Gece çiş yapmama

Rzkyr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
411
124
2 ay dört günlügüz bebeğim son 10 gündür falan geceleri çiş yapmıyor aslında kötü bişey düşünmedim ama düzelmedi . Gece ilk önce kesintisiz 4 saat uyuyır emmiyor ,sonra da 2şer saat ara ile uyanıyor Emiyor yani 2-3 defa emmiş oluyor çoğunlukla uyandırmayı çok denesemde uyanmadı hiç sabah da 5 te uyanıyor ve o zamn çiş yapıyor baya bi ama kendini sıkıyor gibi .idrarı emmediği işin sanırım koyu sarı oluyır biraz .bu durumu yaşayan var kı normal mi acaba ?gündüzleri bi sıkıntımız yok ama geceleri böyle

Arkadaşımın oğlu bezi bırakana kadar gece yapmadı
Bebekler kendilerini kirletmeyi sevmez demişti doktoru ve söylediği gibi de bezi erken bıraktı. Gündüzleri de tuvalet iletişimi uygulayabilirsiniz. Belli ki bebeğiniz buna ekstra yatkın. İkiniz de rahat edersiniz sonraki süreçte

Merhaba. Suan çok erken değil mi bunun için bı sıralar rahatsız olduğu için gündüz de az yaptı mesela .

Merhaba. Suan çok erken değil mi bunun için bı sıralar rahatsız olduğu için gündüz de az yaptı mesela .

Tuvalet iletişimine daha doğduğu gün başlayanlar var Bezi tamamen bırakmıyorsunuz ama sinyalleri takip edip tuvalete tutuyorsunuz. Youtubeda bir sürü videosu var.
Sanılanın aksine kendimizi pisletmeme dürtüsü ile doğarız

Hadi ya ben bi bakayım o zaman çok teşekkür ederim

Ben olsam kesinlikle doktoruma danisirdim konuyu, 2 aylik bebekte ciş onemli..enfeksiyon, bobrek bi cok neden olabilir...ALLAH korusun ama ben dayanamazdim

Eğer bebeğinizde sıkıntı olsa gündüzleri de yapmazdı. Havalar sıcak su ihtiyacı fazla oluyor, gece de emmediği için dışarı atacak bir şey olmuyor. Ne güzel gece uyuyan bir bebeğiniz var. Çok şanslısınız. Hiç endişelenmeyin. Bir sorun olsa bebek huzursuz olur, ağlar. Anne de hisseder. Anlattıklarınızda ben bir sıkıntı görmedim. Sağlıkla büyüsün bebeğiniz.

Biz yaşadık, yaşıyoruz. Oğlum 2. Ayın sonunda filan çişini yapmamaya başladı geceleri. Böbreklerinden ultrasona kadar baktırdım, çok şükür bir rahatsızlığı çıkmadı. doktor da tuvalet eğitimine başlamış kendiliğinden, sevin dedi. şu an 4. Ayına 1 hafta kaldı, nazar değmesin aynen devam ediyor bu durum. bir de uyurken zaten çiş yapmaz dedi doktor. Demek ki gece emmek için uyanması gündüz uyanması gibi değil. gece son emzirmeden önce bezini değiştiriyorum, yavaş yavaş uyku düzeni de başladı. 10 gibi derin uykuya geçip 4-5 gibi kalkıyor, uykuda emiyor sonra uyumaya devam ediyor. Sabah 8-9 gibi artık ne zaman kalkarsa o zaman dolu dolu 3 bez çiş yapıyor. bu yazdığım saatler tabii yarım saat - 1 saat şaşıyor bazen ama kısacası uyurken çişini yapmıyor.

Dediğiniz şeyleri in aynısı benim bebeğim için geçerli doktora gittim bu süre içinde ,doktor sorun olmadığını ,gece uyuduktan sonra 1 defa emerse yeterli olduğunu söyledi ..çiş yapmaması sorun değilmiş yani biz de aynı şekilde sabah 5 gibi kalkıyoruz ama değişiyor tabi

Çok haklısınız. Çok teşekkür ederim dr a gittik dayanamayıp doktor sorun görmedi ,normalmiş

aman nazar değmesin

Benim kız bebeğim var 4 aylık oldu kilosu 6300 totele göre biraz yavaşladı kilosu ama yaşıtlariyla aynı kiloda demişti doktorum bende buyuzden sık sık emzirmeye başladım gece nerdeyse uyanmiyordu simdi ben uykusunda emziriyorum beklemiyorum kalkmasını. Birde sütüm azalmış gibi hissediyorum ama doktorum öyle olsa seni asla kabul etmez dedi. Gündüz 3 çiş bez değiştiriyorum bu sefer üç gündür her gün kakasını yapıyor önce güne kadar bir iki gün geçince yapıyordu. Doymuyormu acaba diyorum gündüz hep istiyor meme olmayı açmış gibi davranıyor bende sürekli yatarak olsun emziriyorum iki saat zor duruyor memesiz tecrübenize dayanarak yorumunuzu bekliyorum teşekkürler

Ben de gündüzleri 2 saatte bir emziriyorum hala. Gece uykusunda 3-4 saat emmediği Oluyor. Kaldırmıyorum emzirmek için. Acıkınca zaten kalkıyor.

kaka olayı bizde 3-4 günde bir oluyor. Çok uzarsa fitil yapıyoruz çünkü bayağı zorlanıyor yapmayınca.

sütüm mü azaldı hissi bende de bazen olsa da Diyorum ki azalsa bu çocuk sürekli ağlar, uyumaz ve en önemlisi büyümez. O yüzden takılmıyorum. İki memeyi de emziriyorum emerken.

Çişli bez sayısı en az 5 olmalı diye biliyorum ben ama bezleri ne kadar tutuyorsunuz altında? iyice dolmasını mı bekliyorsunuz yoksa 1-2 çişten sonra mı değiştiriyorsunuz? Gerçi büyüdükçe bez sayısı azalacak.

Cisli bezi çok tutamıyorum pişik olur diye zaten kendisi çok rahatsız oluyor fazla durunca ağlıyor çünkü ilk ayda pişik olmuştu ve ben korkuma mavi çizgi az kalana kadar tutuyorum anca öyle sisene kadar değil.

Onlardan biride benim dogdugu gun olmasada kirkiyla baslamistim

Biz de hiç tutmuyoruz diyebilirim. hala günde 10 beze yakın değişim yapıyoruzdur herhalde. çok Sıcak olduğu için çişi yaksın istemiyorum.

50 günlüğüm şu an. Dün gece hiç çiş yoktu. Sabahı bekliyim dedim sabah 8'de yine çiş yoktu karnına sıcak uygulama yaptım sonrasında çişini yaptı bu gece 4'te uyandık bezinde çiş vardı şimdi sabah 8.00'de baktım yine çiş yok tekrar sıcak uygulama yaptım idrar yolu enfeksiyonu mu var acaba diye düşünüyorum gün içinde gayet rahat her bez de çiş vardı sıkıntı yoktu ama gece niye böyle oluyor?

Merhaba sorunuzlnuz çözüldü mü , benim oğlum dada cis sorunu var uyurken ama bizimki yapamadığı için aglayatak uyanıyor. Yani uykuya daldiktan iki üç saat sonra çok fena ağlayarak uyanıyor ve onu uyandirip sakinlestirdikten sonra çişini yapabiliyor yarım saat bazen bir saat sürüyor. Drlar birşey demiyor ama ben bir yıldır çok sorun yaşıyorum. Sizde durum nasil

Bazen yapıyor bazen yapmıyor yine. Ama bizde ağlama vs yok. Bir sıkıntı yaratmıyor şükür ki. 4,5 aylık olduk. Sünnet derisinde darlık olabilir. Çocuk cerrahisine gösterebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…