evet Denizli`den geliyorum.cok sag ol canim ablam var onun sayesinde iyiyim.Geçmiş olsun canım. acil şifalar diliyorum sana. Ankara da yaşıyorum. Yapabileceğim bir şey olursa yardımcı olabilirim. Sanırım başka şehirden geliyorsun
Geçmiş olsun darısı olmak isteyenlerin başına
kendin yatıp kalkamıon mu?
Evdekiler fark eder mi
abi
baba vs
bende olmak istiyorum
işe kaç günde dönerim
narkozdan korkuyorum
cok tesekkurler canim ilk 3 gunun zor gececegini soylediler genelde umarm rahatlarim bugun daha iyiydim gercigeçmiş olsun bundan sonra sıkıntıların ağrıların güngeçtikçe azalıcak birkaçgün zaman tanı kendine
Geçmiş olsun canım,zor olanı atlattın bundan sonrasınıda sabırla ve dikkatle geçirdigin sürece hiçbir sorun olmaz inşallah
Yöntemin nedir acaba?Kas altı,kas üstü??
fiyat dusurme olmadı bende de denizli de fiyat. Öyle verdiler ama duydugum gıbı aynı amerikali de ıkı fiyat çıktı.. Mentor un dağıtımını yapan emir neydi sanırım ona ulaştın mı ben gorustugumde yardımcı olurum beni ararsanız demıstCaspercim önce geçmiş,sonrada hayırlı olsun canım.ben de ameliyat olacağım 12 haziranda.burada doktorumun yönlendiriği medikal mentor marka silokonlara 3000 lira fiyat çıkardı ve kesinlikle de düşmüyor.ben Ankara firmalarını aradım beni hep yaşadığım yerdeki medikallere yönledirdiler.ailemin olduğu şehirden almayı düşündüm. Medikaller başka şehirlere satış yapamıyormuş.göz göre göre 1000-1500 lira fazla vermek istemiyorum ama bir yerde de mecburum.
sen nasıl 1000 liraya düşürdün?
devlet yerine ozel. Oldu benimki o yuzden uygunlugu oyle zaten 1000 e dusmezler. Ama bana damla için ocak ayında 1750 fiyat verdiler isparta da.. 1600'e alanları da duydum. Ben doktora hersey dahil verdim guc husumete katılmadım.Caspercim önce geçmiş,sonrada hayırlı olsun canım.ben de ameliyat olacağım 12 haziranda.burada doktorumun yönlendiriği medikal mentor marka silokonlara 3000 lira fiyat çıkardı ve kesinlikle de düşmüyor.ben Ankara firmalarını aradım beni hep yaşadığım yerdeki medikallere yönledirdiler.ailemin olduğu şehirden almayı düşündüm. Medikaller başka şehirlere satış yapamıyormuş.göz göre göre 1000-1500 lira fazla vermek istemiyorum ama bir yerde de mecburum.
fiyat dusurme olmadı bende de denizli de fiyat. Öyle verdiler ama duydugum gıbı aynı amerikali de ıkı fiyat çıktı.. Mentor un dağıtımını yapan emir neydi sanırım ona ulaştın mı ben gorustugumde yardımcı olurum beni ararsanız demıst
ı. Hangi sehirde olmayı dusunuyorsun canım?
Arzumcum sen bana yazarken ben de sana mesaj yazıyormuşum:)
Caspercim önce geçmiş,sonrada hayırlı olsun canım.ben de ameliyat olacağım 12 haziranda.burada doktorumun yönlendiriği medikal mentor marka silokonlara 3000 lira fiyat çıkardı ve kesinlikle de düşmüyor.ben Ankara firmalarını aradım beni hep yaşadığım yerdeki medikallere yönledirdiler.ailemin olduğu şehirden almayı düşündüm. Medikaller başka şehirlere satış yapamıyormuş.göz göre göre 1000-1500 lira fazla vermek istemiyorum ama bir yerde de mecburum.
caspecım sanırım telefondan yada tabletten yazdın mesajı.kusura bakma canım bazı yerleri anlayamadım.tabletten yazınca kendi başladığın kelimeyi kendi tamamlıyor tablet:)
mentorun dağıtımını yapan kişi-firma yada yardımcı olmayı düşünen kişiye ulaşabilirmiyiz?varmı telefon?canım pazartesiye kadar vaktim var ancak.en kısa zamanda ulaşmam gerek.Çorumdayım bu arada
Telefondan yazmistim evet elektron medikal emir beyle gorusmustum ben Denizli`de medikalci ile gorusmeden once karmasik bi anlatim olacak su an hissettim
olayin bende ki gelisme sekli :
univ. hastanesinde bi doktorla gorustum toplam fiyatin ne olacagini sordum medikalciyi arayip fiyt sordu 1900 fiyat aldi 28 aralik 2o12 falandi
devlet hastanesi ile gorustum karara vardim 4 ocak gibi olacaktim medikalci ile yuzyuze gelip fiyat alamadim bi turlu kadinlar kulubunden elektron medikali ogrenip aradim emir beyle gorustum 1-2 ocak 2o13 gibi 2ooo tl yi gecer mi gecmez mi sekli ile konustum medikalci ile gorusun en son kisimda beni arayin yardimci olurum cevabini aldim.. ameliyattan bi gun once medikalci ile gorustum 28oo fiyatini duydugumda emir beyle aramda boyle boyle konusma gecti dedim depo hakkinda fikri yoktur yilbasinda yukseldi falan sekli ile cevap aldim ardindan doktor arkadasim aradiginda da bu fiyati vermistiniz dedim doktoruma soylersiniz ameliyati iptal ediyorum dedim ciktim emir beyi aramaya gerek duymadim.. ama yardimci olacagini soylemisti fiyatlar ortada netice olarak bu kadar fais fark olmamali.. benim verdigim fiyatlar dedigim gibi damla fiyatlari---
isparta da sordugumda ocak sonlari 175o tl dendi.. ama su da etken dolar ya da euro uzerinden alim satimlar gerceklesiyor Risus dolar bazinda aldigini yazmisti yanlis hatirlamiyorsam... Sehir disinda olma imkanin yok mu canim ? ankara da hacettepede olan ve memnun olan arkadaslar var toplam maliyet 3ooo olmaz
CAspercim bende bir haftadır araştırıyorum.doktorum ile amaleiyatı konuşunca beni bir medikale yönledirdi.medikal sütyen+yuvarlak protez için 3500 lira dedi.ama bu hafta başka hasta daha olursa 3250 lira olur dedi.Ben de elektron medikali aradım önce tekrar beni benim konuştuğum medikale yönledirdi.Medikal hiç bir şekilde aşağı düşmedi.
Bugün elektron medikale mesaj attım .Neden bu kadar fiyat farkı var diye.Geri mesajımı cevapladılar sağolsunlar.
yuvalarlak model:2100
damla model :3100 lira dediler.
Tek şipariş verebiliormuşum başka şehirden ama deneme protezleri içinde tanesine 660 lira ödenecekmiş.
böyle bakıp hesapladığımda medikal daha uygun hale geliyor.hem deneme protezlerini hem de asıl protezleri getirmiş oluyorlar.
sen damlalara o ücreti ödemişsin,ben yuvalrlaklara vereceğim .artık yapabileceğim birşey yok.en azından ana bayiden de aynı fiyatı almış oldum.
şimdi nasılsın rahatladınmı biraz?tek başına ne zaman hareket etmeye başladın?
blondish_ozlm konuyu dağıtmak istemiyorum ama sadece telkinle göğüs büyütmeden nasıl sonuçlar aldın deneyimleri,ni paylaşır mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?