Gündüze göre daha uzun aralıklı oluyor beslenmesiGece beslenmesi ile ilgili bir problem var mı? Gündüz kadar sık beslenmiyordur sanırım. Önemli olan günlük toplam çiş sayısı sanırım ama ben kesin doktoruna sorardım. İçim rahat etsin isterdim.
Güzel besleniyormuş aslında. Benim bebeğim daha küçük ama geceleri unutmazsam 2-3 kere değiştiriyorum.Gündüze göre daha uzun aralıklı oluyor beslenmesi
Gündüz 2-2.5 saatte birse gece 3 saatte bir gibi
Bizim de son 2 3 gündür böyle anlamadım normal mi değil miGüzel besleniyormuş aslında. Benim bebeğim daha küçük ama geceleri unutmazsam 2-3 kere değiştiriyorum.
Muhtemelen sorun yoktur uykulu haliyle ilgili vs olabilir ama yine de doktorunun görüşü önemli
Varsa takipli doktoru whatsapp ya da arama ile görüş belirtmez mi? Belki götürmelik bir durum değildirBizim de son 2 3 gündür böyle anlamadım normal mi değil mi
Ama en iyisi bi doktora götüreyim bugün
2 ayrı doktoru varVarsa takipli doktoru whatsapp ya da arama ile görüş belirtmez mi? Belki götürmelik bir durum değildir
O kötü işte. Ben de doktoru netleştirene kadar 2 doktora daha gitmiştim. Önceliğim ulaşılabilir olmasıydı. Bulmadan önceki doktorun asistanına göbek bağı düşmedi banyo yaptırsam olur mu diye sormasını istedim. Gelmemi istemiş bunun için. Dedim pes.2 ayrı doktoru var
Ama ikisi de öyle bi hizmet sunmuyor
Teşekkür ederimO kötü işte. Ben de doktoru netleştirene kadar 2 doktora daha gitmiştim. Önceliğim ulaşılabilir olmasıydı. Bulmadan önceki doktorun asistanına göbek bağı düşmedi banyo yaptırsam olur mu diye sormasını istedim. Gelmemi istemiş bunun için. Dedim pes.
Şimdi çok şükür doktorumuz sağolsun çok ilgili ve Whatsapp tan direkt kendisi ile görüşüyorum. Her şeyi soruyorum önemli görürse direkt arıyor. Son randevuya da gidememiştim. Üzerinden 1 hafta geçince merak edip yazmıştı önceki gün. İstanbul Anadolu yakasında kliniği uyuyorsa önerebilirim
Süper. İyi olmasına çok sevindimTeşekkür ederim
Büyükşehirlerde o uygulama var sanırım
Bizim bebek 2 ayrı küçük şehirde doktor takipli
İki tarafta da hiç öyle bi şey duymadım
Ama izmirde yaşayan birinden duymuştum yine
Neyse doktora götürdüm şimdi
Sıvı alımını azalttıysa veya uykusu derinse olabilir
Pipisi kapalı değil ve günlük 6 7 kere bez değiştirdiğimiz için sorun değil dedi
Sıvı alımını azaltma dediği de artık 3 saatte bi besleniyor olması gece
Bi de 3 haftada 600 gr almıştı
Doktorlardan memnunum yaSüper. İyi olmasına çok sevindimgüzelce uyuyormuş kuzucuk
İstanbulda çok doktor seçeneği olunca muhtemelen ona göre davranıyorlardır.
Önemli olan doktorun iyi olması zaten
Aslında bebekler kendilerini kirletmeme güdüsü ile doğuyor,biz onları beze alıştıriyoruz. Tuvalet iletişimini araştırın isterseniz. Sabah kalktığında bezi açıp tuvalete tutarsanız muhtemelen yaptığını göreceksiniz.Bebeğim haftaya 3 aylık olacak
Bu son günlerde gece bezi kuru olmaya başladı
Mesela bu gece en son 11.30da bezini değiştirmişim
Saat 7 oldu hala hiç çiş yapmamış
Bunun dışında gündüz en az 2 kere kaka yapar ve 6-7 kere çişli bez değiştiriyorum
Bir doktora sormam gerekir mi yoksa başkalarının da başına geliyor ve normal mi?
Bu arada kilo alımında da sıkıntı yoktu son kontrolde
Ama haftalık bazda bu son gelişmeyle beraber ne olmuştur onu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?