Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gece elbisesi günlük elbise kot pantalon...satılmıştır..
nar çiçeği gece elbisesi bir kere giyildi 1 beden 40 lira yırtık kot pantalon mango yırtıklarının içi siyah dantel çoraplı kendinden 38 beden çok sevdiğim bir kot falak bana büyük geliyo 20 lira kahverengi elbise 2 yada 3 kez gyildi ayhan marka kumaşı çok kaliteli 36 beden çok şık duruyor 25 lira siyah etek journey marka en fazla 2 kere giyidl bana büyük geliyor 38 beden 25 lira koyu mavi kot pantalon çok değişik bir model iananılmaz güzel duruyor 27 benden 20 lira ceplerinde taş olan kot pantalon 29 beden 15 lira
fiyatını kargo bedelini düşünerek ucuz tuttum aslında benim pt hesabım kararını verirsen yarın gönderirim kaıda ödemeli. bu arada orjinal deri değil haberin olsun zaten deri olsa bu fiyata olmaz:)
siyah elbise değil canım o kahverengi siyah etek var kumaşı %70 vıscose %30 polyester inanılmaz şık duruyor:) birde aynı markada siyah elbisem var onunda fotosunu eklerim istersen