• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece çıkan böcek

zeyzey3428

Olduğu kadar, olmadığı kader.
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
6.484
3.431
198
1 aya yakındır geceleri banyoda kahverengi minicik böcekler görmeye başladım. Bir keresinde duşakabinin içinde gördüm. Acaba ordan mı geliyor diye düşündüm ama ne yaptıysam olmadı. Çamaşır suyu döktüm gider açıcı döktüm fayda etmedi. Acaba duşakabının altı ıslak kalıyorda o yüzdenmi oluyor. Evin her odasında böcek tabletide var. Başka ne yapabilirim önerisi olan var mı?
Birde Duşakabinin altını nasıl temizliyorsunuz?

Arpa sehriye tipinde ince uzun boceklerse en kesin cozum evi komple ilaclatmak biz kendimiz basedemedik ilaclattik

1 aya yakındır geceleri banyoda kahverengi minicik böcekler görmeye başladım. Bir keresinde duşakabinin içinde gördüm. Acaba ordan mı geliyor diye düşündüm ama ne yaptıysam olmadı. Çamaşır suyu döktüm gider açıcı döktüm fayda etmedi. Acaba duşakabının altı ıslak kalıyorda o yüzdenmi oluyor. Evin her odasında böcek tabletide var. Başka ne yapabilirim önerisi olan var mı?
kaynar çamaşır suyulu su dökmüştüm ben kova kova bide fıskiyeyi bol bol tutmuştum gitmişti benimde orda minik sinekler vardı bütün banyoyu sarmışlardı geldim gittim döktüm su geldim gittim döktüm kurtulana kadar

hamam böceği bu geceleri çok severler
hamam böceği değil minik kahverengi

Arpa sehriye tipinde ince uzun boceklerse en kesin cozum evi komple ilaclatmak biz kendimiz basedemedik ilaclattik
Evet öyle bişey binayı ilaçlatmıştık hamamlardan kurtulduk evdede zaten yem var ama bunlara da çözüm lazım akşam banyoyu silip kurulayıp önce gidere gene çamaşır suyuyla gider açıcı döküyim sonra da ilaç alıyım gene bayerin K othrinesini varmış onu deniyim

Minicik sinek gibi mi ?
Bir ara bizde de çıktı onlardan kayboldular şimdi
Bir ay kadardır var sinek gibi evet çok küçük bazen kendiliğinden ters dönüyolar

kaynar çamaşır suyulu su dökmüştüm ben kova kova bide fıskiyeyi bol bol tutmuştum gitmişti benimde orda minik sinekler vardı bütün banyoyu sarmışlardı geldim gittim döktüm su geldim gittim döktüm kurtulana kadar
acaba sadece giderden mi geliyorlar yani bu duşakabının altı havasız ve nemli kaldığı için oluyo olabilir mi?

böyle bi konu daha önce bdv ya açılmıştı o yüzden bende bdv ye açmıştım:oops:
Ben bdv ye yeni editor oldum benden once ne yapildi bilemiyorum..
Ama ben gordugumu ve bdv disi konusu olan butun konulari tasiyorum..

Sizde bu tarz bir konunun bdv de oldugunu gorup, bildirebilirsiniz bana.
Cunku sonra o konu tasinmadi benimki de tasinmasin mevzusuna donuyor.
Zaten gordugume mudahale ediyorum :)
Cunku Bdvlik degil bu tarz konular.
Ilgili alt basliklari var ..

Ben bdv ye yeni editor oldum benden once ne yapildi bilemiyorum..
Ama ben gordugumu ve bdv disi konusu olan butun konulari tasiyorum..

Sizde bu tarz bir konunun bdv de oldugunu gorup, bildirebilirsiniz bana.
Cunku sonra o konu tasinmadi benimki de tasinmasin mevzusuna donuyor.
Zaten gordugume mudahale ediyorum :)
Cunku Bdvlik degil bu tarz konular.
Ilgili alt basliklari var ..
Haklısınız :) tekrar görürsem etiketleme yaparım :)

Kahverengi böcekler, alman hamam böcekleri ve malesef başetmek hiç de kolay değildir. profesyonel ilaçlama hizmet alman gerekir.

Eşinize söyleyin duşa kabinin altındaki yeri çıkartıp temizlesin.

Çay tabağının içine pudra şekeri, borax ve karbonat katıp banyonun 3-4 yerine koyun.kullanmadığınız zamanlarda giderlerin üzerine kocaman pamuk koyun. Üzerine çamaşır suyu dokun orda dursun. 1 hafta 10 kadar bekleyin çare olmazsa mecbur ilaç kullanırsınız. Ben böyle kurtulmuştum.

İnce uzunca bocek gordum kapi cercevesinin arasinda ve cok tiksinirim yanimdaymis gibi acaba evin her yerinde varmidir ne yapmaliyim

Back