Geç Yumurtlayan Var mı???

010712

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
1.488
812
198
Merhaba hanımlar. ben 26 günde bir ve çok düzenli adet görüyorum. bugün doktora gittim ve bir yumurtan çatlamış biride büyümüş çatlamaya hazır dedi. lakin bugün benim 18. günüm. bir hafta sonra adet olucam yani. bütün okuduğum kaynaklarda adet döngümüzün ortasında yumurtladığımız yazıyor. benim normalde 12. gün olması gerek yani. şaşırdım bu işe. 5 aydır ben böyle sanarak ilişkide bulunuyordum ve gebe kalamadım doğal olarak.
aranızda böyle geç yumurtlayan ve gebe kalan var mı canlarım. benim durumumdaki biriyle konuşmaya ihtiyacım var.

Benim de seninki gibi oldu canim ilk cocugumda adetim 9 gün gecti öyle ögrendim oncesinde cikmadi testlerde. Doktorum ultrasona göre iki hafta kücük oldugunu adetime yakin hamile kaldigimi söyledi ve 42. Hafta dogum yaptim. Simdi yine hamileyim :) ve günüm 14 gün gecmisken ögrendim hamileligimi. 4 gün gecince kanda 1.2 cikmisti 10 gün sonra tekrar yaptim o zaman cikti.. henüz doktora gitmedim ultrason icin ama yine ayni durum söz konusu sanirim..

ay canım benim Allah ilk çocuğuna uzun sağlıklı ömürler versin, yeni bebişini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. peki canımcım sen ilk hamile kalmadan farkında mıydın geç yumurtladığının yoksa şans eseri mi hamile kaldın?
ben de bebek hasretiyle yanıyorum çok istiyorum. demek ki hamile kalırsam ben de adetimden 10 gün sonra ancak öğrenebilcem hamileliğimi.

Sagolasin canim Rabbim sana da gönlüne göre hayirli saglikli bir evlat nasip etsin insaallah.. ilk hamileligimde farkinda degildim canim sat ima göre 8 haftalikken girmistim ultrasona 6 haftalik görünüyor adetine yakin hamile kalmissin dedi.. haberim yoktu o zaman ögrenmistim.. fiili duanizi yapin Allah a havale edin bol bol dua et Rabbim in hazinesinde cok gönlüne göre olur hersey insaallah..

Gunaydin canim.Ben normalde bu konular hakkında pek bilgi sahibi değildim.Ovulasyon programima gore adetten sonra 14.gun yumurtladigimi öğrenip,Ocak ayinda ona gore ilişkide bulundum.Subatta adetim gecikince kan testi yaptırıp hamile olduğumu öğrendim.
Normalde 14 gun adet gecikmesinden dolayi bebek 1,5 aylik olmaliydi ama sadece 3 haftalik cikti.Doktor kontrol ettikten sonra
20-25. gun yumurtladigimi söyledi.Ben kullanmadım ama bu konuda testler varmis ve ise yarayan yöntemmiş onlari kullanabilirsin

Bu ay ovulasyon testi kullandım ve 14. Günümde çift çizgiyi görmüştüm. Fakat dün doktora gittim ve 18. günümdü yeni yumurtlamıştım. Güvenim sarsıldı testlere karşı.
Senin adet döngün uzun sanırım canım 30 gün falan mı?

Son düzenleme:

iliskiden sonra yastık birakin belinizin altina ve hemen kalkmayin yataktan bunun etkisini cok kisi görmüş

Evet canim 30 ya da 29 günde bir oluyorum.Normalde yumurtlama zamanimda 14.gundu ama doktorun dediğine gore fazlasiyla gecikmiş bu ay.Edindigim bilgilere gore Inan bir ay obur ayi tutmuyormuş yumurtlama olayinda

Evet canim 30 ya da 29 günde bir oluyorum.Normalde yumurtlama zamanimda 14.gundu ama doktorun dediğine gore fazlasiyla gecikmiş bu ay.Edindigim bilgilere gore Inan bir ay obur ayi tutmuyormuş yumurtlama olayinda

bir ay diğerini tutmuyorsa hesap kitap yapmak çok zoor. acaba neden geç yumurtlama oluyor, bir sorunumuz mu var?? bir de geç yumurtlayınca adette geç görülürmüş öyle mi? benim 3 ay önce adetim 5 gün gecikmişti ki hayatımda 1 günden fazla şaşmamıştı hiç. demek ki o ay da geç yumurtlamışım.

Valla canim yapilan muayenelerde hicbir sorun olmadigini soylediler.Adet dongumuzu en cok dis etkenler (stres,duygu degisimi ..vb) etkiliyor
benm adetimde su ana kadar sadece ocak ayinda 5 gunluk gecikme yasadim ve ilk defa oldu bu hayatimda.Subat ayinda da hamile kaldim.
Dedigin gibi canim bu isin hesabini kitabini yapmak hem cok zor hem de cok can sıkıcı :/

Konu 2 yıllık ama ben bu ay 32. Gün yumurtladım.yani ovu testi öyle diyor.bakalım 14 gün sonrasında adet olacak mıyım yoksa küretajın hasarı mı?

Merhaba ben de bir yıllık evliyim 7 aydır deniyoruz ama olmuyor. Benim de siklus 26 gün herşey normal eşimin testlerini yaptırdık normal. Bunay klomen kullandım yumurtlamadan 8 gün sonra kanda çıkmadı. Acaba benim de mi geç oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…