inanamıyorum, benim gibi onlarca kişi varmış
kızım 4 aylık, nadiren 2 saatte bir, genelde saat başı uyanıyor, doymadığı için diye düşünüyodum, ek gıdaya geçişi hızlandırmaya çalışıyodum ama sanırım mesele emzikmiş
ne kadar denesem de emzik tutmadı öğürerek atıyodu
gün içi de yaramaz mı mızmız mı artık bilmiyorum başedebilmek için emzirmeyi sıklaştırmıştım acıkıyor zannediyodum, saat başı emziriyodum
bir arkadaşımla konuştum muhallebi vercektim gceler için, 2.5 saatte bir emziriyomuş o, o seni emzik olarak kullanıyor, muhallebi için çok küçük dediler ki duruma aydım, akşama doğru hiç sütüm kalmıyodu, gece de uyumayınca yorgunluktan üretemiyordum tabi
gündüz oyalamaya çalışıp 2 saatte bir emzirmeye başladım, 3-4 gece 2 saatte bir uyandı, çok iyi geldi ki sorunu çözdüm zannettim ama yanılmışım
gece-gündüz emzik olmuşum galiba, dişleri de kaşınıyo, çıkmaya yakın mahvolucam anlaşılan
aslında ek gıda ile ilgili bi konuya dertlerimi yazacaktım, çünkü ne versem yüzünü ekşitiyor
neyse şimdilik sütten başka bişey istemiyor anlaşılan nasılolsa uyumayacaksa zorlamayım bari daha küçük
1-1.5 yılı gözden çıkardım şu anda
ben ve memem prob olmuşuz sanırım?
internete girmeyi de bırakıp o uyudukça uyumaya çalışmalıyım, işe başlayınca onu da yapamayacam
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)