Bildigim kadariyla saglikli yumurtlama gerceklesiyorsa,ayin degisik dilimlerinde hamile kalan cok.Malesef olcuyorsun biciyorsun hah! yumurtlama oldu calismaya devam bu sefer olacak diyorsun ama olmuyor sanirim bu iste bilinmeyen coook.
iyi günler menekse hnm bende kayseride yasıyorum serophene adlı ilacı dün doktorum banada verdi ama korkuyorum içmeye çünkü ben doktora adet düzensizliği için gittim ve yumurtalıklarımın calışmadını söyledi ilk olarak düzensizlik için ilac verdi şimdi ise bunu aslında bebek düşünmüyoruz çünkü daha 7 aylık evliyiz ama ben ileride bebek olması daha zorlasırmı diye korkuyorum ayrıca kullanırsamda kist olusumu falan yapıyormus siz kullanmıs birisi olarak ne öneriyorsunuz bana acil cevap bekliyorum bugün baslamam lazım çünkü
canım ben klomen kullandım senin dediğin ilaçtan kullanmadım canım dr una güven benimde sorunum adet düzensizliği ve yumurtalıklarımda tembellik vardiye drum klomen vermişti canım ben klomen kullandığımda evet kist oluştu ama drun sana bahsettimi çatlatma iğnesinden çatlatma iğnesi olunca kist olmuyomuş ama yinede kısmet dün yazamadım kusura bakma eşim gelmişti ama kafana takılan bişe olursa yardımcı olmaya çalışırım canım
bak sen hamiş klamak istioyrsun ya yumurtlamanın geç olmasını sakın sorun etme kendine benim de yumrutlamam geç oldu ama hamileiym bak sakın üzülme sil bakayım o ikonu gül ya yumurtlaman olmas adaha mı iyi sadece yumurtlama geç olunca ultoronda ölçümler uyuşmuoyr dr da boş geçen haftayı boş sayıyro son adet tarhime göre aslında 30 hafatlık hamişim ama yumurtlamam geç oldugu için 28 haftalık hamileiym bunları sorun yapma.....üzülmeeeeeeee
kızlar 22 martta adet olmam gerekirdi taş çatlasa 23 mart gibi ama o günlerde ilişkide bulundum ve hala adet olmadım,adet döneminde yumurtlama olabilir mi? yani ihtimal var mı? bugün göğüslerim şişmeye başladı belkide adet olcam bilemiyorum... sabah da mide bulantım oldu... nedir bu durum ya
bak sen hamiş klamak istioyrsun ya yumurtlamanın geç olmasını sakın sorun etme kendine benim de yumrutlamam geç oldu ama hamileiym bak sakın üzülme sil bakayım o ikonu gül ya yumurtlaman olmas adaha mı iyi sadece yumurtlama geç olunca ultoronda ölçümler uyuşmuoyr dr da boş geçen haftayı boş sayıyro son adet tarhime göre aslında 30 hafatlık hamişim ama yumurtlamam geç oldugu için 28 haftalık hamileiym bunları sorun yapma.....üzülmeeeeeeee
Sara Nurcum ben de nedense hep gec yumurtluyorum. yani 20 li gunlerin sonlarına dogru. nasıl hamile kaldıgınız yazabilir misin? kacıncı gundu nasıl anladın yumurtlamayı ne zaman test yaptın vs vs.
kızlar 22 martta adet olmam gerekirdi taş çatlasa 23 mart gibi ama o günlerde ilişkide bulundum ve hala adet olmadım,adet döneminde yumurtlama olabilir mi? yani ihtimal var mı? bugün göğüslerim şişmeye başladı belkide adet olcam bilemiyorum... sabah da mide bulantım oldu... nedir bu durum ya
canım benim gecen ay ilginc bir durum oldu. 27. gun yumurtladıgımı dusunuyorum emin olmamakla birlikte. sonra 46. gun adet oldum. ama adetimin 5 veya 6. gunu sabah sıcaklık fırladı. yani sanırım ya adetliykn de yumurtladım. 2 yumurtlama arasında gene nereden baksan 25 gun var.
canım benim gecen ay ilginc bir durum oldu. 27. gun yumurtladıgımı dusunuyorum emin olmamakla birlikte. sonra 46. gun adet oldum. ama adetimin 5 veya 6. gunu sabah sıcaklık fırladı. yani sanırım ya adetliykn de yumurtladım. 2 yumurtlama arasında gene nereden baksan 25 gun var.
canım pek ihtimal vermiyorum ama yine de aklımda soru işareti var... bu hafta sonu da adet olmazsam test yapacağım... ve son çare doktora gideceğim... şu an göğüslerim oldukça hassas,kasık ağrım filan pek yok... sanırım adet olacağım 4-5 gün sonra kafamçokkarıştı ne zormuş kadın olmak ya
Kızlar selam bende geç yumurtluyorum ocak 17 de yani adetten sonraki 23 günde 19 cm oldu ve çatlatma iğnesi oldum normalde 27 günde bir adet gören biri olarak 23 ocakta regl olmam gerekiyordu ilk klomen tedavisinde normal gününde regl olmuştum şimdi 8 gün geçikti idrar test yaptım 10 günde maalesef negatif di bugün kan verdim 13 gün acaba neolur merakla bekliyorum kafamda deli sorularla