• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece ağlamaları

elnisa

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Merhaba hanımlar bir buçuk ve üç buçuk yaşlarında iki çocuğum var ikisinde de sorunumuz var büyük kızımı 2 yaşından beri güç bela odasına ayrı olmaya alıştırmaya çalışıyoruz ama asla yalniz uyumuyo ve yanından kalktığımızda gece ağlama krizleri vs yaşıyoruz aynı odada olsak bile yanında uyumamizi istiyor ve bu sıralar karanlıktan korktuğunu farkettim odaya lamba aldım yinede karanlık kalan yerlerde de birşeylerin geleceği endişesi yaşıyor nasıl bir yol izlemeliyim küçüğüm de ablayla yarışıyor 😔 yenidoğan gibi sık sık uykusunda acıkıyor emzirmiyorum biberon süt veriyorum gece beslenmesini bırakıp ağlamadan derin uykuya geçmesini istiyorum vermezsem çığlığıyla apartmanı uyandırıyo mecbur kalıyorum bu durumda olan anneler yardımcı olabilir mi

Maalesef benim oğlum da öyleydi. Sütü kesmeye çalıştım ama olmadı. Vermedikçe daha da şiddetli ağlıyordu. Şuan 3.5 yaşında hala gece süt istediği oluyor sadece çok ağlamıyor. Anne süt hazırlar mısın diyor. Daha sabaha kadar uyuduğu gün sayısı beş olmamıştır. Alıştım artık.

Back