erkeklerde protein tozu falan daha çok cinsel organlarına beyinlerinin gitmesini sağlıyor nereden bildiğimi sormayın
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
benim bat 31 mayıs. bu ay kasık ağrım beni şüpheye düşürdü işte. bir ilişkimiz yumurtlamadan önce biri de yumurtlama haftasında oldu. yumurtlama günüm müydü onu bilmiyorum işte. ikisi de dışarı boşalma ile oldu. ikinci ilişkiden sonra içime şüphe düşünce kocayı bıraktım artık daha da bir münasebetimiz olmadı. kara kara düşünüyorum şimdi sürekli göğsümü mıncıklayıp duruyorum şişmiş mi diye. biz sürekli bu şekilde ilişki yaşıyorduk zaten 4 yıldır. yumurtlama günlerimde hep dışarı boşalma şeklindeydi. yumurtlama dışında kalanlar da korunmasız olurdu. 4 yıldır sadece 2 kere tuttu işte onda da yumurtlama günümde dışarı değil de içeri boşalmıştı öyle hamile kaldım. yine aynı şekilde münasebet olup hamile kalmadığım aylar da oldu tabii ki. ama bu ay resmen paranoyak oldum. evde kutusuyla prezervatif olduğu gibi duruyo bizzat kendim gidip aldım ama beyefendi dışarı boşalmayı korunma sanıyo maalesef. bundan sonra tövbe daha yanıma yaklaştırmam prezervatif olmadan