• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç yumurtlama/Geç Döllenme

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.281
298
Merhabalar.
28 aralıkta regl oldum doğum kontrol hapini geçen ay bıraktım ve 26 28 günde bir regl olurdum.
27 ocak oldu hala regl gelmedi.
26 diye hesaplarsak 22 ocakta olmam lazımdı yani 6 gun geçti
28 diye hesaplarsak 4 gün geçmiş oluyor hala regl olmadim bu ay korunmadik geç yumurtlama olmuş olabilir mi testlerim ilk 15 dk da silik çıkarken şimdi negatif e döndü acaba tutunamadimi?

Merhabalar.
28 aralıkta regl oldum doğum kontrol hapini geçen ay bıraktım ve 26 28 günde bir regl olurdum.
27 ocak oldu hala regl gelmedi.
26 diye hesaplarsak 22 ocakta olmam lazımdı yani 6 gun geçti
28 diye hesaplarsak 4 gün geçmiş oluyor hala regl olmadim bu ay korunmadik geç yumurtlama olmuş olabilir mi testlerim ilk 15 dk da silik çıkarken şimdi negatif e döndü acaba tutunamadimi?

Canım kan testi ile kesinlestir istersen aklında soru işareti kalmasın. Sağlık ocaginda da yaptırılıyor biliyorsun :)

Canım kan testi ile kesinlestir istersen aklında soru işareti kalmasın. Sağlık ocaginda da yaptırılıyor biliyorsun :)

Idrarda negatif olunca yoktur dedim zaten bu ay öğle bir korunmadik normalde korunmadik eşim ben korunacam dedi korumak istemedi.
Bakalım varsa var yoksa yok. Biraz daha mı beklesem.
Senin maşallah baya büyümüş cinsiyet belli mi

Idrarda negatif olunca yoktur dedim zaten bu ay öğle bir korunmadik normalde korunmadik eşim ben korunacam dedi korumak istemedi.
Bakalım varsa var yoksa yok. Biraz daha mı beklesem.
Senin maşallah baya büyümüş cinsiyet belli mi

Boşuna bekleme git kan testi yaptır aklında soru işareti kalmasın. 20 haftalık olduk teyzesi :) cinsiyetimiz kıza benziyor ama doktor emin değil. 1 şubatta ayrıntılı ultrason a giricem bakalım o zaman kesin belli olur.

Boşuna bekleme git kan testi yaptır aklında soru işareti kalmasın. 20 haftalık olduk teyzesi :) cinsiyetimiz kıza benziyor ama doktor emin değil. 1 şubatta ayrıntılı ultrason a giricem bakalım o zaman kesin belli olur.

Haklısın ama sabah test negatif cikti sanırım olucam belkide.
Oo hadi bakalım hayırlısı ile gelsin saglikla

28 inde doktora gittim pazar leke geldi pembe endişe ettim gittim rahim kalınlaşma var dedi ve temizdi kist miyom yoktu kan verdim değer 0.100 çıktı yoktu.
Hala regl olmadim beklemedeyim keşke sokulsemde rahatlasam.

28 inde doktora gittim pazar leke geldi pembe endişe ettim gittim rahim kalınlaşma var dedi ve temizdi kist miyom yoktu kan verdim değer 0.100 çıktı yoktu.
Hala regl olmadim beklemedeyim keşke sokulsemde rahatlasam.

Eğer eylüle kardeş istemiyorsan inşallah olursun :) eğer de kardeş istiyorsan inşallah olmazsin ne diyeyim :)

Merhaba bnde adet olmadim bu ay 1 hafta gecnce kan testi yaptirdim negatifti ama hala adet olmadim kasigimda agri olduktn sonra bacagima vuruo belim bazen agrio anlamiorum ne oldugunu ya gec dollenme fln olabilirmi

Back