gec yumurtlama

• Konu Sahibi Konu Sahibi shao
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

shao

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2008
36
0
86
İstanbul
a.s.arkadaslar ben gecen ay klomenle yumurtladım ama gebe kalamadım bu ay yumurtlamamın gec olacagını soledı dr um .:çok üzgünüm:gercekten buay gec yumurtladım 26 martta adet gormem gerekıyodu hala daha olmadım acaba gec yumurtlamak adetı gecıktırırmı akıl verın bana nolur:uhm:

canım ben gonaphone kullandım 3 ayda pregnyl kullandım hep günü gününe gelirdi,ama bu ay malesef kist oluştu...

canım ben de her ay gec yumurtluyorum. gec yumurtladıgım zamanlar adetim gec geliyor. bu gec yumurtlamanın sebebini doktor soyledi mi? ben de merak ediyorum.

ya BU KLOMENİ KULLADIM KİST OLUSTU BİDE ONUN İÇİN İLAC İÇTİM SUAN GECTİ AMA YENİDEN KLOMEN İÇİCEM YA GENE KİST OLURSA . PEKİ KLOMENLE HAMİLE KALAMAZSAM DAHA SONRA NASIL BİR TEDAVİ OLUYO BİLĞİSİ OLANLARIN CVPLARINI BEKLİYORUM .M OFFFFFF OFFFFF BEKLEMEK COK ZOR

bana klomen dışında çatlatma iğnesi yaptılar,2. de hamile kaldım,sonrasında düşük yaptım,hayırlısı olsun canım

canım ben de her ay gec yumurtluyorum. gec yumurtladıgım zamanlar adetim gec geliyor. bu gec yumurtlamanın sebebini doktor soyledi mi? ben de merak ediyorum.

ben gecen ay klomenle yumurtladım gebelık olmadı dr. klomenle yumurtlamadan sonrakı ay yumurtlamanın gec olacagını soyledı. oylede oldu zaten ama 4 gundur gunum gecıyor senın adetın kac gun ılerı atıyor canım?:uhm:

a.s.arkadaslar ben gecen ay klomenle yumurtladım ama gebe kalamadım bu ay yumurtlamamın gec olacagını soledı dr um .:çok üzgünüm:gercekten buay gec yumurtladım 26 martta adet gormem gerekıyodu hala daha olmadım acaba gec yumurtlamak adetı gecıktırırmı akıl verın bana nolur:uhm:

merhaba canım uymurtlama olduktan 14 gün sonra regli oluyosun eğer geç yumurtladıysan geçmesi normal dr bişe sölemedimi şu kadar gün geçerse gel diye söylamadiyse dr unla görüş canım sana ne yapman gerekani söyler ben dr ma sorduğum zaman gecikirse ne kadar bekleyim dediğim zaman5 gün bekle gel demişti umarım biligilendirebilmişimdir allah yardımcın olsun
bende klomen kullandım bu ay ama yumurtlama olmadı bende hayırlısı

ya BU KLOMENİ KULLADIM KİST OLUSTU BİDE ONUN İÇİN İLAC İÇTİM SUAN GECTİ AMA YENİDEN KLOMEN İÇİCEM YA GENE KİST OLURSA . PEKİ KLOMENLE HAMİLE KALAMAZSAM DAHA SONRA NASIL BİR TEDAVİ OLUYO BİLĞİSİ OLANLARIN CVPLARINI BEKLİYORUM .M OFFFFFF OFFFFF BEKLEMEK COK ZOR

tatlım klomen bır yumurta uyarıcısıdır yanıyumurtlamayı saglar yumurtlama olmassa kıst olusur klomenle yumurtlama olmassa busefer ıgneyle yumurtlama saglanır ve bellı bır buyukluge gelen yumurtalar yıne bır ıgneyle catlatılır ve ılıskı ıcın saat yada gun verılır yıne gebelık olusmassa baska nedenler arastırılıra.s

merhaba canım uymurtlama olduktan 14 gün sonra regli oluyosun eğer geç yumurtladıysan geçmesi normal dr bişe sölemedimi şu kadar gün geçerse gel diye söylamadiyse dr unla görüş canım sana ne yapman gerekani söyler ben dr ma sorduğum zaman gecikirse ne kadar bekleyim dediğim zaman5 gün bekle gel demişti umarım biligilendirebilmişimdir allah yardımcın olsun
bende klomen kullandım bu ay ama yumurtlama olmadı bende hayırlısı

a.s.gostermıs oldugun yol ıcın tesekkur ederım .allah senınde yardımcın olsun kardesımyerimseniben

ardasa yumurtlama olayı okadar degisik bir seyki benim ilk kızımda 26 günde oldu catlama ilk tahlillerimde cıkmadı ultrasyondada bayaca sonra gözüktü ikinici kızımda ise adetten hemen sonra olmus adettim gectikten 3 gün sonra tahlil yaptırdım hemen cıktı ve bebekte iki hafta gecmedin ultrasyonda görüldü özeliklede tedavi gören insanlarda bu degisiyor ve size bir tavsiye ben tam yedi yıl bu yumurtlama olayını okadar kafaya takmıstımki bir günü sasırsam bu ay olmayacak derdim ama hicde öyle deyilmis benim bebeklerim ikiside farklı dönemlerde hamile kaldıgıma göre sizde kafaya takmayın ve biraz rahat olun bakın her sey düzene girecek

ardasa yumurtlama olayı okadar degisik bir seyki benim ilk kızımda 26 günde oldu catlama ilk tahlillerimde cıkmadı ultrasyondada bayaca sonra gözüktü ikinici kızımda ise adetten hemen sonra olmus adettim gectikten 3 gün sonra tahlil yaptırdım hemen cıktı ve bebekte iki hafta gecmedin ultrasyonda görüldü özeliklede tedavi gören insanlarda bu degisiyor ve size bir tavsiye ben tam yedi yıl bu yumurtlama olayını okadar kafaya takmıstımki bir günü sasırsam bu ay olmayacak derdim ama hicde öyle deyilmis benim bebeklerim ikiside farklı dönemlerde hamile kaldıgıma göre sizde kafaya takmayın ve biraz rahat olun bakın her sey düzene girecek

dogru dıyorsun janet cım bende oluma adetıme 5 gun kala hamıle kaldım ama gunumu gectıkten 6 gun sonra ogrendım neyse bu aksam kan da baktırıcam allah hayırlı sonuclar verır ınsallaha.s

:çok üzgünüm:arkadaslar kan testı yaptım ama sonuc negatıf ama buyuk bır yuk kalktı ustumdensımdı adetımı beklıcem .esımlede buay beraber degılım o cıne bende ankaraya hayırlısı olsun ınsallah allah her ısteyene nasıp eder ınsallah .yüce rabbımden su mubarek kutlu dogum haftasının yuzu suyu hurmetıne her bos kucagı doldurmasını nıyaz edıyorum:a015:

:çok üzgünüm:arkadaslar kan testı yaptım ama sonuc negatıf ama buyuk bır yuk kalktı ustumdensımdı adetımı beklıcem .esımlede buay beraber degılım o cıne bende ankaraya hayırlısı olsun ınsallah allah her ısteyene nasıp eder ınsallah .yüce rabbımden su mubarek kutlu dogum haftasının yuzu suyu hurmetıne her bos kucagı doldurmasını nıyaz edıyorum:a015:

Canim uzulme diyecegim ama hep yasiyoruz boyle seyleri. hemen hemen her ay ayni seyler. Aslinda biktik bizde kendimizi dinlemekten acaba hamilemiyim diye dusunmekten ama olmayinca insan dusunuyor ister istemez. 1 ay mola vermen belki iyi olur. Donuste insallah hemencecik tutar bebegin a.s.

ben gecen ay klomenle yumurtladım gebelık olmadı dr. klomenle yumurtlamadan sonrakı ay yumurtlamanın gec olacagını soyledı. oylede oldu zaten ama 4 gundur gunum gecıyor senın adetın kac gun ılerı atıyor canım?:uhm:

canım yumurtlamam ne zaman olduysa o kadar geri atıyor. yani yumurtlama tarihini biliyorsan uzerine yaklasık 14 gun ekle.

yani gecen aylarda 27. gun yumurtladım ya da 28. 44. gun falan adet oldum. 16 gun attı.

iyi günler menekse hnm bende kayseride yasıyorum serophene adlı ilacı dün doktorum banada verdi ama korkuyorum içmeye çünkü ben doktora adet düzensizliği için gittim ve yumurtalıklarımın calışmadını söyledi ilk olarak düzensizlik için ilac verdi şimdi ise bunu aslında bebek düşünmüyoruz çünkü daha 7 aylık evliyiz ama ben ileride bebek olması daha zorlasırmı diye korkuyorum ayrıca kullanırsamda kist olusumu falan yapıyormus siz kullanmıs birisi olarak ne öneriyorsunuz bana acil cevap bekliyorum bugün baslamam lazım çünkü

ADETTEN HEMEN SONRA NASIL GEBE KALINABILIYO. YANI TEMIZLENDIKTEN SONRAKI GUNLERDE HEMEN YUMURTLAMA OLUR MU?

kıslar benim bi tanıdıgım 30 gunde regl olur bu ay gec yumurtlamıs 22.gununde sonrada adet oluyo sonra adetinden 9 gun sonra kanda cıkıo bu işler hesap kitap olmuyo bende şaştım kaldım.

ya bu hamile kaldıktan sonra adet olma isin aklım ermiyor gercekten. cocuk sahibi olma isi gercekten hesap kitap isi degil. yani tabi yumutlamanı bilerek iliskiye girmek var ama bir de mucizevi seyler de var.

Back