• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç gebelik ırsi olabilir mi?

Akasya10

Mucize bekliyordum. Sonunda geldi😍
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2020
937
814
53
30
Arkadaşlar merhaba daha yeni evliyim 9 ayımız bugün doldu. 7 aydır bebek istiyoruz. Doktora gittim 1 senenin normal olduğunu ve bir sorunumun olmadığını söyledi. Annemin 4 sene kadar olmamış sizce bu durum ırsi olabilir mi?

Dur daha yeni evlisin hemen geç gebelik falan böyle şeyleri düşünme

Bu benim hikâyem mi yaa 🤣 Ben de annem babam evlendikten 4 sene sonra doğmuşum. İnsanlar sen de geç doğdun zaten olabilir diyor. Ama bu mevzuda her faktör kişisel. Şöyle bir şey olabilir. Bende oldu. Erken menapoz riskim var annem de erken girmişti şu an için bu bana engel değil.
Eşiniz test verdi mi? Onda sorun yoksa akışına bırakın acele etmeyin.

Bu benim hikâyem mi yaa 🤣 Ben de annem babam evlendikten 4 sene sonra doğmuşum. İnsanlar sen de geç doğdun zaten olabilir diyor. Ama bu mevzuda her faktör kişisel. Şöyle bir şey olabilir. Bende oldu. Erken menapoz riskim var annem de erken girmişti şu an için bu bana engel değil.

😊Benzerlik olabilir çoğumuz bunun için burda değim miyiz?😀 Eşim test vermedi daha doktora gidicez boş bi zamanda inşallah onda da sorun yoktur🙏

Benim annemde de aynı sorun olmuş. 2.5 3 sene sonra ilk çocuğuna hamile kalmış. Benimde fsh’ım yüksek çıktı. Annem benim sebepsizdi diyor ama o zamanlar iyi araştılmamış mıydı genetik bi sıkıntımız mı var diye düşünüp duruyorum. İnşallah biz onlar kadar beklemeyiz Rabbim tez vakitte nasip eder sağlıklı evlatlar

Benim annemin 12yil olmamış
Ablam 4ayda hamile kaldi bende 7aysonra
Bence alakasi yok
Annemde yumurtlama sorunu olmus.hep
Bizde yumurtlama sorunu hic olmadi

Ne güzel 🙂 Sağlıklı büyütün inşallah 🙏 Ama benim sorunum var yumurtlamada bence Hormon değerlerim biraz yüksek çıktı. Gelecek ay daha detaylı bakılacak. Hakkimızda hayırlısı..

Benim annemde de aynı sorun olmuş. 2.5 3 sene sonra ilk çocuğuna hamile kalmış. Benimde fsh’ım yüksek çıktı. Annem benim sebepsizdi diyor ama o zamanlar iyi araştılmamış mıydı genetik bi sıkıntımız mı var diye düşünüp duruyorum. İnşallah biz onlar kadar beklemeyiz Rabbim tez vakitte nasip eder sağlıklı evlatlar
Amin inşallah 🤲🏻

Back
X