canım ben de her ay gec yumurtluyorum. gec yumurtladıgım zamanlar adetim gec geliyor. bu gec yumurtlamanın sebebini doktor soyledi mi? ben de merak ediyorum.
a.s.arkadaslar ben gecen ay klomenle yumurtladım ama gebe kalamadım bu ay yumurtlamamın gec olacagını soledı dr um .:çok üzgünüm:gercekten buay gec yumurtladım 26 martta adet gormem gerekıyodu hala daha olmadım acaba gec yumurtlamak adetı gecıktırırmı akıl verın bana nolur:uhm:
ya BU KLOMENİ KULLADIM KİST OLUSTU BİDE ONUN İÇİN İLAC İÇTİM SUAN GECTİ AMA YENİDEN KLOMEN İÇİCEM YA GENE KİST OLURSA . PEKİ KLOMENLE HAMİLE KALAMAZSAM DAHA SONRA NASIL BİR TEDAVİ OLUYO BİLĞİSİ OLANLARIN CVPLARINI BEKLİYORUM .M OFFFFFF OFFFFF BEKLEMEK COK ZOR
merhaba canım uymurtlama olduktan 14 gün sonra regli oluyosun eğer geç yumurtladıysan geçmesi normal dr bişe sölemedimi şu kadar gün geçerse gel diye söylamadiyse dr unla görüş canım sana ne yapman gerekani söyler ben dr ma sorduğum zaman gecikirse ne kadar bekleyim dediğim zaman5 gün bekle gel demişti umarım biligilendirebilmişimdir allah yardımcın olsun
bende klomen kullandım bu ay ama yumurtlama olmadı bende hayırlısı
ardasa yumurtlama olayı okadar degisik bir seyki benim ilk kızımda 26 günde oldu catlama ilk tahlillerimde cıkmadı ultrasyondada bayaca sonra gözüktü ikinici kızımda ise adetten hemen sonra olmus adettim gectikten 3 gün sonra tahlil yaptırdım hemen cıktı ve bebekte iki hafta gecmedin ultrasyonda görüldü özeliklede tedavi gören insanlarda bu degisiyor ve size bir tavsiye ben tam yedi yıl bu yumurtlama olayını okadar kafaya takmıstımki bir günü sasırsam bu ay olmayacak derdim ama hicde öyle deyilmis benim bebeklerim ikiside farklı dönemlerde hamile kaldıgıma göre sizde kafaya takmayın ve biraz rahat olun bakın her sey düzene girecek
:çok üzgünüm:arkadaslar kan testı yaptım ama sonuc negatıf ama buyuk bır yuk kalktı ustumdensımdı adetımı beklıcem .esımlede buay beraber degılım o cıne bende ankaraya hayırlısı olsun ınsallah allah her ısteyene nasıp eder ınsallah .yüce rabbımden su mubarek kutlu dogum haftasının yuzu suyu hurmetıne her bos kucagı doldurmasını nıyaz edıyorum:a015:
ben gecen ay klomenle yumurtladım gebelık olmadı dr. klomenle yumurtlamadan sonrakı ay yumurtlamanın gec olacagını soyledı. oylede oldu zaten ama 4 gundur gunum gecıyor senın adetın kac gun ılerı atıyor canım?:uhm:
ardasa yumurtlama olayı okadar degisik bir seyki benim ilk kızımda 26 günde oldu catlama ilk tahlillerimde cıkmadı ultrasyondada bayaca sonra gözüktü ikinici kızımda ise adetten hemen sonra olmus adettim gectikten 3 gün sonra tahlil yaptırdım hemen cıktı ve bebekte iki hafta gecmedin ultrasyonda görüldü özeliklede tedavi gören insanlarda bu degisiyor ve size bir tavsiye ben tam yedi yıl bu yumurtlama olayını okadar kafaya takmıstımki bir günü sasırsam bu ay olmayacak derdim ama hicde öyle deyilmis benim bebeklerim ikiside farklı dönemlerde hamile kaldıgıma göre sizde kafaya takmayın ve biraz rahat olun bakın her sey düzene girecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?