Gec ve ayni zamanda guc oldu ' ama oldu sukur.. (ANKARA)

casper20

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2012
249
4
316
Denizli
Denizli`de mi olsam Izmir`de mi olsam yoksa Isparta`da mi olsam derken Ankarada odu sonunda..

hizli bi doktor secimi ile ameliyatimi 1 haziranda oldum .ameliyat gunu cok dayanilmazdi aci esigim cok dusuk sanirim oyle diyelim gerginlik ve hareket edememek birde uzerine nargozun etkisi ile mide bulantisi-istifra .. ilk 3 gun cok zor gectimi gerisi kolay yaziyor herkes ortak fikir bu sanirim.. ilk gun 3 gunluk agri cektip ben 2. gun biraz daha kolaydi 5 gunden artik kendi islerinizi yavas yavas yapar konuma geliyorsunuz..
ameliyat detaylari :
cc: 300
model: damla
profil: hight (yuksek)(kohezif 3)
hastane: umut hastanesi kavaklidere/Ankara
doktor: Tunc Safak
ameliyat suresi:50 dk
hastaneden cikma suresi : 4-6 saat
---
ameliyat oncesi olculerim :
gogus alti: 72 gogus cevresi 79
boy 167 kilo 47

****Denizlide olacak arkadaslara diyorum ki ozellikle devlette olacaklarsa damla silikon maliyetini de yuvarlak maliyetinide bilin ona gore alin 1.050 lira gibi bi fiyata yuvarlak doktor fiyati 1.500 gibide damla fiyati bi ck yerde yazmistim denk gelmissinizdir belki ama yine soyliim ayni medikalci doktor arkadasim sordugunda 1900- ben kendi doktorum sayeyinde gittigimde 2800 fiyat verdi.. fikriniz olsun siki pazarlik yapin...

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım. acil şifalar diliyorum sana. Ankara da yaşıyorum. Yapabileceğim bir şey olursa yardımcı olabilirim. Sanırım başka şehirden geliyorsun

Geçmiş olsun darısı olmak isteyenlerin başına
kendin yatıp kalkamıon mu?
Evdekiler fark eder mi
abi
baba vs
bende olmak istiyorum
işe kaç günde dönerim
narkozdan korkuyorum

Geçmiş olsun canım. acil şifalar diliyorum sana. Ankara da yaşıyorum. Yapabileceğim bir şey olursa yardımcı olabilirim. Sanırım başka şehirden geliyorsun
evet Denizli`den geliyorum.cok sag ol canim ablam var onun sayesinde iyiyim.

Geçmiş olsun darısı olmak isteyenlerin başına
kendin yatıp kalkamıon mu?
Evdekiler fark eder mi
abi
baba vs
bende olmak istiyorum
işe kaç günde dönerim
narkozdan korkuyorum

sag ol canim .. amin kavusmak isteyen herkese allah kolayligini versin insallah..
kendim yatip kalkmayi gectim ablam sayesinde bile zor sanirim benim canim cok tatli bugun 2. gunum hafif sizlama var bacak hareketlernde bile gogusun etkileniyor ilk gun hungur hungur agladim acidan
bugun 2. gunum kisiye gore degisiyor etkisi sanirim. nargozda korkulacak hic bir sey yok dedigim gibi zamanla alacagi hali dusunup cok fazla takmiyorsun ama acidigi ve ilk gun cok dayanilmaz agrilar cekecegin gercegini de es gecmemek lazim

Son düzenleme:
geçmiş olsun bundan sonra sıkıntıların ağrıların güngeçtikçe azalıcak birkaçgün zaman tanı kendine

Geçmiş olsun canım,zor olanı atlattın bundan sonrasınıda sabırla ve dikkatle geçirdigin sürece hiçbir sorun olmaz inşallah

Yöntemin nedir acaba?Kas altı,kas üstü??

geçmiş olsun bundan sonra sıkıntıların ağrıların güngeçtikçe azalıcak birkaçgün zaman tanı kendine
cok tesekkurler canim ilk 3 gunun zor gececegini soylediler genelde umarm rahatlarim bugun daha iyiydim gerci

Geçmiş olsun canım,zor olanı atlattın bundan sonrasınıda sabırla ve dikkatle geçirdigin sürece hiçbir sorun olmaz inşallah

Yöntemin nedir acaba?Kas altı,kas üstü??

tunc beyle detayli olarak konusmadim acikcasi 1 kere gorustuk muyanede etti tamam dedik gun icin arariz ameliyat oncesi 25o cc den denemeye baslarim dedi 275 den baslayalim denemeye dedim. elimdeki kutudan biliyorum implatin detaylarini... daha once bir cok doktorla gorustum yeterli dokum yokmus `tahta gogus` denilen turdenim 1 doktor disinda hepsi kasalti olmasi yonunde soyledi sanirim kasaltidir kesin bilgiyi carsamba kontrolde ogrenebilirim.. daha once yazdim mi bilmiyorum ama meme alti kesisiyle oldum..

Caspercim önce geçmiş,sonrada hayırlı olsun canım.ben de ameliyat olacağım 12 haziranda.burada doktorumun yönlendiriği medikal mentor marka silokonlara 3000 lira fiyat çıkardı ve kesinlikle de düşmüyor.ben Ankara firmalarını aradım beni hep yaşadığım yerdeki medikallere yönledirdiler.ailemin olduğu şehirden almayı düşündüm. Medikaller başka şehirlere satış yapamıyormuş.göz göre göre 1000-1500 lira fazla vermek istemiyorum ama bir yerde de mecburum.
sen nasıl 1000 liraya düşürdün?

fiyat dusurme olmadı bende de denizli de fiyat. Öyle verdiler ama duydugum gıbı aynı amerikali de ıkı fiyat çıktı.. Mentor un dağıtımını yapan emir neydi sanırım ona ulaştın mı ben gorustugumde yardımcı olurum beni ararsanız demıst
ı. Hangi sehirde olmayı dusunuyorsun canım?

devlet yerine ozel. Oldu benimki o yuzden uygunlugu oyle zaten 1000 e dusmezler. Ama bana damla için ocak ayında 1750 fiyat verdiler isparta da.. 1600'e alanları da duydum. Ben doktora hersey dahil verdim guc husumete katılmadım.

caspecım sanırım telefondan yada tabletten yazdın mesajı.kusura bakma canım bazı yerleri anlayamadım.tabletten yazınca kendi başladığın kelimeyi kendi tamamlıyor tablet:)
mentorun dağıtımını yapan kişi-firma yada yardımcı olmayı düşünen kişiye ulaşabilirmiyiz?varmı telefon?canım pazartesiye kadar vaktim var ancak.en kısa zamanda ulaşmam gerek.Çorumdayım bu arada

Son düzenleme:

Telefondan yazmistim evet elektron medikal emir beyle gorusmustum ben Denizli`de medikalci ile gorusmeden once karmasik bi anlatim olacak su an hissettim
olayin bende ki gelisme sekli :
univ. hastanesinde bi doktorla gorustum toplam fiyatin ne olacagini sordum medikalciyi arayip fiyt sordu 1900 fiyat aldi 28 aralik 2o12 falandi
devlet hastanesi ile gorustum karara vardim 4 ocak gibi olacaktim medikalci ile yuzyuze gelip fiyat alamadim bi turlu kadinlar kulubunden elektron medikali ogrenip aradim emir beyle gorustum 1-2 ocak 2o13 gibi 2ooo tl yi gecer mi gecmez mi sekli ile konustum medikalci ile gorusun en son kisimda beni arayin yardimci olurum cevabini aldim.. ameliyattan bi gun once medikalci ile gorustum 28oo fiyatini duydugumda emir beyle aramda boyle boyle konusma gecti dedim depo hakkinda fikri yoktur yilbasinda yukseldi falan sekli ile cevap aldim ardindan doktor arkadasim aradiginda da bu fiyati vermistiniz dedim doktoruma soylersiniz ameliyati iptal ediyorum dedim ciktim emir beyi aramaya gerek duymadim.. ama yardimci olacagini soylemisti fiyatlar ortada netice olarak bu kadar fais fark olmamali.. benim verdigim fiyatlar dedigim gibi damla fiyatlari---
isparta da sordugumda ocak sonlari 175o tl dendi.. ama su da etken dolar ya da euro uzerinden alim satimlar gerceklesiyor Risus dolar bazinda aldigini yazmisti yanlis hatirlamiyorsam... Sehir disinda olma imkanin yok mu canim ? ankara da hacettepede olan ve memnun olan arkadaslar var toplam maliyet 3ooo olmaz

CAspercim bende bir haftadır araştırıyorum.doktorum ile amaleiyatı konuşunca beni bir medikale yönledirdi.medikal sütyen+yuvarlak protez için 3500 lira dedi.ama bu hafta başka hasta daha olursa 3250 lira olur dedi.Ben de elektron medikali aradım önce tekrar beni benim konuştuğum medikale yönledirdi.Medikal hiç bir şekilde aşağı düşmedi.
Bugün elektron medikale mesaj attım .Neden bu kadar fiyat farkı var diye.Geri mesajımı cevapladılar sağolsunlar.
yuvalarlak model:2100
damla model :3100 lira dediler.
Tek şipariş verebiliormuşum başka şehirden ama deneme protezleri içinde tanesine 660 lira ödenecekmiş.
böyle bakıp hesapladığımda medikal daha uygun hale geliyor.hem deneme protezlerini hem de asıl protezleri getirmiş oluyorlar.
sen damlalara o ücreti ödemişsin,ben yuvalrlaklara vereceğim .artık yapabileceğim birşey yok.en azından ana bayiden de aynı fiyatı almış oldum.

şimdi nasılsın rahatladınmı biraz?tek başına ne zaman hareket etmeye başladın?

corum -ankara yakin sehir disinda olma ihtimalin varsa sehir disini bi dusun.. yapabilecegim bir sey olursa temmuz basina kadar ankaradayim.. ayni silikon ayni marka biz burdan 1600-1800 e silikonu 7oo-1ooo tl ye hastaneyi halledenler okudum ben burda o fiyatlara ciddi anlamda gerek yok ozelde ben bile daha uyguna hallettim nerdeyse..
ilk iki gun cok zor geciyor ben 3. gun tez canlilik yapip bi de ablami daha fazla yormiim die iyi hissedince yatabilirim diye dusundum ama yok 5 gun boyunca yatma kalkma olaylarinda destek almak sart suanda 8. gunum 3. gundeki zorlamanin izlerini tasiyorum sag koltuk altinda biraz sislik mevcut ama onun disinda kuvvet gerektirmeyen kaslari zorlamayan tum hareketleri yapabiliyorum..
bence biraz daha dusun farkli sehirde olma ihtimalin varsa degerlendir tekrar soyluyorum elimden bir sey gelirse seve seve yardmci olurum

sonuda olmuşsun ameliyet ben seni çoktan olmuştur diordum çok geçmiş olsun darısı başıma ben de hala olamadım denizlide olmazsa izmire giderim herhalde ankara daha uzak :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…