Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, 2-3 haftadır gece, daha doğrusu uyurken ellerimi sıkıyorum. Bunu uyandığımda fark ediyorum. Sonra bırakıyorum ama acıyo. Gündüz böyle birşey yapmıyorum? Bunu yapan veya ne olduğunu bilen varmı?
Evet ama hep var stresim, yeni birşey değil..Çok mu streslisiniz bu ara. Ben bir ara dişlerimi sıkıyordum mesela. Stresli zamanlardı
Teşekkür ederimGizli stres ya da öfke.
Bi destek alın.
Çok Geçmiş olsun.
Birden ben mi yazdım acaba diye düşündümMerhaba, 2-3 haftadır gece, daha doğrusu uyurken ellerimi sıkıyorum. Bunu uyandığımda fark ediyorum. Sonra bırakıyorum ama acıyo. Gündüz böyle birşey yapmıyorum? Bunu yapan veya ne olduğunu bilen varmı?
Bu durum etkiliyor malesef. Destek alabilirsiniz iyi olurEvet ama hep var stresim, yeni birşey değil..
Evet, peki nasıl geçti ? Özel birşey yaptınızmıBirden ben mi yazdım acaba diye düşündüm
Aynısı yaşıyordum. Nişan attıktan sonra sürekli geceleri ellerimi sıkıyordum ben. Şimdi geçti. Psikolojikmiş . Bence sizinki de öyledir. Bu aralar kötü bir yaşadınız mı
Hayır hiçbir şey yapmadım. Ayrılık acısı da geçmedi ama alıştım sanırım ondan vücut da alıştı tepki göstermiyor dahaEvet, peki nasıl geçti ? Özel birşey yaptınızmı
Sinir ,stres olabılır.Merhaba, 2-3 haftadır gece, daha doğrusu uyurken ellerimi sıkıyorum. Bunu uyandığımda fark ediyorum. Sonra bırakıyorum ama acıyo. Gündüz böyle birşey yapmıyorum? Bunu yapan veya ne olduğunu bilen varmı?
Belki de bilinç altınız bu şekilde tepki veriyordur artık.Evet ama hep var stresim, yeni birşey değil..