Gelinlik Modelleri Geç mi kaldım acaba kızlar?

salemwitch

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
155
1
118
İstanbul
Selam kızlar nikahım 19 mayıs 2013 te ama ben daha hiçbirşeye bakmadım:/ gelinlik için geç mi kaldım sizce? kuzenimin düğünü 1 temmuza olacak ama o şimdiden siparişini verdi gelinliği dikilmeye başladı bile...

ben düz sade bir şey olsun istediğim için son bir iki ay kala bakarım hazırını bulurum diye düşünüyorum ama siz ne dersiniz bu konuda?

bir de straples olsun istiyorum ama mayıs ayında hava soğuk olur mu sizce ne yapmalıyım?

tabi ki geç kalmadın, daha mayısa çok var, mart gibi baksan bile yeterli olur
ben biraz erken akdım gelinliğimi ama çok güzel denk geldi ondan kaçırmak istemedim
mayıs çok sğuk olmaz, düğün açık alandaysa belki straplezle biraz üşüyebilirsin
dantel kol beğeniyosan çok şık olur

geç kaldığını sanmıyorum ben 1 ay kala ölçüyü verdim ve başladılar.
ben kasım'da evlendim benim de gelinliğim straplezdi ve üşümedim zaten heyecandan soğuk aklına gelmiyor :)

gec kalmak mı erken degıl mı :44: ben nisan gibi evlencem daha evim için aldıgım bı çöpüm yok

Hayır geç kalmamışsın, son 2 ay kala başlarsan (ki model beğenmek çok zor o yüzden söylüyorum) rahat yetiştirirsin. Ben 1 ay kala siparişi verdim rahat yetişmişti.

Bende senin gibi düşünüyordum başlarda ama geç kalmadıgımı anladım hatta acele etmemem gerektiğini
Okadar çok gelinlik modeli tarzı çıkıyor ki
Şimdi begensen alsan uzun süre var
Ayy suşu eksik busu eksi diye diye kendimizi yeriz
En iyisimi son 2,3 ay kala bakmak
Daha stressiz olurr Hiç acele etmemize gerek yok

şu an gelinlikler için daha uygun neden fiyat açısından martta falan alırsan daha pahalıya alırsın onun dışında geç kalmadın

bende haziranda evleneceğim. geçen gün biraz model ve fiyat araştırması yapayım dedim. gittim kadıköye kayınvalidemle. gelinlikçiler hep dha erken fln dediler. ama yinede çok öle 1-2 ay kalaya bırakmamak gerektiğini düşünüyorum. çünkü nisan itibari ile çok yoğunlaşıyor gelinlikçiler ve yetiştircem diye çok özen göstermeyebiliyorlar. yinede ocak gibi bakmanda fayda var. ben öyle yapıcam :)
ama yok diktirmicem hazır alcam diyorsanda, yinede erken al, aralık ocak gibi gelinlik firmaları kampanya yapıyorlar. örneğin şu an aysira ve akayda %30 indirim kampanyası var :))

Merhaba benim de nikahım 19 mayısta ve ben de henüz senin gibi gelinlik araştırması yapmadım sadece herkes henüz çok erken olduğunu söylüyor :)

Düğün yeriniz belli mi peki? İstanbul da mı olacak ? Henüz geç kalmış değiliz daha uzuuuunca bir zamanımız var merak etme :):)

evet İstanbuldayız ama düğün yapamıyoruz malesef nikah ve sonrasında yemek olacak...

Aman, niye malesefmiş. Biz düğün yaptık da ne oldu. Gelin damada bir günlük stresten başka bir şey değil, heyecandan ve stresten bir şey algılamadan yoruluyorsun zaten. Şimdiki aklım olsa ben de sizin programdan yapardım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…