aynı şekilde bende uykusuzluktan bunalıma girdim resmen gece 12den önce uyumuyo yarım saatte bir uyanıyor en kötüsüde benim yanımda uyuyor yatağına koyduğum zaman çığlık atıyor yarın 1 yaşını dolduruyor gece emzirmeyi kesmek istiyorum ama daha da azıtacak diye korkuyorum gündüz de 2 saatten fazla uyumuyor çıldırmak üzereyim eşimle yatakları ayırdık artık
beimde sabah bazen kolumu hissetmiyorum aynı tarafa yatmaktan. ya bu çocuklar için humana gece çayı aldım bizimkinde ters tepti çocuk iyice kudurdu başka neler kulanılır önerileri bekliyoruz
nasıl başlarsa öyle gider diyorlarda tüylerim ürperiyor uyumak istiyorum artık
arkadaşlar dr.bana bebeğim için ilaç tavsiye etti kullaniyim isteyenlere tavsiye ederim
arkadaşlar dr.bana bebeğim için ilaç tavsiye etti kullaniyim isteyenlere tavsiye ederim
Kesinlikle ben de kabullendim. Enazindan psikolojik rahatladipes et ve kabullen:dance:...ben öyle yapıyorum.uykusuzluktan nasıl yakınıyordum önceden...şimdi hayat tarzım oldu zemuszemus
kızlar kızım 14 şubatta 1 yaşını dolduracak ama hala bir uyku düzenimiz yok..o kitaplarda yazan herşeyi uyguladım ama başarılı olduğumuz söylenemez..gerçi hergün aynı saatte uyuyor uyumasına ancak sorunumuz su kı gecelerı aglayarak uyanıyor ve sürekli emmek istiyor her saat başı yada yarım saatte bir...yatmadan önce karnını iyice doyuruyorum,tok tutacak şeyler verıyoru uykusu gelsin diye ballı ılık süt verıyorum yok banamısın demiyor yanı dogdugundan berı uyku problemı yaşıyoruz ama şimdilerde iyice arttı..diş çıkarma dönemlerınıde biliyorum suan 7 tane dişi var o dönemlerde de zor oluyordu ama bunu alışkanlık haline getirid artık..geceleri beslemek istemıyorum hiç bir şekilde ne yapmalıyım nolur akıl verin...bıkmış durumdayım..hem uykusuzluk,hem yorgunluk hem iş hem ev işi..valla ne zormuş anne olmak yahu:))
merhaba biras gec oldu ama nezaman duzene gırdı uykularınız ben delirmek üzereyimarkadaslar aynı sorun bende var.kızım 11 aylık ve gecelerı kac kere uyanıyor saymıyorum bıle.sabahları uykulu uykulu ıse gıdıyorum bende.ne zaman duzelecek acaba cok merakedıyorum.karnı tok , altı temız ama yıne uyanıyor yıne uyanıyor..delıksız uyumayı ne kaxdar ozledım.
Merhaba bi delirmek üzere olan anne de burda acaba ne çözümünüz oldu uyanıp emmek isteyen bebeginiz adınamerhaba biras gec oldu ama nezaman duzene gırdı uykularınız ben delirmek üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?