Ürolojiye gittiniz mi? Mesane duvari kalınlığı mesane büyüklüğüne bakıldı mi? Oğlum 3 yaşında tuvalet eğitimi tamamladı basta iyiydi ama sonra gündüz kaçırmaları başladı , damlatma ya da bazen yapma tarzında , gece yapmıyordu altina 3.5 yasinda urolojiye götürduk hersey normal, düzeldi geri baslasi psikologa götürdük 5 yaşına kadar sorun yok dedi ama çocuk gitmek istemiyor, resmen sürüyerek götürüyorduk, ödülle bir süre devam etti. Fizyolojik birşey yoksa psikolojik destek almali. Bir süre düzeliyor sonra yeniden başlıyordu baska psikologa gittik o umursamayim dedi, gece yapmamasi aslinda bilinc alti daha aydinlik oluyo uyku zamanı ve yapmamasi gerektiğini biliyor dedi. Umursamadık demedik bile , ama daha beter oldu, sonra birden cisim geldi diye kendi gitmeye başladı , tablo oluşurdum wc ye vurgu yapmadan, buda pekiştirdi şuanda iyi şükür , oyuna dalinca gelince anlıyoruz gitmiyor o zaman damlatiyor.
Benim kaynım buyuk genç cocuk mesanesi küçükmüş ve geceleri kaciriyor , doktor wc ni tut en son an git demiş büyütmek icin, gece uyanamiyor sanirim.
Eğer fizyolojik sorunlar yoksa gece surkeli kaldiracaksiniz. Bende arada kaldiriyorum cok sıvı tüketince ,uyuyor ama götürüyorum cok ayikmiyor.