• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Gece elbisesinin üzerine saç modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

pink_panther

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2008
626
4
296
Diğer
Arkadaşlar gece elbiselerinin üzerine hangi saç modeli yakışır? Ablamın düğünü var yardım edin.. Çok özel bir şey giymek ve çok güzel hazırlanmak istiyorum..

bence öyle assolist topuzlarındansa bukle bukle açık saçlar daha güzel ve havalı duruyor arkadaşım.

canım elbisesine göre değişir bence sac modeli
straplez giyiyorsan mesela omuzlara dökebilirsin sacları
boyundan bağlı elbiselerle bence tepeden toplanıp salınmış saçlar hoş duruyor gibi...
giyeceğin kıyafeti buraya eklersen daha rahat yardımcı olabiliriz :)

021pi2.jpg

bence yasına göre degişir eger 20li yas ve civarındaysan acık sudalgası masalı sac süper olur... :) gerci ben hep uzun ve düz sacları yakıstırmısımdır gece kıyafetinin üstüne...

saç boyuna ve elbisenin sırt dekoltesine göre değişir.
elbisenin arkası kapalı ise topuz olmalı(yaşına göre bir topuz)
sırtı açık bir modelde saçlar açık da güzel durur, dağınık topuz da güzel durur.

yüz şeklini de göz ardı etme.
açık alın- kakül- perçem gibi. modellerde buna göre ekleme-çıkarma yapılabilir.

fotonu koyarsan daha ii yorum yapılabilir tabi.. elbisenide anlat ama.. bide bişey sölemeden gecemicem.. esmerlere karamel cok yakısıyoo:)

Valla daha elbisem belli değil. Tam istediğim gibi bi elbise bulamadım.Şu bravo reklamındaki elbiseler hoşuma gidiyor. Resmimi koycamda nasıl resim ekliyorduk?

Back