İstekli bir şekilde çalışırsan , özellikle genel kültür genel yetenek kısmına sistematik olarak bakarsan neden olmasın. Alman gereken puanı bilmiyorum ama 4 ay kesinlikle kısa değil.
Ben 2012 KPSS ye öğretmenlik için girmiştim, o sıra hem okul hem staj hem staj yükü ustune kyk yurdunda kalmama rağmen 82 almıştım. Bence çok geç kalmış sayılmazsın ama düzgün çalışmak lazım.
Tarih ve coğrafya çabuk da unutuluyor , imkanin varsa her hafta bir gün sadece tekrara ayır mesela o hafta ki konuların üstünden geçKyk çilesini biliyorum 8 kişi kalıyordum ben de çalışmak pek kolay olmuyor haliyle :) zaten alana girmeyeceğim ben düz memurluk için gireceğim artık bakalım. Her gün çalışmaya gayret ediyorum. Bir konu bitirmeye çalışıyorum ama tarih ve coğrafya zorluyor ygs gibi değil daha çok bilgiye dayalı.
Ben 2010da mayıs ayında çalışmaya başladım. Sınav temmuzdaydı. Çalışıyordum özel bir şirkette. Sorular çalındı bir sürü olay oldu. 2012de atandım ve şu anda memurum. Yalnız sınava güvenip işe girmemezlik etme hemen atama olmuyor.
bende yeni başladım çalışmaya ve ümitliyim :) istersen başarırsın bence
sinavlardan bıkmıs biri olarak ben de calisamiyorum artik istek mistek kalmadi ancak sen iş hayallerini de kpss ye baglama neticede pek guvenilir bi sistem degil
Tarih ve coğrafya çabuk da unutuluyor , imkanin varsa her hafta bir gün sadece tekrara ayır mesela o hafta ki konuların üstünden geçkolay gelsin tekrardan
Ne demekbir de nacizane bir onerim daha hangi konu grubundan kaç soru çıkıyor ona dikkat ederek çalış , bazen insan öyle bir konuya kendini veriyor çalışıyor ki sonra genelde o konudan geçmiş yıllarda 1 yada 2 soru çıktığını gorunce hayal kırıklığına uğruyor