ne edersem edeyim uyandırıp ilk 5 dk daki aktif emzirmeyi yakalıyamıyorum. Doktor daha bir haftalıkken kilo alımını eksik bulup mama takviyesi demişti. Ama ben fazla mama vermemeye çalışıyorum. Günde 1 veya 2 defa. Ama sadece emerek yeterli beslendiğinden endişeliyim. Sanki yumuşak göğüste süt yokmuş gibi geliyor

Back