Geç yumurtlayanlar

Hamilece

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
836
1.395
113
31
Merhaba kızlar bugun ovilasyon testlerımde 19. Gun ama hala pozitifi göremedım adetlerımınde arası acık ve duzensızdır adetlerın arası uzayıncada geç yumurtlama oluyormus benım durumumda olan veya fıkır verecek kımsecıkler varmı

Eklentiler

• IMG_8483.jpg
    33,1 KB · Görüntüleme: 177
olabilir canım sorun değil benim normalde hep 16. gün olan yumurtlamam hamile kaldığım ay 22 ya da 23. gün olmuş. bu da sadece geç döllenmeye neden oldu bebişi azcık geç öğrendik. başka da bir problem olmadı. hatta ben de kullandım ilk ay bu ovulasyon kitlerinden daha çok dengemi bozdum böyle olmucak olmucak çıkmıyor diye adetimi geciktirdim yaklaşık 20 gün stresten. biliyorsunuz stres yumurtlama durumumuzu çok etkiliyor.

Evet cnm doğru söyluyosun benımkını büyük ıhtımal streste etkıledı ılk yaptığında pozıtıfı görmusmuydun

Evet cnm doğru söyluyosun benımkını büyük ıhtımal streste etkıledı ılk yaptığında pozıtıfı görmusmuydun
evet canım işin ilginç tarafı yine 16. günü görmüştüm ama adetim 20 gün gecikmişti. ya da stres yaptığım için yumurta büyüdü ama çatlayamadan gitti. yoksa 14 gün sonra regl olmam gerekiyordu baya ileri attı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…