Gece beslenmesi ve uyku problemi

Salome1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2013
22
5
36
34
Merhaba,
13 aylık bebeğimin gün içinde katı gıda beslenmesi gayet iyi. Çalıştığım için 6 aydır gündüzleri emzirmiyorum. Geceleri emziriyordum ancak son 1 aydır gece uyanmaları sıklaştı . Meme vermezsem uyumuyor ve gece sürekli memede uyuyuyor. Doktora sorduğumda memede uyumak alışkanlık haline gelmiş ve sizi emzik gibi kullanıyor , memeyi kesin dedi. Emzirmeyi nasıl bırakabilirim siz nasıl tecürebeler yaşadınız? Oğlum biberonda mama ve süt almıyor gece uyandığında acıkması ihtimaline karşı onu nasıl besleyebilirim?
Teşekkürler

benim oğlumda 16 aylık gece 3 - 4 kere emmek için uyanıyor...
gündüz çalıştığım için emziremiyorum gece de anne sütünden mahrum etmemek için emziriyorum ... bazen susamış oluyor su içip uyuyor ama çoğu zaman emmeden uyumuyor..

zor ve uykusuz geceler geçiriyorum. ama ben ihtiyacı olduğu kanısındayım. bu zamane doktorlarının zamazingoları beni zerre kadar ilgilendirmiyor. sen anne olarak ne yapmak istiyorsan onu yap doktor dedi diye değil...
sağlık sorunu haricindeki söylemlerini çokta kafaya takma derim ..

bu konuda dertli olup çare bulanlar yardımcı olacaktır çok zorlansamda ben dert etmek yerine iyi tarafından bakmaya çalışıyorum...

aynen katılıyorum size zaten bebeklerimiz akşama kadar ememiyor bence en az 2 yaşa kadar emmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…